- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Hiç öyle bir durum yok. Gerekli olduğu zaman sebebini sordum da, bana göre doğru olanı söyledim de.Saol canım verdiğin bilgi için. Ama saol değil sağ ol olmalı demi
Neyse sen büyü biraz.cinsellikle ilgili tek kelime etmediğim halde olayı buraya bağlayıp carpitan sensin. Şu yazılarından bile o kadar belli kişiliğin. Allah yanindakilere sabır versin. Gereken yerde cevap veremeyip acısını buralarda çıkarma benden tavsiye sana.
Cinsellik düşmanı olsam sanane? Sana böyle bir yorum mu yaptım? Asagiladim mi?hakaret mi ettim? Hayır. Çok tuhafsin.işin çok zor. Ama başkalarını suçla aman kendine sakin kusur bulmaHiç öyle bir durum yok. Gerekli olduğu zaman sebebini sordum da, bana göre doğru olanı söyledim de.
Seni az çok biliyorum. Eski hesabımda aktiftim. Başkalarına ve benim birkaç konuma verdiğin cevaplardan.
Neyse uzatmayın lütfen. Yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim ne yazarsanız yazın.
Bana sorarsan siz iki arakadaşta biriniz madden diğeriniz yani sen mânen kullanılıyorsunuz. Aranızdaki arkadaşlık 12 senelik olduğu için birbirinize içinizden o an geçeni pat diye söyleme yetisi gelişmiş. Kendi isteğinle yaşadığın bu ilişki evlilikle sonuçlanmazsa o zaman ne yapacaksın?İyi pazarlar herkese,
Yazacaklarım biraz uzun. Hem bir iç döküş olacak hem de bir türlü işin içinden çıkamadığım için yorumlarınızı dört gözle bekleyip, okumanızı rica ediyorum.
12 senelik bir arkadaşım(?) var. Onunla bir süredir yaşadığım olaylar kafamda soru işaretleri oluşturdu. Hemen anlatmaya koyuluyorum.
Geçen sene arkadaşımla birlikte hoşlandığım çocuğun çalıştığı kafeye gitmeye karar verdik. Çocuğu çok merak ediyordu. Neyse gittik oturduk. Hoşlandığım çocuk fazlasıyla ilgiliydi benimle. Bu esnada ise arkadaşım hayatımda görmediğim triplere girmişti. 2 saniyede bir oflayıp pufluyor, 3 yaşında bir çocukmuşcasına sandalyede kaykılıyordu. Sonra da hiç adeti olmamasına rağmen erkenden kalktı gitti.
Birkaç gün sonra dayanamadım, neden böyle yaptığını sordum. Oradaki kaslı adam sürekli bana bakıyordu dedi. Bahsettiği kişi kafenin müdürüydü, adam nişanlıydı. Ve üstüne üstlük adamı defalarca görmeme rağmen arkadaşım söyleyene kadar kaslı olduğunu fark etmiş değildim. Ayrıca adam baksa fark ederdim ve kuytu bir yerde oturuyorduk. Kısacası öyle bir şey olmadı.
1 verip karşısında 10 bekliyor. Atıyorum şimdi ihtiyaç duysam kalkıp benimle doktora vs gelmez. Bunu adım kadar iyi biliyorum. Ama bana taşınacağı gün öğlen vakti, son dakika haber verdiği içi yardıma gidemediğimden 1 ay küs kalmıştı.
Farklı okullarda aynı bölümü okuyoruz. 4 yıl boyunca sanırım girmediği büt kalmadı. Ben ise bölüm 3.süyüm. Tezinde yardım edebileceğimi söyledim. Sen ne anlarsın ki gibisinden konuştu.
Bardağı taşıran son damla ise; fikrimi sormadan hayatımla ilgili fikir belirtmesi. Sevgilimle kendi isteğimle cinsellik yaşıyorum diye 'Sözde aklı başında bir insansın. Bir derdim olsa sana akıl danışıyorum. Yaptığının yanlış olduğunu görmüyor musun?' demişti. Dedim kendi doğrularına uymuyor benim hayatım belki beni sevdiği için dayanamadı söyledi.
Geçenlerde sevgilim kalabalık bir arkadaş grubuyla dışarı çıktı. Telefonda konuşurken bir kız sesi duydum, sevgilim de o sıra beni çok sevdiğini vs vs söylüyordu.
Ben de o akşam kendi arkadaşlarımla otururken 'O kız kimdi acaba' diye sordum. Arkadaşlarım da öylesine biridir, kıskanılacak bir durum olsa adam arayıp sana ilanı aşk etmez telefonda dediler. Bu bahsettiğim arkadaşım ise 'Belki gerçekten hoşlandığı kızdır, seni de ihtiyaçlarını gidermek için kullanıyordur' dedi. O günden beni kan beynime sıçradı, inmiyor.
Kendisi hayatındaki insanın kontörüne, üst başına kadar alıyor. Çocuk çalışmıyor ve arkadaşım harçlıklarıyla her türlü ödemesini yapıyor. Kendi bu durumda kullanıldığını düşünmeyip, benim kendi isteğimle cinsellik yaşamamı kullanılmak olarak düşünen düşünce yapısı midemi bulandırdı.
