Arkadaş mı sinsi bir düşman mı? Anlamadım gitti

Anlama kapasiteni aşan derken? Of tavrına bak.burdan bile belli ne olduğun. Arkadaşın haklı umarım senden tez zamanda kurtulur.
Yahu sen arkadaşının hoşlandığı çocuğu görmeye gittiğin yerde sandalyede kaykılıyor musun, oflayıp pufluyor musun?
Ben gidip insan gibi oturup, olumsuz bir şekilde davranmıyorum. Sen de arkadaşım gibi davranıyorsan normal gelmiş olabilir. Ama bana doğru bir davranış şekli gibi gelmiyor.

Bence ikinizin de birbirini çekemediği noktalar var. Bi arkadaşın suçlu sen masum değilsin yani. Arkadaş olmak için uygun değilsiniz bitirin gitsin uzatmaya dert etmeye gerek yok çok yakın olduğunuzu düşünmüyorum zaten
Benim masum olmadığım hangi nokta var acaba?
Benim onda çekemediğim nokta neymiş? Yani yazdığımın neresinden ne anladınız gerçekten çok merak ediyorum..

Yahu sen arkadaşının hoşlandığı çocuğu görmeye gittiğin yerde sandalyede kaykılıyor musun, oflayıp pufluyor musun?
Ben gidip insan gibi oturup, olumsuz bir şekilde davranmıyorum. Sen de arkadaşım gibi davranıyorsan normal gelmiş olabilir. Ama bana doğru bir davranış şekli gibi gelmiyor.
Valla başlıkta sinsi falan yazınca yorum da kafe ile başlayınca dedim herhalde çocuğa is attı. Ee sandalyeden kaykildi demekkk çok kötü bişi yapmış tukaka sinsi mi diyim 😂

Valla başlıkta sinsi falan yazınca yorum da kafe ile başlayınca dedim herhalde çocuğa is attı. Ee sandalyeden kaykildi demekkk çok kötü bişi yapmış tukaka sinsi mi diyim 😂
Bir durumu sadece tek yönlü mü ele alabiliyorsun? Genel bir perspektiften bakmak lazım :)

Benim masum olmadığım hangi nokta var acaba?
Benim onda çekemediğim nokta neymiş? Yani yazdığımın neresinden ne anladınız gerçekten çok merak ediyorum..
Yazdıklarından anlamadım zaten burada olaya senin açından bakıyoruz. Bak mesela o zamana kadar tuhaf davranmadı sevgilimin yanında tuhaf davrandı diyorsun sorunca adamın bakışlarından rahatsız oldum dedi diyorsun ya, gerçek bir arkadaş orada arkadaşına inanır. Ama sen adam zaten nişanlı ona niye baksın diyorsun :) Gayette bakar, yüzük bi şeye engel olmuyor malesef. Yani zaten arkadaşlığınız sağlam temelli değil bu kadar dert edinme.

Bi de sinsi olsa yüzüne güler arkandan konuşurdu :) Dedikleri yanlış ama yüzüne diyor en azından. Bence sen de yüzüne söyle ki iletişim kurun. Buradan yazmakla sorun çözülmüş olmuyor

Bir durumu sadece tek yönlü mü ele alabiliyorsun? Genel bir perspektiften bakmak lazım :)
Kıza da böyle sinsi sinsi laf sokmaya çalışıyorsan o da sana direk söylüyor demek ki ne demek istiyorsa sonra da irkidisim çık sinsi kafede sandalyede kaykildi 😂 kaç yasindasin çok merak ettim

Yazdıklarından anlamadım zaten burada olaya senin açından bakıyoruz. Bak mesela o zamana kadar tuhaf davranmadı sevgilimin yanında tuhaf davrandı diyorsun sorunca adamın bakışlarından rahatsız oldu diyorsun ya, gerçek bir arkadaş orada arkadaşına inanır. Ama sen adam zaten nişanlı ona niye baksın diyorsun :) Gayette bakar, yüzük bi şeye engel olmuyor malesef. Yani zaten arkadaşlığınız sağlam temelli değil bu kadar dert edinme
Ya sandalyede kaykilmis arkadaşı, bu sinsinlik değil mi😂😂😂😂

Zaten soru sahibine ters bişi diyince hakaret etmeye meyilli aman dikkat :KK53:

Yazdıklarından anlamadım zaten burada olaya senin açından bakıyoruz. Bak mesela o zamana kadar tuhaf davranmadı sevgilimin yanında tuhaf davrandı diyorsun sorunca adamın bakışlarından rahatsız oldu diyorsun ya, gerçek bir arkadaş orada arkadaşına inanır. Ama sen adam zaten nişanlı ona niye baksın diyorsun :) Gayette bakar, yüzük bi şeye engel olmuyor malesef. Yani zaten arkadaşlığınız sağlam temelli değil bu kadar dert edinme
Ben mi kendimi doğru ifade edemiyorum acaba?

Oturduğumuz yer kuytuda kalıyor. Mekanın içindeki kolonlardan dolayı birinin görüş açımıza girmeden tabiri caizse bizi kesmesi imkansız. Adamda ofiste takıldığına göre nereden baksın?

Bunun dışında biri beni bakışlarıyla rahatsız etse o kaslı adam bana baktı şeklinde ifade etmem ki adamı defalarca gördüm kaslı olduğunu ben bile fark etmedim.

Kıza da böyle sinsi sinsi laf sokmaya çalışıyorsan o da sana direk söylüyor demek ki ne demek istiyorsa sonra da irkidisim çık sinsi kafede sandalyede kaykildi 😂 kaç yasindasin çok merak ettim
Şimdi banlanmak istemiyorum.
Konu sadece hatunun sandalyede kaykılması mı?
Seni az çok hatırlıyorum galiba cinsellik düşmanı bir hanım kızımızdın. Ondan bu sebebi anlaşılmayan tavrın.

