• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar ltfen yardmc olun..

Sevgili konu sahibi arakadaşım! Burdaki bizden daha namuslu ahlaklı arkadaşlarımız kadar temiz pak olmak istiyorsan, nişanlına de ki; bir hoca bul dini nikah kıyalım sonra beni boşarsın namusum kurtulur.. Böylece herkes rahat eder, ( Kusura bakma ama ama dini bütün kardeşlerimiz açıkça bunu demek istiyorlar)
ilksen saçmalıyorsun diyorum kızıyorsun.senin yazdıklarını güle güle okuyorum artık.temiz ve pak olmak imam nikahı kıyıp ayrılmak diil.vakti zamanı geldiğinde hem resmi nikah kıyılır,hem imam nikahı bölelikle kadınlar madur duruma düşmez.hemde günah işlememiş olurlar.keşke sende dinimizi azıcık araştırsanda dini bütün olsan.şimdi bana bu şekilde patır patır cevap verebiliyorsun.öldüğünde sorguya çekildiğindede böle cevaplar verebilirsin inş,ben bu siteye giren arkadaşları uyarmak için yazdım.böle senin düşüncende okadar kişiyle tanıştım ki burda,ve benim tanıştıklarımın hep sonu aynı.elde ediyolar ve bırakıyolar.olan kadınlara oluyor.siz bunu göremicek kadar modern düşünüyorsunuz naniknanik

1-Bekarete takılan sizsiniz..
2-Yasaklar sadece kadınlar içinmi yazıyor Kuran da canım?
3-Etrafında müslüman olupta bakir olan kaç erkek tanıyorsun? ( Evliysen eşin bakirmiydi? Değilse onuda eleştirsene)
4-Allahla arama kimse giremez..

bide ilksen arkadaşada gene bişeyler yazmışsın.o nedemiş,sen nedemişsin.konuyu farklı taraflara üstüne çekmeye yok.yasaklar sadece kadınlar içindir diye hiç bir cümle kurmadık.sonra evliysen eşin bakirmiydi demişsin benim eşim bakirdi bu seni rahatlatıcaksa söliym.gerçi bu seni hiç ilgilendirmiyor ama.bide allahla arama kimse giremez demişsin.saana hiç kimse böle bir cümle kurmadı.kimsede giremez zaten herkez yaptıklarının karşılığını görcek.verdiğim cevaplar umarım seni tatmin etmiştir.fakat bu yazdıklarımada baya bişeyler ekleyip saçmalamaya devam edersin artık kaydirigubbakcemile5

ARKADAŞLAR 13 GÜN ARADAN SONRA MSJ ÇEKTİ YİNE ÇEKMEZDİ AMA DÜN KANDİL İÇİN ANNESİ ARADI KAPATTIKTAN SONRA HEMEN ONA SYLEMİŞKİ YAZDI VE ŞİMDİ ONLARI YAZIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN BEN BİTTİĞİNİ ANLADIM YA SİZZ ?
MSJ 5:Hayat senin hayatın istediğin gibi açıklama yap veistediğin gibi yaşla hayatını ogünki konuşmalrın hepsini tlfna kaydettim umarım açıklama yaprken yalan söylemezsin
MSJ 6:Kabullendim durumu artık boşa küreke çekemem artık
msj : ben bela okumadım kötü sözde söylemedim ben sadece sevdim ve acısını yaşıyrm ve yaşıycam kızgınlıkla yanlış bişi yapmak istemyrm şu sıralr umarım mutlu olursun ( laf mı şimdi bu sizce)
MSJ 7: BU TAVRIN HOŞUMA HİÇ GİTMEDİ BEN YATIYRM DEDİ. ben burda tamam ozaman artık ben hayatında yokum dediğim için söyledi
MSJ8 :yapıyrsun benim nelr yaşadığımı hangi psikolojide olduğumunelerle boğuştuğumu kabullenmenin ne kadar zor olduğunu bilmezsin ve acıyı sen hala anlayamazsın o yüzden beni bi kenara bırak hayatına çeki düzen ver aklımda güzel anıalrla kal
Ya bilmyirm gitmemide istemiyo kalmamıda ama sanki bitti artık ailene bi söyle bi söyleme diyooo off çıldırcam akıl verinnnnn ben hata yapmadımki aldatmadımki hiçbişey yapmadım haketmiyorummm bu sözleri

