Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

tühhh bnde ümitlenmiştimm maleseff bizimle değilsinn :))))))canın saolsun ilgine tşk ederim ewet yok mu böyle biri yav ?

eee gelmediniz bende komşu topiklere geldim cnm
oyy oyyy yerim senii hemşerim benim :)) ben bi kaç kere geldim topiş boştu :)

cnm hoşgeldin... :) saol..baktım herkez bi konu açmış bende güzel ve dostluk üzerine bi konu acayım dedım gidenler gider, kalan sağlar bizimdir... :) bu arada ses ve görüntü derken ?
hoşbulduk canım. çok iyi yapmışsın :)
bu arada ses ve görüntü derken rumuzunun orjinalinden bahsetmiştim :)) şarkıcı varya evanescence die

ewet 2011 in bitmesine 2 güncük kaldı ne planlarınız var bakalım
?
benim planım tüm ailem ve sevdiklerimle beraberce toplanmak

tühhh bnde ümitlenmiştimm maleseff bizimle değilsinn :))))))canın saolsun ilgine tşk ederim ewet yok mu böyle biri yav ?
ne o kız pazardan 2 kilo domatesmi ısmarlıyon )) nerde öyle biri hem ön koltuk , hem şoför arkası hemde cam kenarı ohhh ne ala

yokkk bu olmazz ben böyle birini aramıyorumm üzgünüm sen diilsin ooo (bu mesajım ısmarlama mı yapıyon diyen arkdşa alıntı yaptm sanmıştım dierleri üzerine alınmasın

Son düzenleme:
bir kaç saattir yazmaya çalışıyorum henüz 2 aylık olan canavarımı uyutupta yazamadım bir türlü... bu arada yaşı 33 olan bendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…