arkadaslar benm içtiğim caylar lipton un sallama cayların dan nar çayı(kırmızı bi paket),mürdüm eriği çayı(mor bi paket),bide bildiğimiz ada cayı.rezene de faydalıymış aldım ama içemedim tadı cok kötü.bu caylardan sabah nar cayımı içiyorum.saat 12 1 gbi mürdüm eriği çayımı içiyorum.akşam da tw izlerken yada pc basında 2 kupa adaayımı içiyorum,sevdiğim için 5 kupa olsa içerim=)
küç ü de şöle yedim 2 tatlı kaşığı yoğurda aktardan aldığım küç ten bi tatlı kaşığı koyuyorum sabah akşam yiyorum.tadı cok kötü değil,yoğurtla kolay yeniyo.
yurtta kaldığım için dediğim gb masaj cok fazla yapamıorum ama yaparken çilek yağı kullanıyorum. benm yaptıklarım bunlar kızlar.hepsini yaptığım için hangi çay yaradı yada küç mü yaradı bilmiorum.ama nar cayı çaylar arasında en etkili die duydum ben.bide masaj cok önemli buz masajı da öle.sizin vaktiniz varsa masajı atlamayın derim ben.yaşla alakası olan arkadaşlar var ben 89 luyum onu da söliim=)
büyüme olarak 3.5 4 cm büyüdü benm .az gibi gelio ama inanın gözle bakıldığında cok fark edio.eski sütyenlerim olmuo sıkılolar.
bnm yazcaklarım bu kadar hanımlar =)
3 cm kesin oynar daha fazlasını bilemem bünyeye göre değişir belkide 5 cm oynar ama garanti 3 cm bence :dance:
cnmm ya bşy sorcm bn sna. hiç bu işlemleri bıraktın mı ara werdn mi yani? en son nası sonlandrmayı dşnüosn bunu? geri dönş olsn istemez yani kimselmaz:
kızlar merhaba okudum tüm forumu da..bu adaçayı göğüse de sürülüyor mu yoksa sadece içecek miyiz?:) epeyce umutlandım da ben:)
Alın bendeki derde bakın bir de:
Alttan 74, normalde 92,5 cm...
75 D!!!
Saklamaya çalış çalış dur gizlenmiyor ki heryerden taşıyor... Sevgilinizin yüzünüze değil, göğsünüze mi bakmasını isterdiniz???
Ayrıca hiç bikini bulamamak... Bence yapmayın böyle şeyler...
Alın bendeki derde bakın bir de:
Alttan 74, normalde 92,5 cm...
75 D!!!
Saklamaya çalış çalış dur gizlenmiyor ki heryerden taşıyor... Sevgilinizin yüzünüze değil, göğsünüze mi bakmasını isterdiniz???
Ayrıca hiç bikini bulamamak... Bence yapmayın böyle şeyler...
cnm birşey merak ettim ben hala D cup takamıyorum neden acaba benim ölçülerimde alt 75-76 üst 95 CADIARZU
Ama yakında seninki bizimkine ulaşcak...
Göğüsle bu kadar uğraşmak ileride başınıza dert açar.
Gögsün toplu senin...
Bir şey daha ben de fındık yağı kullanıyorum. Greyfurt yağı ayrıca.
Çilek yağğının yakıcı yağ olduğunu söylemişlerdi, ama sen büyütüyor dedin?
Boyum 175 kilom 61 Gayet zayıfım :1ninca: