B
boz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi susarak xoxzlxuxyorum
ilksen saçmalıyorsun diyorum kızıyorsun.senin yazdıklarını güle güle okuyorum artık.temiz ve pak olmak imam nikahı kıyıp ayrılmak diil.vakti zamanı geldiğinde hem resmi nikah kıyılır,hem imam nikahı bölelikle kadınlar madur duruma düşmez.hemde günah işlememiş olurlar.keşke sende dinimizi azıcık araştırsanda dini bütün olsan.şimdi bana bu şekilde patır patır cevap verebiliyorsun.öldüğünde sorguya çekildiğindede böle cevaplar verebilirsin inş,ben bu siteye giren arkadaşları uyarmak için yazdım.böle senin düşüncende okadar kişiyle tanıştım ki burda,ve benim tanıştıklarımın hep sonu aynı.elde ediyolar ve bırakıyolar.olan kadınlara oluyor.siz bunu göremicek kadar modern düşünüyorsunuz naniknanikSevgili konu sahibi arakadaşım! Burdaki bizden daha namuslu ahlaklı arkadaşlarımız kadar temiz pak olmak istiyorsan, nişanlına de ki; bir hoca bul dini nikah kıyalım sonra beni boşarsın namusum kurtulur.. Böylece herkes rahat eder, ( Kusura bakma ama ama dini bütün kardeşlerimiz açıkça bunu demek istiyorlar)