- 4 Kasım 2020
- 30
- 30
- 3
- 31
- Konu Sahibi ofkelikofte
-
Hatta bir süre konuştuktan sonra kendimize bir teams grubu ya da discord kanalı açarak gün tarzı eğlenceli toplantılar yapabilirizMerhabalar ben Öfkeli Köfte!
Gebze'de yaşıyorum ve bir çocuk annesiyim. Bugünlerde çok yalnızlık çekiyorum. Havadan sudan veya günlük sorunlardan konuşabileceğim arkadaşlar arıyorum. Yüksek lisans öğrencisiyim. Data Science, internet geyikleri, dil öğrenmek gibi şeyler ilgimi çekiyor. 27 yaşındayım. Buyrun sohbete!
Merhabalar ben Öfkeli Köfte!
Gebze'de yaşıyorum ve bir çocuk annesiyim. Bugünlerde çok yalnızlık çekiyorum. Havadan sudan veya günlük sorunlardan konuşabileceğim arkadaşlar arıyorum. Yüksek lisans öğrencisiyim. Data Science, internet geyikleri, dil öğrenmek gibi şeyler ilgimi çekiyor. 27 yaşındayım. Buyrun sohbete!
Haha kızım kaşlarını çatınca onu öyle seviyorduk dilimize yapıştıİsmin de çok degişik miş zorlandın galiba bulmakta
Çatma kaşını ben öfkeli köfte yerim seniHaha kızım kaşlarını çatınca onu öyle seviyorduk dilimize yapıştı
Merhaba zeynep anne! NasılsınızMerhabaa ben zeynep hanne ama ingiliççem çok yok söylim üniversite terk buyrun
Öyle şeyler yu dont.Hatta bir süre konuştuktan sonra kendimize bir teams grubu ya da discord kanalı açarak gün tarzı eğlenceli toplantılar yapabiliriz
yok Hanne daha anne olmadım ben,bu siteye yabancı değilsiniz gibi geldi banaMerhaba zeynep anne! Nasılsınızyazmanıza çok sevindim :)
Ahhaha eşime forumdan arkadaş edinme fikrimi söyleyince o da sana bir telsiz alalım demişti hahahah
Yıllar önce bir hesabım vardı ama mailimi hatırlamıyorum kullanıcı adımı da :) ama uzun zamandır girmiyorumyok Hanne daha anne olmadım ben,bu siteye yabancı değilsiniz gibi geldi bana
Hanne ismini daha önce duymamıştımyok Hanne daha anne olmadım ben,bu siteye yabancı değilsiniz gibi
Niye yassah mı acaba bu platformdaÖyle şeyler yu dont.
Yes ofkorsNiye yassah mı acaba bu platformda
Ama aklıma direk bu geldiYa sen var ya alemsin
Merhaba!Merhaba
Haaa çok pardon gardaşYes ofkors
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?