Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

crazy sen miydin benim ölçülerime yakın olan?

cnm göğüs ölçülerimizde boy kiloda hemen hemen yakın görünüyo demekki aynı görünüyoruz benim o kadar büyük görünmüyo göğüslerim yapıdan kaynaklı sanırım ama şikayetçiysen küçültme topiğine göz at yerimseniben

Aslında kimse büyük göründüğünü söylemiyor dıştan ama ben rahatsız oluyorum onlardan... İlgin için teşekkür ederim... :asigim:
Bu arada sıkılaşması benim için çok önemli, cildim sıkılaştı gerçekten ve 0,5 cm küçüldüler 1 haftada.
Ben seni takip edeceğim bakalım sonuç ne olacak...
Greyfurt yağı gerçekten güzel bişey fındık yağı da, kullanın isterseniz...
Bu arada bir gün fotoğrafımı yandan ve önden çekip buraya koyacağım büyük mü değil mi siz karar verin...
Şu an gerçekten ilerleme yolundalar göğüslerim
, ben çilek yağını soracağım aktara gene de....

Aslında kimse büyük göründüğünü söylemiyor dıştan ama ben rahatsız oluyorum onlardan... İlgin için teşekkür ederim... :asigim:
Bu arada sıkılaşması benim için çok önemli, cildim sıkılaştı gerçekten ve 0,5 cm küçüldüler 1 haftada.
Ben seni takip edeceğim bakalım sonuç ne olacak...
Greyfurt yağı gerçekten güzel bişey fındık yağı da, kullanın isterseniz...
Bu arada bir gün fotoğrafımı yandan ve önden çekip buraya koyacağım büyük mü değil mi siz karar verin...
Şu an gerçekten ilerleme yolundalar göğüslerim
, ben çilek yağını soracağım aktara gene de....

sen bilirsin cnm çilek yağının sıkılaştırıcı etkisi var vücuttta bacaklardaki selülitlere ve çatlaklarda iyi geliyor ama göğsü büyütüyor :KK66:

kafamçokkarıştıKızlaarrrr ya biri lüffeennn kendinde büyümeye en etkisi olan şeyi sölesin bana..şuan sadece hurma yiyorum ve masaj yapıyorum 3 gündür çok çok hafif bir dolgunlaşma hissettim sanki ama ondan da emin değilim ne yapayım başka..bu arada aldığım 5 paket adaçayının 4 paketini geri verdim bitanesi açtığım için duruo onu bi şekilde içmek istiyorum ama çok acı tadı ne yapayım? 2 kaşık şeker attım felaket keskin bir tadı ve kokusu var miktar olarak 1 su bardağına ne kadar koyayım..başak halinde adaçayım poşet değil..acaba miktarı mı fala kattım da içemedim die düşünüyorum..annem karışık bitki çayı almış civan perçemi peygamber çiçeği filan var ona da başlayacağım bugün..

bir de sütyen takmak büyümeyi yavaşlatır mı hızlandırır mı sizce masajdan sonra ve hafta sonları evdeyken takmayayım die düşünüyorum??

canlarım fazla östrojen kanser hücreleri tetikler bize zararı olmasın bide bunların anommm...öle olursa güç bela büyüttüğümüz göğüslerimiz elimizden gider nideriz o zaman..dikkat lütfen büyütcem die delirmiş gibi adaçayı rezene çayı vs. içmeyelim..

bu formüldeki küç rezene ve adaçayı kilo yapmıyodur inş.yani göğüs büyütelim derken kıçımızı da büyütmeyelim :) :)

ya mrb bende aranıza yeni katıldım . sırf küçük gögüslerim yüzünden acaip derecede psikolojim bozuldu:KK43: ve yeni nişanlıyım düğünüme 9 ay var yalvarırım bana acil yarımcı olun kendimi çok kötü hissediyorum:KK43::KK43: yazdıklarınızı okudum ama en etkilisi hangisi ve hangisi daha etkili çözemedim kızlar acil yardımmmmmmmm:KK43::KK43:

crnn cnm ya bu uyguladıklarında ciddi anlamda büyüme oldumu ve yan etkisi varmı bende başlıcam benim kankamda yeni ev li ve oda küçük gögüslerinden çok şikayetçi ikimiz başlıcaz naipse küç çaylar ve yaglar faydası olur olmazda sizlere sonucu yazıcam dua edinde faydası olsun :KK43::KK43:

canım inanırsan ve aksatmadan yaparsak etkisi oluyo bazılarında çok oluyo bazılarında az oluyo ama oluyo yani..denemekte yarar var anlican.

