Arkadalar ltfen yardmc olun..

Ben senin özeline yazmışım insanlar daha fazla rahatsız olmasın diye ama kişiliğini belli etmiş burda savaşa dönüştürmeye çalışıyorsun sevgili dindar kardeşim??? Sana yakışıyormu s..k yarışı?

burası demokrasi devleti diye kendi ağzınla söylüyosun ben düşüncelerimi söylemekte özgürüm.nerde yaşıycamı ben bilirim.ülkemden gayet memnunum .bide böle seni gibilerle karşılaşıyorum.sadece üzülüyorum haline.

arkadaşlar herkesin inancı, hayata bakışı,farklı farklı. bırakın bunları. size göre doğru diğerine yanlış. bu kadar basit. ben evlenmeden önce ki birlikteliğe doğal bakıyorum. bakmayanada saygı duyuyorum. ama ondanda o saygıyı bekliyorum. beni yargılamasını değil. o kadar basit.

Size söylenecek herşeyi söyledim.. Daha fazla uzatmaya gerek görmüyorum, insanları rahatsız etmenin anlamı yok..

bencede sölediğim bi kullağından giriyor diğerinden çıkıyor.boşuna senle vakit harcadımı biliyorum ama,belki faydası olur die yazıoyrum işte.sitedeki arkadaşları rahatsız etmemek adına yazmayı bırakıcam fakat,bu tartışmayı siz çıkarttınız.modern düşünür arkadaşım:roflol:

Arkadaşlar sizin yüzünüzden arkadaşımızın yardım istediği konusu kapanacak,kişisel tartışmalarınızı başka yerlerden yapın lütfen,kimsenin hakkını yemeyin !

bakın arkadaşlar ben bide KıMSEYı YARGILAMIYORUM.herkezin hayat anlayışı yaşayışı farklıdır.özgür bir ülkede yaşıyoruz.ben sadece bekar arkadaşlarımızın bu haya düşmemesi için ders çıkarmamız gerektini söledim hepsi bu.ilksen arkadaşım konuyu farklı yerlere çekip konuyu uzattırdı. bu şekilde,okadar şey yazdım hala hiç bir şey anlamadına eminim

ilksen bı cok mesajında cızgını acmıssın burası arkadasa fıkır verme yerı ıse
herkes kendı yasadıgını soyler kırmadna ıncıtmeden yorumlarımızı yapıp bırbırımıze takmıyalım...

4 kızkardesız!!
eslerımız bakır yetermıı!!
ve konuyu dagıtma kurana peyg bıle getırdın konuyu
konu sahınıne donun!

ben hastalık hikayesi sorun çıkarmak için uydurdu demedim ki acaba hastalıktan dolyı mı beni kendinde uzaklşatırma çabası içerisine girdi ondan arkaşımı mı bahane etti dedim yoksa hastalık olayalrını ben zaten biliyordum yani hemen hemen 1 yıldır anne ve bab rahatsız yok üstüne düşmüyorum kesinlikle ama uygun bir zamanda mutlaka konuşcam sadece biraz daha sabretmem gerek galiba:teselli:

4 kızkardesız!!
eslerımız bakır yetermıı!!
ve konuyu dagıtma kurana peyg bıle getırdın konuyu
konu sahınıne donun!

Es-se ye!

.1.si evlenmeden birlikte olunca zina yapmış oluyorsun.2.si olayı her yönünden ele alıyorum okumuş olması para kazanması bunları yapmak için bi sebep dill bence.arkadaşta hata yaptını söylüyor.bazen nefsimize uyabiliyoruz ama buda böle sonuçlara yok açıyor işte.hem günah hem sonunda kadınlar üzülüyor,hemde boşu boşuna acı çekiyolar.bu gibi olayları sizin gibiler yüzünden çok normal bişeymiş gibi algılanır oldu.arkadaşım herkez yaptığından mesuldür fakat bizimde uyarmamız görevimiz.öldüğün zaman allaha hesap vericeksin.ninenin zamanında da ölsen şimdide ölsen bu aynı,çünkü kuranı kerimde hiç bir değişiklik yok.sadece işte böle bazı insanların kafa yapısı değişiyor.ama sizden ricam çok normal bişeymiş gibi göstermeyin.ders alıncak bir olayı savunmayın.sizin için bekaret önemli olamaya bilir ama türkiyede bir çok insan için hala önemli... BOZ
bunu yazan Boz dur, dolayısı ile ben asla bu olayı dinle bağdaştıramazdım onun yardımı olmasa.. Ayrıca bana özelden hakaret etmeyi bırakın lütfen..

.
bakın bu konular böyle olunca kilitleniyor. kimse fikrinden vazgeçmiyor çünkü.. diretmenin anlamı yok. herkes kendini doğru görüyor çünkü.... o yüzden uzatmayalım ki arkadaşın konusu devam etsin. çünkü bir sonuca asla ulaşılmıyor. ateşkes yapalım bence. herkes beyaz bayrağını çıkarsın bakayım. hadi bayanlar.

iştebu çok yapılıyor. ve ben buna da çok kızıyorum. gereksiz bence.. bu arada,.konuyla ilgisi olmayanların 2 kişinin arasındaki sorunu yumuşatmaya çalışacağına yangına körükle gitmesi çok yanlış....

anladim cnm, neyse iste bence kafani yorma derin bir oh cek bence. dusunme ugrasma artik. daha cok 'neyapmam gerek kararsizim'dusuncelerinden kurtulmus ol
umarim az da olsa rahatlamisindir..
umarim hersey istedigin gibi olur :)

Bence siz direk Afganistana gidin sayın Boz arkadaşım... Burası sizi aşıyor..

Burası şeriat devleti değil demokrasi ile yönetilen bir ülke, benim kafa yapıma gayet uygun, senin düşünce tarzına daha uygun yerler var.. kaydirigubbakcemile3

sen bu lafları nasıl edebılıyosun
karısndakını nasıl yargılıyabılıyosun
sen kımsınkı vatanımdan vatandasımı kovuyosun
bu nebıcım tartısma stılı?
arkadasla fıkrın uymadımı cevap vermessın olur bıter
arkadasın yaptıgı kendıne
herkes kendınce fıkrını soyler!!
yeter artık
sevıyeyı asmadan konu sahıbıne yonlenın!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…