Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

cnm beeee siz çok yenıymişiniz ama...ılıskı ıcın 4 yıl çok, evlılık için az bence :) bıktın mı kız kocandan bezdirdimi seni

Bir flört geçirdim, tadına doyum olmaz.Evlenince onla konuşma, bunu giyme, şunu yapma...Çok tartışmalarımız oldu. Lakin dahaca bıkamadık birbirimizden.ikimizde de var çatlaklık

Bir flört geçirdim, tadına doyum olmaz.Evlenince onla konuşma, bunu giyme, şunu yapma...Çok tartışmalarımız oldu. Lakin dahaca bıkamadık birbirimizden.ikimizde de var çatlaklık

bi kadını bitiren olay bu zaten,, onu gıyme bunu yapma...kıskançlık krizleri her daim kapıda nöbet bekler...ahh şu erkek mileti ahhh...ben bazen sevgılıme : bir günlüğüne benim yerimde ol da gör, sana katlanılmak nasıl bişey miş diyorum ... hemen sırıtıyor..( haklı gördüğü için kendini )) ve katlanılır sandığı için :)))ama merak etme bende deliyim o da

Son düzenleme:

Çoğunun aklı belden aşağı çalışıyor, birbirlerini bildiklerinden kıskançlık yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…