pisicik yaşın kaç canım birde göğüs altı ve üstü ölçün? burdaki yöntemleri uygula yaşın küçükse çabuk etki eder birde tüy sorunum var demişsin nasıl yani hepimizde var ağdaya gidiyoruz onu sorun etme
bana mı soruosun cnm anlamadım :)
ben her banyoda deniyorum.. biras azalma var ama yağ kompleksi yapmadan kesin sonuc alınmıor. yağda göğsümde tüyleri artırıyor. bacağımdakileride üstelik. ağdaya gittiğimde oralarıda aldırmak zorunda kalıorum
peki sen kaç kilosun buyun kaç bide hani derler ya balık etlimisin zayıfmısın orta kilodamısın anneden de kaynalkanıyo çünkü anneninkiler büyükse büyük küçükse küçük :baya zahmetliymiş yaaa
peki sen kaç kilosun buyun kaç bide hani derler ya balık etlimisin zayıfmısın orta kilodamısın anneden de kaynalkanıyo çünkü anneninkiler büyükse büyük küçükse küçük :baya zahmetliymiş yaaa
cnm ya agdaya gidip yüksek miktarlar vercegine sir makinesi alsana hem çok hesaplı kendi evinde istediğin anda uygularsın rahatca ve temizce hemde kısa sürede gözle görülür azalma oluyo tavsiye ederim şeker
cnm napıyım sir ağda makinesini nasıl alcam hiçbir fikrim yok:S
gidiorum kuaföre bikini bölgeside sart malum
canım ben de kesin sonuc almak istiyorum.. esmer değilim beyaz tenliyim. ama göğüs tüyleri belli ediyor tabi kendini.. ben badem yağı ve biberiye yağını karıstırıp yapıyordum.. ve halada souk su tutuyorum göğüslerime daha sekillendi gibi. ama bunları catlaklarım için kullanıyordum..o zaman ben çilek yağı falanda alıyım hepsini karıstıyırp tekrar deniyim. umarım etki eder. buarada kabak lifiyle ve yosun sabunuylada kese ve masaj yapıyorum göğüs ve bacak catlaklarıma... küç ü ksinlikle almalımıyız?
simdi asıl sorum ney biliyormusun.. benim nerdese 169 boyum. ve kilom 66 gecti gittikce genleşiyorum:S
zayıflamaya karar verdim ama diğer topiklerde arkadaslar zayıflayınca göğüs küçülür dioyr. bn hem masaj yapıp hem bu senin serüvenini uygulasam sence küçlürmü.. zaten byütmeye calsıyıroum. ama kalca ve bacaklarım cok kilolu. spor yapcam oke de göğüslerim küçülmesin istiyorum. hem bunları yapıp hemde yağ karısımını souk su vb yöntemleri yapsam küçülürmü yinede..
lütfn canım cok ihtiyacımız var su içtiğin cayları acıkmı alıyorsun bildiğimiz liptonun falan kapalı caylarımı..cok komik sorular farkındayım ama YORULDUM artık hiç bir noktayı atlamadan. catlaksız ,büyük göğüslerim,gsel bir fiziğim olsun istiyorum..
?????
küç bulamıyorum yao olmasa olmazmı ki kızlar
canım bu kabak lifi ve yosun sabununun çatlaklara olumlu yönde etkisi oluyormu?