Arkadaş mı sinsi bir düşman mı? Anlamadım gitti

Hiç öyle bir durum yok. Gerekli olduğu zaman sebebini sordum da, bana göre doğru olanı söyledim de.

Seni az çok biliyorum. Eski hesabımda aktiftim. Başkalarına ve benim birkaç konuma verdiğin cevaplardan.

Neyse uzatmayın lütfen. Yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim ne yazarsanız yazın.

Cinsellik düşmanı olsam sanane? Sana böyle bir yorum mu yaptım? Asagiladim mi?hakaret mi ettim? Hayır. Çok tuhafsin.işin çok zor. Ama başkalarını suçla aman kendine sakin kusur bulma uzmana git bence.

Bir de bana laf söyleyip cevap verme demen komik. Resmen iftira atıyorsun. Evlerden ırak birisin ...

Bana sorarsan siz iki arakadaşta biriniz madden diğeriniz yani sen mânen kullanılıyorsunuz. Aranızdaki arkadaşlık 12 senelik olduğu için birbirinize içinizden o an geçeni pat diye söyleme yetisi gelişmiş. Kendi isteğinle yaşadığın bu ilişki evlilikle sonuçlanmazsa o zaman ne yapacaksın?

Ne yapacaksın derken?
Zaten düşünce yapım ve yetiştiğim ortam gereği evleneceğim kadın bakire olmalı kafasında biri ile olmam, olamam.

Ben hiç bir şekilde onu kullandığımı düşünmüyorum. Kullansam sanırım bana bir artısı, yararı olur. Siz benim tarafımdan kullanma durumunu nereden anladınız?

Kullanılıyorsunuz erkekler tarafından. O maddi olarak sen manevî olarak. Neyse tamam umarım pişman olmazsın. Kötü kişilerin eline geçememeye dikkat et.

Kullanılıyorsunuz erkekler tarafından. O maddi olarak sen manevî olarak. Neyse tamam umarım pişman olmazsın. Kötü kişilerin eline geçememeye dikkat et.
Komik olmayın yahu!

Sevdiğim adamla kendi isteğimle sevişiyorum. O istiyor diye değil.
Kaldı ki hayatımda o olmasa, başkasıyla sevişirdim. Sonuçta sevişmek benim için, kadınlar için de bir ihtiyaç.

Komik olmayın yahu!

Sevdiğim adamla kendi isteğimle sevişiyorum. O istiyor diye değil.
Kaldı ki hayatımda o olmasa, başkasıyla sevişirdim. Sonuçta sevişmek benim için, kadınlar için de bir ihtiyaç.
Yavrucum buraya konu acinca bazi yorumlari gormezden gelmen lazim yoksa sinir hastasi olursun
Seksten zerre zevk almayip "kadinlik gorevi" olarak goren kadinlarla dolu burasi o yuzden gorme gec , engelle vs vs
Arkadasinla da iliskini minimuma indir , az gorus , hayatinla ilgili detay verme , belli ki ortak noktaniz ve hayata bakis acilariniz cok farkli
Cevrende kendin gibi arkadaslarin olsun , sana ve hayatina saygi duymayan insanlari arkadas olarak yaninda tutma , sana sadece zarar verirler

Aslında birkaç üye var mantıklı yorumlarına hayran olduğum, esas onların yorumları beklediğim. Siz de onlardan birisiniz. Bildirimlerde kullanıcı adınızı görünce mutlu oldum mantıklı bir yorum geliyor diye.

Konu sahibinin fikrini düşüncesini onaylamıyorum kendine göre haklı tarafı biz okuyan kişilere göre haksız tarafları vardır elbet, fakat nasıl konu sahibini tanımadığınız halde evlerden ırak birisin işin zor tarzında yorumlamalarda bulunabiliyorsunuz verdiği iki cevaptan dolayı bu hakkı kendinizde bulmanız ilginç..

Verdiği cevaplar hakaret içerikli, laf sokmali. Kaldı ki iftiraya varacak şekilde ithami da mevcut. Siz çok sevdiyseniz Allah sizin hep bu tip insanlarla karsilastirsin..

2 kiz arkadas çok iyi anlasiyorsa bir taraf hep alttan aliyordur kiz arkadasiniz belliki fesat biri agzina geleni soylemek onu dobra deil terbiyesiz kilar

Arkadasin gormus ama o nasil oluyo

Başlığınızda belirttğiniz gibi sinsilik göremedim. Arkadaşınız sinsi bir düşman değil bence. Arkadaşınız değil zaten.
Cinsellik yaşamak ona göre değilse bile en fazla diyeceği şey ‘pişman olacağın bir şey yapma’ tarzı bir söz söylemek olmalı. Fazlası arkadaşlık tanımına girmez.
Kafedeki örnekten bir şey çıkaramadım o konuda yorumsuzum ama arkadaşınıza inanmak yerine yalan söylediğini düşünmek (gerçekte hakkı olsanız bile) aslında aranızda dostluk/arkadaşlık bağının olmadığını gösterir.
Telefondaki kız sesi üzerine yorumu da net bir şekilde arkadaşınız olmadığının kanıtı. Bence ilişkinizi kesin. Zaten siz de onu arkadaş olarak görmüyorsunuz niye hayatınızda hele de bu kadar yakınınızda tutuyorsunuz?
Benim de canımı yakacak şekilde konuşan arkadaşım oldu açık açık konuştum. Bu şekilde konuşman benim canımı yakıyor yardımcı olmuyor bana benimle bu şekilde konuşma dedim o da uslubundaki yanlışı gördü özür diledi ve kendini affettirdi. ( gerçi orda durum daha farklıydı sizin olayınız gibi değildi. Beni kangren eden bir ilişki ile ilgili sert bir yorumda bulundu. Amacı beni iyileştirmekti ama yarama tuz basarak yapmıştı bunu ben de onu uyardım o da daha farklı davranmaya başladı) demek istediğim sınırlarınızı belirtin. Sizi rahatsız eden şeyleri söyleyin konuşun. Arkadaşınızsa eğer kendini düzeltmeye çalışacaktır yoksa görüşmeyin. Ya da hiç konuşmakla da uğraşmayın sizin zaten kaybetmek istemediğiniz bir dostluk değil sanırım.
Bence tepkiyi konu başlığınızdan aldınız. Çünkü arkadaşınızın sinsi olduğunu düşünmüyorum. İyi niyetli olduğunu da düşünmüyorum arkadaşınız olduğunu da..
Bir de gerçekten şu cinsellikle ilgili yorumlar ciddi can sıkıcı. Herkesin kendi tercihi tabi istemeyen evlilik dışı ilişki yaşamaz ama bir kadının kadınlığı bu kadar aşağılaması nedir? Ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz. Biz kendi cinsimizi bu kadar aşağılarsak erkekler daha beterini yapar, ki yapıyorlar da.

Son düzenleme:
Sandalyede kaykilmak ne demek?
Anlamini bilmiyorum da))))
Konuya gelirsen arkadasinizi sevmediyiniz belli.
Oyuzden yaptigi, soylediyi her sey batiyor size.
Ben sevmediyim, guvenmediyim insanlari yanimda tutmam, kocaman mesafe koyarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…