• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar ltfen yardmc olun..

anladim cnm, neyse iste bence kafani yorma derin bir oh cek bence. dusunme ugrasma artik. daha cok 'neyapmam gerek kararsizim'dusuncelerinden kurtulmus ol
umarim az da olsa rahatlamisindir..
umarim hersey istedigin gibi olur :)

evet canım aradan 23 gün geçti daha iyiyim ve daha sağlıklı mantıklı düşünüyorum ilk günlerde insan acıyla ne düşündüğünü bilmiyor şimdilik beklemedeyim babsının da anjuo işi hallolsun duruma gör hareket edicem inş canım herşey iyi olur

ılksen ozelden ılk yazan sensın hakaret edıyo falan gıbı basıt oyunlar yapma
bne dıcegımı dedım akıllı olan anlar
konuuyu sapıttırma dıye mudahele ettım
herkes fıkrını der!! bunu kafanıza sokun artık
kkkımsenın yerı degıll

Objektif olun biraz ya; konuyu başından takip ettiyse herkes, kimin konuyu "Din" e bağladığını görür, ama işinize gelmeyince.. Kimse bana hakaret edemez, GERıSı DE UMRUMDA DEĞıL..

Ay çok korktum ya, zaten u siteye giremezsem bi daha hayatım kayar, yapmayın etmeyin.. :kızgın:

canım proüyelerin bizden tek farkı renklenmeleri kırmızı olmaları..,cinselliğe yazmaları görünmeden gezebilmeleri.belli yerlerde indirimlerden yararlanabilmeleri... istersen sende kk kartı alıp pro üye olabiliyorsun. tek mesaj yazanda olabiliyor....
fark yok bunun dışında....

eee. pro üyeyse ne olmuş.....pardon anlamadım. ne gibi farkı oluyor bizlerden boz...

bak arkadaşım ben bir farkı oluyor die bişey demedim.herkezle bir tartışma içinde kendi bildiği doğruyu,bende kabullenmek zorundaymışım gibi ısrarla konuyu farklı yerlere çekiyor. herkez yorumunu yapar bu kimseyi ilgilenndirmiyor.benim nasıl yazıcağma kimse karışamaz ben buray bir sürü bekar arkadaşlarımız giriyor onlarda aynı hataya düşmesin die uyarmak istedim.ama konu hep farklı yerlere kaydı.knou sahibi bişey demiyor siz diyorusunuz bu nasıl iş ben anlamadım.benim amacım kimseyi yargılamak idll tekrar söylüyorum.istediniz yapın umrumda dill.ninem gibi düşünüyorsun falan die konuyu açan ilksendir.

neyse konu sahıbı arkadas ıns hersey gonlunce olur
yasadıgın kolay sey degıl 7 yıl yasanmıs 7 yıl
ıns aklı basına gelır sende herzmaan kalbınle degıl
beynınle hareket et dıcem ama bız bayanlar ıcın zor malesef:(
erkeklerde bunu bılıp cok guzel kullanıyo duygusalıgımızı :((
hersey gonlunce olsunn.....

okypete ıkı kısnın arasına gırme mevzusunu senın demene cok sasırdım
ıkısnın arasına gırmedım arkadasın yanlısını duzelttım
agır ıthalarda bulunmasını
kı sende bunu cok kere yapmısndır baska topılerde
kendı yaptıgını gormeyıp bana laf atma..
herkese guzel paylasımlar ve kolay gelee

Son düzenleyen: Moderatör:
bak arkadaşım ben bir farkı oluyor die bişey demedim.herkezle bir tartışma içinde kendi bildiği doğruyu,bende kabullenmek zorundaymışım gibi ısrarla konuyu farklı yerlere çekiyor. herkez yorumunu yapar bu kimseyi ilgilenndirmiyor.benim nasıl yazıcağma kimse karışamaz ben buray bir sürü bekar arkadaşlarımız giriyor onlarda aynı hataya düşmesin die uyarmak istedim.ama konu hep farklı yerlere kaydı.knou sahibi bişey demiyor siz diyorusunuz bu nasıl iş ben anlamadım.benim amacım kimseyi yargılamak idll tekrar söylüyorum.istediniz yapın umrumda dill.ninem gibi düşünüyorsun falan die konuyu açan ilksendir.

neden dediniz peki....
es_se pro üyesi haberin olsun ilksen herkezle bi tartışma içindesin.
mesajınızı tekrar yazayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boz arkadaş senin üyelğine güveniyormuşta.. Kendince bizi tehdit ediyor :bbo:

bu konu kazenıde cok gerdı pro uyelıgımın senden hıc bı farkı yok bunu belırtıyımde cıkıyım
yanı mod degılım senınle aynı hakka sahıbım suctada cezada esıtız..
bak bu konunun bı syee hayrı dokundu pro uyelıgı ogrendık.. hadı bas bas bana

bakın arkadaşlar tekrar söylüyorum herkeizn kendi inancı kendine,yok senin eşin bakiremi yok çevrende kaç tane bakire erkek var.ne kadar basitleştiriyosunuz konuyu artık.ben kendi dini inancımdan bahsettim herkezin fikrini söylemeye hakkı var.yok sen afganistana git.kimi nerden kovuyosun.ne hakkın var senin buna.ben arkadaşı yargılasaydım konu sahibini yani rahatsızlığı dile getirirtdi önceden herelde.size ne oluyor.es_se arkadaşımıza iki kişinin arasına giriyosun demişsin sen ne yapmış oluyosun ben konu sahibiyle yazışıyorum sana noluyo yani.kendi yaptığın şeyleri unutuyorsun.

konu nerden nereye gelmıŞ........
Ne oldu kı .........
Bırı Özet geÇse ....kızın sıkıntısını unutup pro Üyelıgı dert olmuŞ .........hayırdır

ne oldu kı .......

Back
X