Arkadaşım Beni Tehdit Ediyor.

minozbona

~korea
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
36
7
13
31
Merhaba Ben Selin
Arkadasim Beni Cirkin Ressimlerim Ve Sirlarim İle tehdit ediyor eger küsersek veririm Diyor Ne yapmaliyim ? Zorla kendini Eve davet ettiriyor Artik Bikdim Konusmak İsdemiyorum Sinifdakilere Atmakla Tehdit ediyor Ne yapabilirim Lutfen Yardim Edin ( Artik Bikdim Ondan. Eve Gelmesini İsdemiyorum Ama Elinde 12 civari fotograf Var.

Yaşınız kaç, ailenizden bilen var mı? onlardan yardım alın kendiniz başa çıkamayacaksanız.

Ne kadar doğru olur bilmem ama sen de gizlice eline koz topla

degilmi ? icim Birazda olsa Rahatladi Tesekkur ederim :))

tehdit mesajlarını silme, "yay hadi çok da umrumdaydı güzelliğimi gerçekte bilen biliyor" tarzı konuş işte çok tepenin tasını attırırsa da savcılığa vericem seni dersin o zaten tırsar
ay tehdidini yesinler onun ya çirkin fotoğraflarını yayacakmış
koskoca siyasilerin kasetlerini vs. yayınlıyolar da unutluyor bir haftaya seninki 2 saati bulmaz rahat ol

Aa ama bir de sırların var bence fotoğraflardan daha mühim

Suan Atiyorum :)) cidden cok cok tesekkur ederim Yapacagim Bunu ^^

Ailevi Meseleler disinda Pek Birsey Yok Ama Bunlari Baskalarina anlatmasindan Rahatsiz Olurum Gercekden
Nasıl bi çevreniz var ortak olarak bilmiyorum ama senin ailenin ozelini birilerine anlatirsa bence dislanmasi gereken ve rezil olacak olan o
Kimse ona o saatten sonra güvenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…