• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım Beni Tehdit Ediyor.

Başkaları ne der ne düşünür diye yaşama.. Sırsa sadece senin sırrın yok, kimsenin hayatı mükemmel değil, sırrın boyutunu bilmiyorum ama konuşan olursa kendi yaşamına bak dersin.
Çirkin resimlerde önemli değil, bunu bilinçli yapıp sosyal medyada paylaşanlar var, kendinle barışık ol:KK66:
Boyutu ne olursa olsun, kimsenin tehditlerine boyun eğme, sonu yok o tehditlerin, bu sana ders olsun kimsenin eline koz verme bundan sonra!

O kadar rahatsız oluyorsa annene anlat oda seni savcılığa veririm desin. fotoğrafını atsa da bir şey olmaz. Sırlara gelince ailevi diyorsun arkadaşlarının pek ilgisini çekeceğini sanmıyorum. Bence hiç takma böyle şeyleri

Başkaları ne der ne düşünür diye yaşama.. Sırsa sadece senin sırrın yok, kimsenin hayatı mükemmel değil, sırrın boyutunu bilmiyorum ama konuşan olursa kendi yaşamına bak dersin.
Çirkin resimlerde önemli değil, bunu bilinçli yapıp sosyal medyada paylaşanlar var, kendinle barışık ol:KK66:
Boyutu ne olursa olsun, kimsenin tehditlerine boyun eğme, sonu yok o tehditlerin, bu sana ders olsun kimsenin eline koz verme bundan sonra!

Cok Sagolun Dikkatlice Tek tek okudum Ve aklima Kazidim Gercekden cok Haklisiniz ama Bunlari Gorunce dalga Gececek olan zihniyet var bide :(

Ablalarim İn Haberi Var Birsey Olursa Konusuruz Korkma Dediler ama Ben Genede cekindim Biraz ama Herkesin Cirkin Hali Vardir ^^

Yok zaten yaş 21 den sonra ve olayın genel halini öğrendikten sonra sorun kalmadı, gönderirsen gönder rahatlığına sahip biri değilmişsiniz, sorun yok; belki biraz daha büyüyünce geçer.

Cok Sagolun Dikkatlice Tek tek okudum Ve aklima Kazidim Gercekden cok Haklisiniz ama Bunlari Gorunce dalga Gececek olan zihniyet var bide :KK43:
Bunları görüp dalga geçecek zihniyete sahip insanları çevrende tutma zaten, hayatından çıkar, seçici ol biraz, sana ne kazandıracağını düşünerek arkadaşlık kur, çıkarcılıktan bahsetmiyorum, mesela öyle insanlar var ki seni aşağı çeker, bu tiplerden kaç.

ayol kaç yaşında bunlar birinin çirkin fotoğrafını görüp dalga geçecek yaşı geçmemişler mi :KK45:

16 bucuk 17 diyelim tarihi Aceleden kafamdan Attim Vallahi Ama Gercekden Hepsinin ekran Goruntusunu Aliyorum icim karardikca bakacagim sizin gibi insanlar cok zor bulunuyor :)) cok sansliyim

Yaş 17 biz neler yapıyorduk ki :))

Bizde vardı lise bitene kadar
e o zamanlarda yaş 18 di en fazla sanırım :confused:

16 bucuk 17 diyelim tarihi Aceleden kafamdan Attim Vallahi Ama Gercekden Hepsinin ekran Goruntusunu Aliyorum icim karardikca bakacagim sizin gibi insanlar cok zor bulunuyor :)) cok sansliyim

bilmem ki ben hoşlanmıyordum başkasının giydiğine ettiğine laf etmekten :/
belki de çekiştirilen çirkin olan bendim :p

E be kızım ailenden korkacağın sır değilmiş , sır ailenin sırrıymış bilmedikleri birşey değil yani, ve sonra ailenden korkacağın fotoğraf değilmiş nedir bu konu açacak kadar endişe..
ailen senin her halini gören birileri zaten :)
önemli olan da ailem duyarsa görürse cümlesindeki korku değil midir zaten ;)
kaç yaşındasın ?

Back
X