- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi ofkelikofte
Burnuma pis kokular geldiii ben gidiyorum iyi sohbetlerMerhaba!
Haaa çok pardon gardaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burnuma pis kokular geldiii ben gidiyorum iyi sohbetlerMerhaba!
Haaa çok pardon gardaş
Bir çok konu var gezinin oralarda kim neymiş nasılmış biraz tanıyın. Ana sayfada durumlar var orda bir dolanın. Zamanla sağa sola yazdıkça daha çok eğlenirsiniz.Merhaba!
Haaa çok pardon gardaş
Ne kokusuBurnuma pis kokular geldiii ben gidiyorum iyi sohbetler
Bilmiyorum ön yargıda olabilir sizi henüz tanımıyorumNe kokusu
Ne kokusu :Burnuma pis kokular geldiii ben gidiyorum iyi sohbetler
Acaba erkek olduğumu filan mı ima ediyorsunuz anlayamadım yahu gardaş dedim diye mi oldu? Komik konuşmayı sevdiğim için insanlar genelde yanlış anlıyor sanırım böyle bişi oldu :/Bilmiyorum ön yargıda olabilir sizi henüz tanımıyorum tanıdıkça daha iyi anlaşırız inşallah
Çok teşekkürler gezineceğim!Bir çok konu var gezinin oralarda kim neymiş nasılmış biraz tanıyın. Ana sayfada durumlar var orda bir dolanın. Zamanla sağa sola yazdıkça daha çok eğlenirsiniz.
Merhaba!
Haaa çok pardon gardaş
Yok bende gayet esprili çılgınımda siz üye olur olmaz konu açıp arkadaş arıyorum diyince bende kırmızı ışık yandıNe kokusu :
Acaba erkek olduğumu filan mı ima ediyorsunuz anlayamadım yahu gardaş dedim diye mi oldu? Komik konuşmayı sevdiğim için insanlar genelde yanlış anlıyor sanırım böyle bişi oldu :/
Mataralı japonlara bayılırım xDMataramasuko?
Mataramasuko?
Ya ben aslında birazcık uzun süredir evdeyim ve birileriyle konuşasım geldi o yüzden böyle oldu bebişim 11 aylık yüksek lisans bastırdı derken bunaldım arkadaş delisi oldum dddYok bende gayet esprili çılgınımda siz üye olur olmaz konu açıp arkadaş arıyorum diyince bende kırmızı ışık yandı
Hayırdır ben niye geliyorum :))) En başından mune'yi gösterelim gözlerini belertsin, cık cık yapsın mı dedinizMune buraya gel burda tuaf seyler oluyor
Valla abla ben çağırma taraftarı değilim sonuçta geyik topiği burası. Onun rahatlığıyla böyle yazıyor olabilir.Hayırdır ben niye geliyorum :))) En başından mune'yi gösterelim gözlerini belertsin, cık cık yapsın mı dediniz
Önce bir tanıyalım, anlayalım şüpheci şirineler:))
Valla abla ben çağırma taraftarı değilim sonuçta geyik topiği burası. Onun rahatlığıyla böyle yazıyor olabilir.
Īlaahi @munee bu konuyu acan kim ise bnce niyeti alay yadaa baska seyler niyeti var kaldir onun.hesabini bence burasi kadinlar kulubu biyik kokusu aliyorumHayırdır ben niye geliyorum :))) En başından mune'yi gösterelim gözlerini belertsin, cık cık yapsın mı dediniz
Önce bir tanıyalım, anlayalım şüpheci şirineler:))
Neyse sustumĪlaahi @munee bu konuyu acan kim ise bnce niyeti alay yadaa baska seyler niyeti var kaldir onun.hesabini bence burasi kadinlar kulubu biyik kokusu aliyorum
Ayran da büyük boy mu olsun?Īlaahi @munee bu konuyu acan kim ise bnce niyeti alay yadaa baska seyler niyeti var kaldir onun.hesabini bence burasi kadinlar kulubu biyik kokusu aliyorum