C
crnnn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi crnnn
crazy sen miydin benim ölçülerime yakın olan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm göğüs ölçülerimizde boy kiloda hemen hemen yakın görünüyo demekki aynı görünüyoruz benim o kadar büyük görünmüyo göğüslerim yapıdan kaynaklı sanırım ama şikayetçiysen küçültme topiğine göz at yerimseniben
Aslında kimse büyük göründüğünü söylemiyor dıştan ama ben rahatsız oluyorum onlardan... İlgin için teşekkür ederim... :asigim:
Bu arada sıkılaşması benim için çok önemli, cildim sıkılaştı gerçekten ve 0,5 cm küçüldüler 1 haftada.
Ben seni takip edeceğim bakalım sonuç ne olacak...
Greyfurt yağı gerçekten güzel bişey fındık yağı da, kullanın isterseniz...
Bu arada bir gün fotoğrafımı yandan ve önden çekip buraya koyacağım büyük mü değil mi siz karar verin...
Şu an gerçekten ilerleme yolundalar göğüslerim
, ben çilek yağını soracağım aktara gene de....
bn 2 hftadır kullanıyorum 2.5 cm buyume oldu yenı örendıgım yontemlerıde ekledım gelısme war gıbı bunyeye gore değisiyor amaa
crnn cnm ya bu uyguladıklarında ciddi anlamda büyüme oldumu ve yan etkisi varmı bende başlıcam benim kankamda yeni ev li ve oda küçük gögüslerinden çok şikayetçi ikimiz başlıcaz naipse küç çaylar ve yaglar faydası olur olmazda sizlere sonucu yazıcam dua edinde faydası olsun