TATLIM ne akılı istiyosun kendin yazmışsın zaten bırak birlikte olmuşsun olmamışsın o ikinizin problemi ...
Sen kendini düşün ve de kaçabildiğin kadar kaç bu adamdan ya ne demek konuşmayı kayda aldım ne zannediyo bu dümbük kendini sinir oluyorum ben şu halde sen deli olursun söyleyim sana :olmaz:
Öğretmensin mesleğin var ekonomik özgürlüğün var neden kendini mecbur hissediyorsun yapma sakın çok yazık olur hayatına bide düşün bu dümbük gibi çocukların olsun istermisin bırak çoğalmayıversinler dünyada kusura bakma kalbini kırdıysam eğer çok sinirlendim bu kadar olur mu? ne demek tehdit etmek kime karşı tehdit ediyo seni
yaşadıysanız ikiniz yaşadınız ilişkinizi karı kocanın arasına şeytan girmezmiş ya ( mecazen söledim ortalık karışmasın rica ederim ) neyse aklını başına devşir yol yakınken annene söyle anlaşamıyorum ayrılmak istiyorum de atla deve değilya kırk yıllık evliler boşanıyo

TATLIM ne akılı istiyosun kendin yazmışsın zaten bırak birlikte olmuşsun olmamışsın o ikinizin problemi ...
Sen kendini düşün ve de kaçabildiğin kadar kaç bu adamdan ya ne demek konuşmayı kayda aldım ne zannediyo bu dümbük kendini sinir oluyorum ben şu halde sen deli olursun söyleyim sana :olmaz:
Öğretmensin mesleğin var ekonomik özgürlüğün var neden kendini mecbur hissediyorsun yapma sakın çok yazık olur hayatına bide düşün bu dümbük gibi çocukların olsun istermisin bırak çoğalmayıversinler dünyada kusura bakma kalbini kırdıysam eğer çok sinirlendim bu kadar olur mu? ne demek tehdit etmek kime karşı tehdit ediyo seni
yaşadıysanız ikiniz yaşadınız ilişkinizi karı kocanın arasına şeytan girmezmiş ya ( mecazen söledim ortalık karışmasın rica ederim ) neyse aklını başına devşir yol yakınken annene söyle anlaşamıyorum ayrılmak istiyorum de atla deve değilya kırk yıllık evliler boşanıyo

evet güzelim ben kararımı verdim bitmesi daha mantıklı dün konuşmak için aradım ama annesi rahatsız izmire doktora götürdğü için konuşmadım msjla söylemiş gecede eve gelince geldik biz işte doktor ameliyat demiş en kısa zamanda canı baya sıkındı işte bana toparlayamıyorum kendimi içim hiç rahat değil iç huzursuzluğu yaşıyorum sürekli olumsun şeyler düşünüyorum falan falan tarzında şeyler yazmış ve ben o bu haldeyken bişey konuşmak istemedim salı günüde babsı anjuo olcakmış yani bir süre kendi haline bırakıp uygun bir zamanda konuşcam gibi çünkü şuan konuşursa anne ve babsı zaten rahatsız ikiside çok üzülcek çünkü onlar beni çok seviyo adam bana bitti demişti ama hiç bitmiş gibi davranmıyo dün şu geldi aklıma bu kadar sorunun içinde bide senle uğraşamam deyip beni kendinden uzaklaştırmak için bu baheneye uydurdu gibi geliyoo off karmakarışık oldum iyicee

ilksen saçmalıyorsun diyorum kızıyorsun.senin yazdıklarını güle güle okuyorum artık.temiz ve pak olmak imam nikahı kıyıp ayrılmak diil.vakti zamanı geldiğinde hem resmi nikah kıyılır,hem imam nikahı bölelikle kadınlar madur duruma düşmez.hemde günah işlememiş olurlar.keşke sende dinimizi azıcık araştırsanda dini bütün olsan.şimdi bana bu şekilde patır patır cevap verebiliyorsun.öldüğünde sorguya çekildiğindede böle cevaplar verebilirsin inş,ben bu siteye giren arkadaşları uyarmak için yazdım.böle senin düşüncende okadar kişiyle tanıştım ki burda,ve benim tanıştıklarımın hep sonu aynı.elde ediyolar ve bırakıyolar.olan kadınlara oluyor.siz bunu göremicek kadar modern düşünüyorsunuz naniknanik

Bence sen saçmalıyorsun; ben sana gülemiyorum zira çok trajik ayrıca kimse beni kullanamaz, kullanma kelimesi bi kere çok çirkin, din de senin tekelinde olmayacak kadar geniş, 3/5 kişiye mal edilemez, kaldıki sen dini dört dörtlükmü yaşıyorsun? Mesala kul hakkı diye bişeyden haberin varmı? Beni tanımadan yargılıyorsun, o yüzden öbür tarafta kimin neye nasıl cvp vereceğini en iyi Allah bilir, ağzına sürekli dini alınca dahamı dindar oluduğunu sanıyorsun.. ? Ben çok görüyorum Allah Allah deyipte akşama kadar onun bunun günahını alanları, sizin gibileri Allaha havale ediyorum..

Tabi karmaşık olursun canım benim ama bunu haketmediğin de ortada
O arkadaş çok zor durumda olabilir ama sana bunları yaşatmaya hakkı yok bence ...
sen mantıklı bi kıza benziyosun zaten kendin için doğru yolu bulursun ama çok üzüldüm gerçekten de
Sen güçlü dur arama bakalım halletsin işlerini arkadaş elbet bahane bulamayacağı zamanlar da gelir
devran döner bi gün sen üzme yıpratma kendini sabret zor ama sabretmek lazım Allah büyük

bide ilksen arkadaşada gene bişeyler yazmışsın.o nedemiş,sen nedemişsin.konuyu farklı taraflara üstüne çekmeye yok.yasaklar sadece kadınlar içindir diye hiç bir cümle kurmadık.sonra evliysen eşin bakirmiydi demişsin benim eşim bakirdi bu seni rahatlatıcaksa söliym.gerçi bu seni hiç ilgilendirmiyor ama.bide allahla arama kimse giremez demişsin.saana hiç kimse böle bir cümle kurmadı.kimsede giremez zaten herkez yaptıklarının karşılığını görcek.verdiğim cevaplar umarım seni tatmin etmiştir.fakat bu yazdıklarımada baya bişeyler ekleyip saçmalamaya devam edersin artık kaydirigubbakcemile5

Eşinin bakirliğinis orunca zorunmaı gitti? Halbuki konu sahibinin bekareti ile çok ilgiliydin bu nasıl çifte standartsa??? laelaelaelaelae

yaaa sevgili kk üyeleri arkadaşın konusuna odaklansanız onun en son isteyeceği şey derdinn üstünden tartışma çıkması bence özel mesaj var ordan kozlarınızı paylaşsanız ...
kızın derdi kendine yetiyo arkadaşlar yapmayalım kendi aramızda bile saygı tesis edemiyoruz dümbüklere( erkeklerden bahsediyorum yanlış anlama olmasın ) gün doğuyo yapmayın

Konu sahibi arkadaşım!
Namus ve ahlak senin kendi namusun ahlakın, kimse kimseyi yargılayamaz, ben evlilik öncesi cinsel birlikteliğe karşıyım çünkü Türk erkekleri bunu kaldırabilecek yapıda değil,inanılmaz ikiyüzlüler, flörtte beraber olmak isterler ama evlenirken bakire kız ararlar, belki yurt dışında doğsam büyüsem farklı olurdu bilemiyorum, ama ne yazıkki bu toplum da "bunu yaşarsan "burda olduğu gibi linç edilirsin bence bu yaşadığını kimse ile paylaşma bu nacizane tavsiyem zira burdaki gibi afaoroz edilirsin..

Bence sen saçmalıyorsun; ben sana gülemiyorum zira çok trajik ayrıca kimse beni kullanamaz, kullanma kelimesi bi kere çok çirkin, din de senin tekelinde olmayacak kadar geniş, 3/5 kişiye mal edilemez, kaldıki sen dini dört dörtlükmü yaşıyorsun? Mesala kul hakkı diye bişeyden haberin varmı? Beni tanımadan yargılıyorsun, o yüzden öbür tarafta kimin neye nasıl cvp vereceğini en iyi Allah bilir, ağzına sürekli dini alınca dahamı dindar oluduğunu sanıyorsun.. ? Ben çok görüyorum Allah Allah deyipte akşama kadar onun bunun günahını alanları, sizin gibileri Allaha havale ediyorum..

