- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yakin arkadas bu tarz cumleler kullanmaz ki.. herkesin hayati kendine, arkadaslik birbirine saygi duymaktir ayni zamandaİyi pazarlar herkese,
Yazacaklarım biraz uzun. Hem bir iç döküş olacak hem de bir türlü işin içinden çıkamadığım için yorumlarınızı dört gözle bekleyip, okumanızı rica ediyorum.
12 senelik bir arkadaşım(?) var. Onunla bir süredir yaşadığım olaylar kafamda soru işaretleri oluşturdu. Hemen anlatmaya koyuluyorum.
Arkadaşımla birlikte hoşlandığım çocuğun çalıştığı kafeye gitmeye karar verdik. Çocuğu çok merak ediyordu. Neyse gittik oturduk. Hoşlandığım çocuk fazlasıyla ilgiliydi benimle. Bu esnada ise arkadaşım hayatımda görmediğim triplere girmişti. 2 saniyede bir oflayıp pufluyor, 3 yaşında bir çocukmuşcasına sandalyede kaykılıyordu. Sonra da hiç adeti olmamasına rağmen erkenden kalktı gitti.
Birkaç gün sonra dayanamadım, neden böyle yaptığını sordum. Oradaki kaslı adam sürekli bana bakıyordu dedi. Bahsettiği kişi kafenin müdürüydü, adam nişanlıydı. Ve üstüne üstlük adamı defalarca görmeme rağmen arkadaşım söyleyene kadar kaslı olduğunu fark etmiş değildim. Ayrıca adam baksa fark ederdim ve kuytu bir yerde oturuyorduk. Kısacası öyle bir şey olmadı.
1 verip karşısında 10 bekliyor. Atıyorum şimdi ihtiyaç duysam kalkıp benimle doktora vs gelmez. Bunu adım kadar iyi biliyorum. Ama bana taşınacağı gün öğlen vakti, son dakika haber verdiği içi yardıma gidemediğimden 1 ay küs kalmıştı.
Farklı okullarda aynı bölümü okuyoruz. 4 yıl boyunca sanırım girmediği büt kalmadı. Ben ise bölüm 3.süyüm. Tezinde yardım edebileceğimi söyledim. Sen ne anlarsın ki gibisinden konuştu.
Bardağı taşıran son damla ise; fikrimi sormadan hayatımla ilgili fikir belirtmesi. Sevgilimle kendi isteğimle cinsellik yaşıyorum diye 'Sözde aklı başında bir insansın. Bir derdim olsa sana akıl danışıyorum. Yaptığının yanlış olduğunu görmüyor musun?' demişti. Dedim kendi doğrularına uymuyor benim hayatım belki beni sevdiği için dayanamadı söyledi.
Geçenlerde sevgilim kalabalık bir arkadaş grubuyla dışarı çıktı. Telefonda konuşurken bir kız sesi duydum, sevgilim de o sıra beni çok sevdiğini vs vs söylüyordu.
Ben de o akşam kendi arkadaşlarımla otururken 'O kız kimdi acaba' diye sordum. Arkadaşlarım da öylesine biridir, kıskanılacak bir durum olsa adam arayıp sana ilanı aşk etmez telefonda dediler. Bu bahsettiğim arkadaşım ise 'Belki gerçekten hoşlandığı kızdır, seni de ihtiyaçlarını gidermek için kullanıyordur' dedi. O günden beni kan beynime sıçradı, inmiyor.
Kendisi hayatındaki insanın kontörüne, üst başına kadar alıyor. Çocuk çalışmıyor ve arkadaşım harçlıklarıyla her türlü ödemesini yapıyor. Kendi bu durumda kullanıldığını düşünmeyip, benim kendi isteğimle cinsellik yaşamamı kullanılmak olarak düşünen düşünce yapısı midemi bulandırdı.
Bu kız neden böyle yapıyor? Ve sizce kötü niyetli mi, yoksa ben mi abartıyorum?
Ben de sizin gibi düşünüyorum.Yakin arkadas bu tarz cumleler kullanmaz ki.. herkesin hayati kendine, arkadaslik birbirine saygi duymaktir ayni zamanda
Biri geçmişteki bir örnek, biri şu an..Arkadaşınız kötü niyetli yalnız şunu anlamadım. Hem sevgilim var demişsiniz hem de hoşlandığım biri var demişsiniz yanlış mı okudum uykusuzum da
Hayır tabii ki, ilki önceden olan bir olay.Hem hoşlandığınız gem sevgiliniz mi var?
Her noktasını anlatmıyorum.Niye ilişkinizin her noktasını anlatma gereği duyuyorsunuz ki.
Bu lafı herkesin içinde mi söyledi?Öyle yaptıysa gerçekten çok ayıp etmiş bu arkadaşlığı bitirmeme sebebi bence.Bu bahsettiğim arkadaşım ise 'Belki gerçekten hoşlandığı kızdır, seni de ihtiyaçlarını gidermek için kullanıyordur' dedi
İlişkiye girdiğinizi nereden biliyor peki?Her noktasını anlatmıyorum.
Kuytuda oturuyorduk, oturduğumuz yer gereği birinin bize bakabilmesi için illaki görüş açımıza girmesi gerekiyor.Bu lafı herkesin içinde mi söyledi?Öyle yaptıysa gerçekten çok ayıp etmiş bu arkadaşlığı bitirmeme sebebi bence.
Ama öte yandan okuduklarımdan soyle düşündüm. Kafede belki gerçekten rahatsız olmuştur o yüzden erkenden kalkıp gitmiştir hiç adeti değildir diyorsunuz .
Adam nişanlı olsa bile bakışlarıyla rahatsız etmiş olabilir bunu bilemeyiz .
Cinsellik yaşama kısmında da evet sizi yargılama hakkı yok ama sonuçta yakın arkadaşınız ve kendince fikrini belirtmiş.
Sizin hatanız ozelinizi anlatmaniz olmuş.
Bu konuda fikir belirtmesini istemiyorsanız hiç anlatmamaniz gerekirdi.
Hamilelik testi almıştım o yüzden.İlişkiye girdiğinizi nereden biliyor peki?
Çekim yasasına inanır mısınız?Arkadaşınız mutsuz. Ama böyle bir insan olduğu için de mutsuzluğu şaşırtıcı değil.
Görüşmeyin olsun bitsin. Böyle arkadaş mı olur?
E o zaman arkadaşın böyleyse sen de böylesin o zaman??Çekim yasasına inanır mısınız?
Kendisi çok bencil olduğu için hayatına, kendisine yapılan öyle büyük bencillikler çekiyor ki. İnanılır gibi değil.
Onun yaptığı bencillik benim hayatıma öyle çok büyük bir etki etmiyor. Ama ailesi tarafından yapılan bencillikler onun doğrudan hayatına etki ediyor.E o zaman arkadaşın böyleyse sen de böylesin o zaman??
Kafeyi ne amaçla anlattın anlamadım yani..çok saçma.
Anlama kapasiteni aşan derken? Of tavrına bak.burdan bile belli ne olduğun. Arkadaşın haklı umarım senden tez zamanda kurtulur.Onun yaptığı bencillik benim hayatıma öyle çok büyük bir etki etmiyor. Ama ailesi tarafından yapılan bencillikler onun doğrudan hayatına etki ediyor.
Her anlama kapasitemizi aşan şeye saçma dersek ohooo.