- Konu Sahibi susarak xoxzlxuxyorum
Ben senin özeline yazmışım insanlar daha fazla rahatsız olmasın diye ama kişiliğini belli etmiş burda savaşa dönüştürmeye çalışıyorsun sevgili dindar kardeşim??? Sana yakışıyormu s..k yarışı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size söylenecek herşeyi söyledim.. Daha fazla uzatmaya gerek görmüyorum, insanları rahatsız etmenin anlamı yok..
arkadaşlar herkesin inancı, hayata bakışı,farklı farklı. bırakın bunları. size göre doğru diğerine yanlış. bu kadar basit. ben evlenmeden önce ki birlikteliğe doğal bakıyorum. bakmayanada saygı duyuyorum. ama ondanda o saygıyı bekliyorum. beni yargılamasını değil. o kadar basit.[/QUOTE]
Sorun da ne yazıkki tam bu, bazı arkadaşlar kendileri gibi düşünmeyeni yargılıyor kötü örnek olmakla suçluyor, hatta "sizin gibiler" diye hakaret ediyor, ama ne yazıkki katılan katılmayan herkes konu sahibi arkadaş ta dahil, sanki gerçekten bir suç işlenmiş gibi tepkisiz kalıyor.. Herkes saygıyı hakediyor.
1-Bekarete takılan sizsiniz..
2-Yasaklar sadece kadınlar içinmi yazıyor Kuran da canım?
3-Etrafında müslüman olupta bakir olan kaç erkek tanıyorsun? ( Evliysen eşin bakirmiydi? Değilse onuda eleştirsene)
4-Allahla arama kimse giremez..
cnm kimse onun bekaretini yargilamadi ki burda (ben ustume alinarak yazmiyorum) arkadas lar sadece ya tavsiyede bulunmus yada zinaymis diye belirtmis..
kimse bekaretine kizn birsey demiyor bence konu uzadikca uzamis.
'susarak ozluyorum' kafani karistirma artik, hatta hic dusunme... bak sen bile sorun cikartmak iicn mi uydurdu hastalik hikayesini diyorsun. bence o dgeildir de muhtemelen ya senle ugrasamam annemle ugrasirim diye uydurdu yada gercekten buboyle..
bence artik ustune dusme iste.
seni aradigindada sorunlarin hal olduktan sonra soylemek istedim, dert ustune dert alma diye dersin aciklarsin kafandakileri.
4 kızkardesız!!
eslerımız bakır yetermıı!!
ve konuyu dagıtma kurana peyg bıle getırdın konuyu
konu sahınıne donun!
Es-se ye!
.1.si evlenmeden birlikte olunca zina yapmış oluyorsun.2.si olayı her yönünden ele alıyorum okumuş olması para kazanması bunları yapmak için bi sebep dill bence.arkadaşta hata yaptını söylüyor.bazen nefsimize uyabiliyoruz ama buda böle sonuçlara yok açıyor işte.hem günah hem sonunda kadınlar üzülüyor,hemde boşu boşuna acı çekiyolar.bu gibi olayları sizin gibiler yüzünden çok normal bişeymiş gibi algılanır oldu.arkadaşım herkez yaptığından mesuldür fakat bizimde uyarmamız görevimiz.öldüğün zaman allaha hesap vericeksin.ninenin zamanında da ölsen şimdide ölsen bu aynı,çünkü kuranı kerimde hiç bir değişiklik yok.sadece işte böle bazı insanların kafa yapısı değişiyor.ama sizden ricam çok normal bişeymiş gibi göstermeyin.ders alıncak bir olayı savunmayın.sizin için bekaret önemli olamaya bilir ama türkiyede bir çok insan için hala önemli... BOZ
bunu yazan Boz dur, dolayısı ile ben asla bu olayı dinle bağdaştıramazdım onun yardımı olmasa.. Ayrıca bana özelden hakaret etmeyi bırakın lütfen..
ben hastalık hikayesi sorun çıkarmak için uydurdu demedim ki acaba hastalıktan dolyı mı beni kendinde uzaklşatırma çabası içerisine girdi ondan arkaşımı mı bahane etti dedim yoksa hastalık olayalrını ben zaten biliyordum yani hemen hemen 1 yıldır anne ve bab rahatsız yok üstüne düşmüyorum kesinlikle ama uygun bir zamanda mutlaka konuşcam sadece biraz daha sabretmem gerek galiba:teselli:
es_se pro üyesi haberin olsun ilksen herkezle bi tartışma içindesin.
Bence siz direk Afganistana gidin sayın Boz arkadaşım... Burası sizi aşıyor..
Burası şeriat devleti değil demokrasi ile yönetilen bir ülke, benim kafa yapıma gayet uygun, senin düşünce tarzına daha uygun yerler var.. kaydirigubbakcemile3