ya ben nediyorum sen nediyosun.ben seni biri kullanıyormu dedim.cümleleri algulayamıyormusun sen.ewet dinimiz geniş çok şükür.hiç kimse dört dörtlük diildir.araştırıyorum olması gerekn gibi yaşıyorum.seni yazdıklarınla nasıl bir düşüncede oldunu anlayabiliyorum.sen peygamber edefndimizin karısıda duldu diyen kişisin benim yazdıklarıma ordan saçmaladını anla yanibide demişsin ki,öbür trafata kimin neye nasıl cevap vericeğni en iyi allah bilir demişsin bende bunun aksini idda etmedim zaten.benim cümlelerimin aynısını buraya bida yazmana gerek yok.bencede bizi allaha havale et kendinide nereye havale edersen artık :roflol:

yaaa sevgili kk üyeleri arkadaşın konusuna odaklansanız onun en son isteyeceği şey derdinn üstünden tartışma çıkması bence özel mesaj var ordan kozlarınızı paylaşsanız ...
kızın derdi kendine yetiyo arkadaşlar yapmayalım kendi aramızda bile saygı tesis edemiyoruz dümbüklere( erkeklerden bahsediyorum yanlış anlama olmasın ) gün doğuyo yapmayın

kendimden alıntı yapıyorum arkadaşlar biraz empati yapın konu nerde siz nerdesiniz biraz saygı :umursamaz:

Konu nereden nereye gelmiş yine..Arkadaşım sen kendini sakın suçlu hissetme,bu adama da bel bağlama,mantıklı bir bayansın yazdıklarından bunu anlıyorum..Cinsellik kullanılmak değildir,eğer kendi rızanla yapıyorsan kullanılır olmazsın,yok adamı elde tutucam diye istemediğin şeyleri yapıyorsa insanlar ben sadece o duruma acırım..Türk erkeklerinin geneli ne düşünür beni zerre ilgilendirmez,hakkında hayırlısı olsun canım..

Konu sahibi arkadaşım!
Namus ve ahlak senin kendi namusun ahlakın, kimse kimseyi yargılayamaz, ben evlilik öncesi cinsel birlikteliğe karşıyım çünkü Türk erkekleri bunu kaldırabilecek yapıda değil,inanılmaz ikiyüzlüler, flörtte beraber olmak isterler ama evlenirken bakire kız ararlar, belki yurt dışında doğsam büyüsem farklı olurdu bilemiyorum, ama ne yazıkki bu toplum da "bunu yaşarsan "burda olduğu gibi linç edilirsin bence bu yaşadığını kimse ile paylaşma bu nacizane tavsiyem zira burdaki gibi afaoroz edilirsin..

ilksen biz konu sahibini dill senin düşüncelerini eleştiriyoruz.modern düşünüyorum die.yanlış bişeyi savunmana kızıyorum.nese canım sende hiç üzülme gerçekten konu başka yerlere kayıyor kusura bakma
ama böle insanlarla karşılaşınca cevap vermem gerekiyor.gerçi anlattıklarımdan hiç bişey anladını düşünmüyorum ama.

ilksen_77]Sizin cehaletinize sadece üzülüyorum, erkekler dini kendi lehlerine göre yorumluyor NEDENSE SADECE KADINLAR SINIRLIYOR HAYATLARINI, sizde saf gibi yiyorsunuz.. SıZıN ıÇıN SADECE ÜZGÜNÜM..[/QUOTE]
özelime böle yazmışsın.dini yorumlayan sizsiniz ya bide sizde femisintlikmi var.bende sana çok üzülüyorum.haline düşüncelerine yaptığın yorumlarına.nediym allah doğru yolu göstersin sana.

cnm kimse onun bekaretini yargilamadi ki burda (ben ustume alinarak yazmiyorum) arkadas lar sadece ya tavsiyede bulunmus yada zinaymis diye belirtmis..
kimse bekaretine kizn birsey demiyor bence konu uzadikca uzamis.

'susarak ozluyorum' kafani karistirma artik, hatta hic dusunme... bak sen bile sorun cikartmak iicn mi uydurdu hastalik hikayesini diyorsun. bence o dgeildir de muhtemelen ya senle ugrasamam annemle ugrasirim diye uydurdu yada gercekten buboyle..
bence artik ustune dusme iste.
seni aradigindada sorunlarin hal olduktan sonra soylemek istedim, dert ustune dert alma diye dersin aciklarsin kafandakileri.

Back