ya benim anlamadığım bişi war kup'un değişmesi gerekmiyor mu göğüsler büyüdükçe sırtınızdan fln da mı kilo alıosunuz nası oluo da göğüs altı ölçünüz artıp da 90 fln olcak? yani 75 b giyen bi kızın hedefi 75 c kup ya da d kup fln olması gerekmez mi? yanlış biliosam düzeltin lütfen kafam karıştılülülülülülü
mrb crnn bu yağları ne miktarda karıştıracağız.bildiğim kadariyla miktar önemli.
cnm istediğin ölçü birz fazla 75den 90a 53 günde çıkarman mümkün değil ben 5-6 aydır uğraşıyorum 90 hala istediğim gibi olmuyo süprizzzzz
cnm zaten aynen dedğin gibi 75 85 90 diyorsak o hani cup olmayan fakat büyüklüğü bu şekilde değişen pazarda falan sütyenler var ya onlardan oluyo bazıları o sütyenlerden kullandığı için bana bu şekilde soru yöneltiliyo bende o yüzden öyle yazıyorum
senin istedğin gibi ölçü vermem gerekiyosa eskiden b cup tam olmazken şimdi c kaptan bile taşıyo yakında d ye geçerim inş yerimseniben
crnn sen bu yağları sürdükten belli bir süre sonra yıkıyomusun?
hm dmm canım oldugu kadar artıqq xD saqol canım aldım yosun sabunu cılek yagını küç bıle aldm harbıı tadıı çok kötüü :S adacayı fılan ıcıyom zatı şerbetçiotunu da kullanıyom 52 gunde ne yaparsam artık:sinifsinif:
biri bana da el atsın bu konuda :icecream:
masaj yapsam,duştan sonra buz tutsam,şerbetçi otu kullansam,adaçayı içsem :)))
bi ayda ne kadar oynar cm olarak :1rolleyes:
arkadaslar bu doğal yöntemler inanın işe yaryo.ama inanmak cok cok öenmli.benm göğüslerim de küçük tü.küçüktü diyorum artık değiller:) bende 2 haftadır küç+nar çayı,adacayı,mürdüm eriği çayı,(rezene içemiyorum felaket bi tadı var),+çilek yağı ve badem yağı karışımı masaj yapıyorum.çayları ve küçü hergün düzenli olarak kullanıyorum ama yurtta kaldığım için masajları pek düzenli yapamıyorum.buna rağmen benm göğüslerimde felaket bi dolgunlaşma var.ilk 3 günde zaten acı sızı oldu ondan sonra büyümeye basladılar.erkek arkadasımda fark etti ve şok oldu inanmıyo çaylarla büyüttüğüme :d:d ben en fazla 2 3 ay daha kullanmayı düşünüyorum yoksa öbür türlü bnm göğüsler 90 a yol alıcaklar =)=)
inş sizde de işe yarar hanımlar öle kremlere milyonlarca para vermek yerine günde 2 3 kupa cay için hem toksinlerinizden arının hem göğüsleri büyütün:))
hepinize öpücük =)=)
arkadaslar bu doğal yöntemler inanın işe yaryo.ama inanmak cok cok öenmli.benm göğüslerim de küçük tü.küçüktü diyorum artık değiller:) bende 2 haftadır küç+nar çayı,adacayı,mürdüm eriği çayı,(rezene içemiyorum felaket bi tadı var),+çilek yağı ve badem yağı karışımı masaj yapıyorum.çayları ve küçü hergün düzenli olarak kullanıyorum ama yurtta kaldığım için masajları pek düzenli yapamıyorum.buna rağmen benm göğüslerimde felaket bi dolgunlaşma var.ilk 3 günde zaten acı sızı oldu ondan sonra büyümeye basladılar.erkek arkadasımda fark etti ve şok oldu inanmıyo çaylarla büyüttüğümeben en fazla 2 3 ay daha kullanmayı düşünüyorum yoksa öbür türlü bnm göğüsler 90 a yol alıcaklar =)=)
inş sizde de işe yarar hanımlar öle kremlere milyonlarca para vermek yerine günde 2 3 kupa cay için hem toksinlerinizden arının hem göğüsleri büyütün:))
hepinize öpücük =)=)