inş cnm bu hafta hepsini düzenli olarak uygulamaya başlıcam .. daha önce 1 ay kadar gögüs büyütücü bir ilaç kullanmıştım adet sorunum oldugu içinde .. doktorum dogum konturol tedavisi başlatmıştı gögüslerimde acaip derecede sızı ve sertleşme başlamıştı südyen bile takamaz hale gelmiştim acıdan hafif bir dolgunlaşma olmuştu tabi haplar bitti eski halini aldı gögüslerim ama çok hafif bir dolgunluk kaldı sabırla denicem ve beklicem inş sizler gibi bende sonuç alırım:KK43:

slm kızlar bugünden itibaren başladım gögüs büyütme serüvenine. küç bulamadım. dzenli olarak adaçayı içeceğim. çilek yağı ve badem yağı aldım. malzemelrim bu kadar şimdilik işe yaramı sizce. ayrıca badem yağın ve çilek yağını karıştııpmı masaj yapcam ve ne kadar sürcem. crnn cim senden yardımbekliyorum. bende büyüteyim şu yavrucakları biraz.

canım duyduğum kadarıyla badem yağı kıllanma yapabilirmiş dikkat et onu iyice bi öğren:) benden tavsiye

evet ya badem yagı gögüs tüylerini besler ve siyah köklü kıllara dönüştürür birebir ben yaşadım çünki sakın denemeyin:KK43::KK43:

:nazar:Portakal Yağı ; Cildinizi sıkılaştıracağından masaj yaparak cildinize uygulayın.
Mersin Yağı ; Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.
Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı ;Göğüslerdeki hormon salgılamasını artırarak, göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek kullanabilirsiniz.

gerçekten bu yaglar düzenli olarak kullanıldıgında ciddi anlamda faydası var ama düzenli olarak masaj yapılması gerek ben masaj yapmaktan nefret ederim puffff:KK43::KK43::nazar:

ya bu kadar dogal bitki var. ayrıca ilaçlar kürler kremler yaglar vs. derken baya torucu oldu ve bende dahil olmak üzere hiç birimiz kesin çözüm bulamadık . kafam o kadar karışıkki beynen yorulmaya bile başladım. ama hala araştırmaktan bıkmadım. 9 ay sonra evleniyorum nasipse ama hala yerimde sayıyorum. bu ne kötü bir çelişkidir çözmüş diilim hala. inş bu sorunu yaşayan herkesle beraber bende çözüm bulurum . bunla beraber birde tüy sorunum var allahım hangisiyle başa çıkıcam 9 aya hangisini sıgdırcam gerçekten zor :KK43:

crnn cnm ya bu uyguladıklarında ciddi anlamda büyüme oldumu ve yan etkisi varmı bende başlıcam benim kankamda yeni ev li ve oda küçük gögüslerinden çok şikayetçi ikimiz başlıcaz naipse küç çaylar ve yaglar faydası olur olmazda sizlere sonucu yazıcam dua edinde faydası olsun :KK43::KK43:

yan etki yok cnm ve tabiiiki de büyüdüler :KK66: küç az büyütüyor yani mucize beklemeyin bazılarında hiç büyütmüyormuş ama bünyeden bünyeye değişiyor yağlar ve çaya yüzde yüz garanti veririm kocaman yapıyolar :KK66:

canlarım kesin kıllanma yaıyor diye birşey yok üstüne basa basa söylüyorum BEN AYLARDIR KULLANIYORUM BıR TANE BıLE KIL TÜY YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ama tüylenme yapan arkadaşımız vardır demekki tüy yapısı ile ilgilidir yada esmerdir inatçıdır tüyleri falan yani bilemiyorum

pisicik yaşın kaç canım birde göğüs altı ve üstü ölçün? burdaki yöntemleri uygula yaşın küçükse çabuk etki eder birde tüy sorunum var demişsin nasıl yani hepimizde var ağdaya gidiyoruz onu sorun etme

canım ben de kesin sonuc almak istiyorum.. esmer değilim beyaz tenliyim. ama göğüs tüyleri belli ediyor tabi kendini.. ben badem yağı ve biberiye yağını karıstırıp yapıyordum.. ve halada souk su tutuyorum göğüslerime daha sekillendi gibi. ama bunları catlaklarım için kullanıyordum..o zaman ben çilek yağı falanda alıyım hepsini karıstıyırp tekrar deniyim. umarım etki eder. buarada kabak lifiyle ve yosun sabunuylada kese ve masaj yapıyorum göğüs ve bacak catlaklarıma... küç ü ksinlikle almalımıyız?

simdi asıl sorum ney biliyormusun.. benim nerdese 169 boyum. ve kilom 66 gecti gittikce genleşiyorum:S
zayıflamaya karar verdim ama diğer topiklerde arkadaslar zayıflayınca göğüs küçülür dioyr. bn hem masaj yapıp hem bu senin serüvenini uygulasam sence küçlürmü.. zaten byütmeye calsıyıroum. ama kalca ve bacaklarım cok kilolu. spor yapcam oke de göğüslerim küçülmesin istiyorum. hem bunları yapıp hemde yağ karısımını souk su vb yöntemleri yapsam küçülürmü yinede..:KK43:

lütfn canım cok ihtiyacımız var su içtiğin cayları acıkmı alıyorsun bildiğimiz liptonun falan kapalı caylarımı..cok komik sorular farkındayım ama YORULDUM artık hiç bir noktayı atlamadan. catlaksız ,büyük göğüslerim,gsel bir fiziğim olsun istiyorum..

?????

X