- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- Konu Sahibi Passionatewoman
ben eşimin bu kadar karışabileceğini bilmeden evlendim o kısmı saklamıştı benden ama diğer yazdıklarınızda haklısınız sonuçta ne kadar içimi acıtsa da benim 25 senelik kardeşim dediğim erkeklerden sırf eşim kıskanıyor diye vazgeçtim en kötü yanı bu bahsi geçen arkadaşlarım hep bekar , evli olsalardı sizin gibi eşli birşeyler yapıyor olabilirdik..Siz de eşinizi tanıyarak evlendiniz değil mi ? Bu açıdan bakarsak aynı şeyin arkasına o da sığınabilir
Tabi ki insanın arkadaş çevresi, gezdiği eğlendiği ortamlar olacaktır ancak eşinizi tedirgin eden insanlarla illa dostum diyerek devam etmeniz sizi daha çok sıkıntıya sokar.
Evlilik bir yaşam biçimi ve hayatınızda en fazla yer alan insan eşiniz onun hatırı arkadaştan büyük olmalı bence. Benim de vardı böyle arkadaşlarım, geç evlendiğim için onlarla çok vakit geçirdim söz gelimi iş çıkışı Beyoğlu yapıp gece geç vakit eve dönerdik, kadın-erkek karışık takılırdık ama bu eşime fazla geldi, hafta sonları birlikte takılalım, evli barklı adamların seninle ne işleri var sonuçta eşleri gelmiyor siz iş arkadaşı olarak takılıyorsunuz, bu bana ters geliyor ayrıca ben akşam işten geldiğimde seni evde bulmak istiyorum, hafta sonları birlikte istediğin kadar takılalım dedi, düşündüm bana haklı geldi, şimdi eşli organizasyonlar yapıyoruz, kötü de olmuyor. Zaten zaman içinde o kadar gezecek halim kalmadı, iş-ev derken halim olmuyor.