Ablalarim İn Haberi Var Birsey Olursa Konusuruz Korkma Dediler ama Ben Genede cekindim Biraz ama Herkesin Cirkin Hali Vardir ^^Yaşınız kaç, ailenizden bilen var mı? onlardan yardım alın kendiniz başa çıkamayacaksanız.
Başkaları ne der ne düşünür diye yaşama.. Sırsa sadece senin sırrın yok, kimsenin hayatı mükemmel değil, sırrın boyutunu bilmiyorum ama konuşan olursa kendi yaşamına bak dersin.
Çirkin resimlerde önemli değil, bunu bilinçli yapıp sosyal medyada paylaşanlar var, kendinle barışık ol
Boyutu ne olursa olsun, kimsenin tehditlerine boyun eğme, sonu yok o tehditlerin, bu sana ders olsun kimsenin eline koz verme bundan sonra!
Ablalarim İn Haberi Var Birsey Olursa Konusuruz Korkma Dediler ama Ben Genede cekindim Biraz ama Herkesin Cirkin Hali Vardir ^^
sonucu bize de haberdar et nasıl sindiğini şuna bak bulmuş saf masum kızı kıstırmış köşeye oynuyor
ben olsam yolarım bile
Yok zaten yaş 21 den sonra ve olayın genel halini öğrendikten sonra sorun kalmadı, gönderirsen gönder rahatlığına sahip biri değilmişsiniz, sorun yok; belki biraz daha büyüyünce geçer.
Cok Sagolun Dikkatlice Tek tek okudum Ve aklima Kazidim Gercekden cok Haklisiniz ama Bunlari Gorunce dalga Gececek olan zihniyet var bide
Bunları görüp dalga geçecek zihniyete sahip insanları çevrende tutma zaten, hayatından çıkar, seçici ol biraz, sana ne kazandıracağını düşünerek arkadaşlık kur, çıkarcılıktan bahsetmiyorum, mesela öyle insanlar var ki seni aşağı çeker, bu tiplerden kaç.Cok Sagolun Dikkatlice Tek tek okudum Ve aklima Kazidim Gercekden cok Haklisiniz ama Bunlari Gorunce dalga Gececek olan zihniyet var bide
Yaş 17 biz neler yapıyorduk ki :))ayol kaç yaşında bunlar birinin çirkin fotoğrafını görüp dalga geçecek yaşı geçmemişler mi
Bizde vardı lise bitene kadarayol kaç yaşında bunlar birinin çirkin fotoğrafını görüp dalga geçecek yaşı geçmemişler mi
ayol kaç yaşında bunlar birinin çirkin fotoğrafını görüp dalga geçecek yaşı geçmemişler mi
Yaş 17 biz neler yapıyorduk ki :))
Bizde vardı lise bitene kadar
e o zamanlarda yaş 18 di en fazla sanırım
16 bucuk 17 diyelim tarihi Aceleden kafamdan Attim Vallahi Ama Gercekden Hepsinin ekran Goruntusunu Aliyorum icim karardikca bakacagim sizin gibi insanlar cok zor bulunuyor :)) cok sansliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?