Ben mi kendimi doğru ifade edemiyorum acaba?

Oturduğumuz yer kuytuda kalıyor. Mekanın içindeki kolonlardan dolayı birinin görüş açımıza girmeden tabiri caizse bizi kesmesi imkansız. Adamda ofiste takıldığına göre nereden baksın?

Bunun dışında biri beni bakışlarıyla rahatsız etse o kaslı adam bana baktı şeklinde ifade etmem ki adamı defalarca gördüm kaslı olduğunu ben bile fark etmedim.
Yahu eee ne anlamamız lazım bundan. Sen dikkatli biri değilsin demek ki kız kaslı diye ifade etti diye ne olmuş oluyor? Ayrıca sen görmemiş olamaz mısın sevgilinin yanında sürekli adam bize bakıyor mu diye kolaçan edecek halin yok sanırım?

Hepsini geç arkadaşın yalan söylüyor diyelim. İnsan yakın bir arkadaşının böyle bi konuda yalan söylediğini düşünmez. Eğer senin aklına böyle bir fikir geldiyse bi ton sorununuz vardır aranızda. Bitir arkadaşlığını diyoruz ne diyelim kız seni kıskanıyor falan mı. Sadece senin açından olaya bakıp seni haklı bulamadım ben kusura bakma.

Şimdi banlanmak istemiyorum.
Konu sadece hatunun sandalyede kaykılması mı?
Seni az çok hatırlıyorum galiba cinsellik düşmanı bir hanım kızımızdın. Ondan bu sebebi anlaşılmayan tavrın.
Ya sen cinsellik yasasan banane yasamasan banane. Uslubun felaket derecede çirkin ya konuşmalara bak. Sen de hanim ol biraz milletin özelini burada dokecegine sinsi olma git yuzles arkadasinla.ama yok yapamazsın demi.burda gel anonim ortamda cekistir. Kimse hak vermeyince de cirkefles..

Cinsellikle ilgili Yaran var galiba. Direk o perspektiften baktığına göre. Arkadasin çok çok hakli :))))))

Konunun devamını okumadınız mı acaba? Oradaki tek bir kelimeye takıldınız ahahaha.
Sinsilik ne demek bildiğine emin misin güzelim? Kız arkandan olay çevirmiyor yüzüne söylemiş diyeceklerini. Dedikleri doğru demiyorum yanlış. Sen de yüzüne de ne demek istiyorsan ve bitirin arkadaşlığınızı. Neyini dert ediyorsun anlamıyorum hakikaten.

Ya sen cinsellik yasasan banane yasamasan banane. Uslubun felaket derecede çirkin ya konuşmalara bak. Sen de hanim ol biraz milletin özelini burada dokecegine sinsi olma git yuzles arkadasinla.ama yok yapamazsın demi.burda gel anonim ortamda cekistir. Kimse hak vermeyince de cirkefles..

Cinsellikle ilgili Yaran var galiba. Direk o perspektiften baktığına göre. Arkadasin çok çok hakli :))))))
Cinsellikle ilgili neden yaram olsun?

Herhangi bir insan konu açtığından orada sadece bir kere geçen kelimeye takılıp sayfalarca goygoy yapmam.
Kimsenin de özelini döktüğüm yok.

Burada çok görüyoruz cinsellik yaşıyor diye konuyla bağımsız linç edilen üyeleri.
Etkiye tepki diye bir şey vardır. Bir insanı gereksiz yere dürtüklerseniz cevabınızı alırsınız.

Daha fazla uzatmayın rica ediyorum.

Dip not; direk değil, 'direkt'.

Sinsilik ne demek bildiğine emin misin güzelim? Kız arkandan olay çevirmiyor yüzüne söylemiş diyeceklerini. Dedikleri doğru demiyorum yanlış. Sen de yüzüne de ne demek istiyorsan ve bitirin arkadaşlığınızı. Neyini dert ediyorsun anlamıyorum hakikaten.
Arkadaş olduğunu iddia edip de aslında öyle değilsen bence bu sinsiliktir.

Cinsellikle ilgili neden yaram olsun?

Herhangi bir insan konu açtığından orada sadece bir kere geçen kelimeye takılıp sayfalarca goygoy yapmam.
Kimsenin de özelini döktüğüm yok.

Burada çok görüyoruz cinsellik yaşıyor diye konuyla bağımsız linç edilen üyeleri.
Etkiye tepki diye bir şey vardır. Bir insanı gereksiz yere dürtüklerseniz cevabınızı alırsınız.

Daha fazla uzatmayın rica ediyorum.

Dip not; direk değil, 'direkt'.
Saol canım verdiğin bilgi için. Ama saol değil sağ ol olmalı demi :KK70:

Neyse sen büyü biraz.cinsellikle ilgili tek kelime etmediğim halde olayı buraya bağlayıp carpitan sensin. Şu yazılarından bile o kadar belli kişiliğin. Allah yanindakilere sabır versin. Gereken yerde cevap veremeyip acısını buralarda çıkarma benden tavsiye sana.

Olabilir evet. Ama sen de pek arkadaş gibi değilsin :) Diyorum ya sizin bağınız kopmuş zorlamaya gerek yok
Yıllar önce annesini kaybetti.
Başka bir arkadaşım yapsa iletişimimi bitireceğim şeyleri hep alttan aldım. Sanırım benim de sınırım doldu..

X