Bu kız neden böyle yapıyor? Ve sizce kötü niyetli mi, yoksa ben mi abartıyorum?
Ne yapacaksın derken?Bana sorarsan siz iki arakadaşta biriniz madden diğeriniz yani sen mânen kullanıyorsunuz. Aranızdaki arkadaşlık 12 senelik olduğu için birbirinize içinizden o an geçeni pat diye söyleme yetisi gelişmiş. Kendi isteğinle yaşadığın bu ilişki evlilikle sonuçlanmazsa o zaman ne yapacaksın?
Kullanılıyorsunuz erkekler tarafından. O maddi olarak sen manevî olarak. Neyse tamam umarım pişman olmazsın. Kötü kişilerin eline geçememeye dikkat et.Ne yapacaksın derken?
Zaten düşünce yapım ve yetiştiğim ortam gereği evleneceğim kadın bakire olmalı kafasında biri ile olmam, olamam.
Ben hiç bir şekilde onu kullandığımı düşünmüyorum. Kullansam sanırım bana bir artısı, yararı olur. Siz benim tarafımdan kullanma durumunu nereden anladınız?
Komik olmayın yahu!Kullanılıyorsunuz erkekler tarafından. O maddi olarak sen manevî olarak. Neyse tamam umarım pişman olmazsın. Kötü kişilerin eline geçememeye dikkat et.
Yavrucum buraya konu acinca bazi yorumlari gormezden gelmen lazim yoksa sinir hastasi olursunKomik olmayın yahu!
Sevdiğim adamla kendi isteğimle sevişiyorum. O istiyor diye değil.
Kaldı ki hayatımda o olmasa, başkasıyla sevişirdim. Sonuçta sevişmek benim için, kadınlar için de bir ihtiyaç.
Aslında birkaç üye var mantıklı yorumlarına hayran olduğum, esas onların yorumları beklediğim. Siz de onlardan birisiniz. Bildirimlerde kullanıcı adınızı görünce mutlu oldum mantıklı bir yorum geliyor diye.Yavrucum buraya konu acinca bazi yorumlari gormezden gelmen lazim yoksa sinir hastasi olursun
Seksten zerre zevk almayip "kadinlik gorevi" olarak goren kadinlarla dolu burasi o yuzden gorme gec , engelle vs vs
Arkadasinla da iliskini minimuma indir , az gorus , hayatinla ilgili detay verme , belli ki ortak noktaniz ve hayata bakis acilariniz cok farkli
Cevrende kendin gibi arkadaslarin olsun , sana ve hayatina saygi duymayan insanlari arkadas olarak yaninda tutma , sana sadece zarar verirler
Konu sahibinin fikrini düşüncesini onaylamıyorum kendine göre haklı tarafı biz okuyan kişilere göre haksız tarafları vardır elbet, fakat nasıl konu sahibini tanımadığınız halde evlerden ırak birisin işin zor tarzında yorumlamalarda bulunabiliyorsunuz verdiği iki cevaptan dolayı bu hakkı kendinizde bulmanız ilginç..Cinsellik düşmanı olsam sanane? Sana böyle bir yorum mu yaptım? Asagiladim mi?hakaret mi ettim? Hayır. Çok tuhafsin.işin çok zor. Ama başkalarını suçla aman kendine sakin kusur bulmauzmana git bence.
Bir de bana laf söyleyip cevap verme demen komik. Resmen iftira atıyorsun. Evlerden ırak birisin ...
Verdiği cevaplar hakaret içerikli, laf sokmali. Kaldı ki iftiraya varacak şekilde ithami da mevcut. Siz çok sevdiyseniz Allah sizin hep bu tip insanlarla karsilastirsin..Konu sahibinin fikrini düşüncesini onaylamıyorum kendine göre haklı tarafı biz okuyan kişilere göre haksız tarafları vardır elbet, fakat nasıl konu sahibini tanımadığınız halde evlerden ırak birisin işin zor tarzında yorumlamalarda bulunabiliyorsunuz verdiği iki cevaptan dolayı bu hakkı kendinizde bulmanız ilginç..
Arkadasin gormus ama o nasil oluyoBen mi kendimi doğru ifade edemiyorum acaba?
Oturduğumuz yer kuytuda kalıyor. Mekanın içindeki kolonlardan dolayı birinin görüş açımıza girmeden tabiri caizse bizi kesmesi imkansız. Adamda ofiste takıldığına göre nereden baksın?
Bunun dışında biri beni bakışlarıyla rahatsız etse o kaslı adam bana baktı şeklinde ifade etmem ki adamı defalarca gördüm kaslı olduğunu ben bile fark etmedim.
Sevis anam Sevis cocugum tutmayin giii the regina geliyoooooKomik olmayın yahu!
Kaldı ki hayatımda o olmasa, başkasıyla sevişirdim. Sonuçta sevişmek benim için, kadınlar için de bir ihtiyaç.
Yanıyosun fuat abiKomik olmayın yahu!
Idolumsun bebegim ahahahahYanıyosun fuat abi
Yaniyorum ama sizi de yakacam hepinizi yakacamYanıyosun fuat abi