Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

kızlar denendi onaylandıya yazıyo daha çok cnm

gelemicekmiş bi kaç gün ama arada bakacak canım öyle biliyorum

olur cnm ama riskli çünkü kilolu olma riski var. kadınların çoğu bölgesel incelmeyi başaramıyo çünkü zor yani :)

ewt haklısın cnm ama bu aklıma ablamdan geldi benim ergenlikte genel olarak topluydu sonra yıllar içinde kilo werdi bacakları basenleri incecik ama göğüsleri kocamaan delikafadulden öğretmen olduundan hep ayakta bakalım ben de bu sene hastanede hep ayakta olucam çok yersem üste gider belki :roflol:

canım o sarkma yada diklik de biraz kalıtsal.büyüklük küçüklük de... aman üste gitsin diyerek anneni babaanneni falan gör. onlarınki nasılsa seninde az çok öyle olur.

crnnn cim bende krem almayı düşünüyordum ama yazdıklarını okuyunca tabiki doğal yöntemi seçtim. benim sütyen ölçüm 80 küç, adaçayı ve çilek yağı kullanmayı düşünüyorum badem yağını kullanmıcam çünkü onu kaşlarıma sürüyordum gürleşsin diye nolunolmaz die kullanmıcam çilek yağı yeterli olur mu sence? ve sende ne kadar zamanda işe yaradı?

cnmmm
bu yağları bende kullanıoyrdum göğsüme fakat tüylenme yapmıyormuu yaa benm tüy tüy cıktı bile

boyum 173 kilom 58 alttan ölçtüğümde 76 üstten 91-92 gibi kaydirigubbakcemile2

canım ölçülerimiz çok yakın benimde kilom 60 boyum 175 alttan 78 üstten 92 ama neden bana 80 destekli bol oluyo sen hangi sütyen markasını kullanıyorsun acaba ondan mı kaynaklanıyor ? ben manken kullanıyorum şuara sen nbb falan mı kullanıyorsun crnn cünkü benim asla öle abarttığın gibi silikonlu gibi falan durmuo canımopuyorumnanaktan

yaa bu yağları nerden bulucaz bunlar da mı aktardan?

cnm benim şuan alttan 76 üstten 95 oldu farketmiyor cnm hangi marka sütyen denk gelirse onu kullanıyorum ve gerçekten çok dolgun duruyo her markadada :) benim göğüslerim ayrıca dik ve birleşik öyle ayrık falan değil

cnmmm
bu yağları bende kullanıoyrdum göğsüme fakat tüylenme yapmıyormuu yaa benm tüy tüy cıktı bile

cnm aylardır kullanıyorum tek tüy bile çıkmadı ama ben sarışınım zaten hiç tüy yok bende esmersen bilemiyorum :)

cnm 5-6 ayda bu ölçülere ulaştım ama bir ayda farkediyor çilek yağıda işe yarar tabiiki ama benimki kadar sonuç alabilirmisin bilemiyorum CADIARZU

meraba siteye 1 aydır fılan zıyaretcı olarak gırıyodum bugun daha yenı uye oldum kıslar sewgilim tam 53 gün snra askerden gelicek burda yazılı çizili o kadar cok sey warkıı kafam karıstı bı ceren arkadasımızınkını denıycem şerbetçi otunun faydasını gordum ama bn 90 bdn ıstıyorum gelınce şok olsun diyee 75 -80 beden 90 bedene adam gıbı programla cıakrmak ıstıyoru m yardımcı olurmusunuz???

we 53 gundee yapabılırmıyımm bunuu bıdee bnm kı hafıften yanlara dogruu o konuda napabılırm ?

kızlar üzüm çekirdeğininde sabunu varkafamçokkarıştı
onun hakkında bilgisi olan var mı:uhm:

crnnn canım sen bu cayları nasıl demliyorsun kaynayan suyun içine attıktan sonra kaç dakika daha kaynatıyosun.yosa kaynayan suya attıktan sonra söndürüp öylemi demlemeye bırakıysun kaç dakika bide.

mrb crnn bu yağları ne miktarda karıştıracağız.bildiğim kadariyla miktar önemli.

cnm hepsi zaten küçük şişelerde satılıyor birer tane al hepsini direk karıştır aktardan isimlerini söyle zaten yağların hepsi aynı şişede satılmıyor mesela tatlı badem yağı dediğinde 50ML şişede vercek çilek yağı dediğinde daha küçük bi şişede al direk hepsini karıştır yerimseniben

crnnn canım sen bu cayları nasıl demliyorsun kaynayan suyun içine attıktan sonra kaç dakika daha kaynatıyosun.yosa kaynayan suya attıktan sonra söndürüp öylemi demlemeye bırakıysun kaç dakika bide.

cnm rezeneyi sallama poşetlerden kullanıyorum adaçayı da bi yaprak birde başak olarak satılıyor benim aldığım yerde bir tatlı kaşığı yapraktan bir tanede başaktan kupaya koyuyorum fokur fokur kaynayan suyu üzerine döküyorum birz 5 dakika falan demlenince içiyorum yani aynı poşet çay mantığı gibi çok pratik bunuda aktar söylemişti böyle yap diye hem kolay oluyor hemde süper etki ediyor sen yeterki iç vereliniortak

we 53 gundee yapabılırmıyımm bunuu bıdee bnm kı hafıften yanlara dogruu o konuda napabılırm ?

cnm istediğin ölçü birz fazla 75den 90a 53 günde çıkarman mümkün değil ben 5-6 aydır uğraşıyorum 90 hala istediğim gibi olmuyo süprizzzzz

ya benim anlamadığım bişi war kup'un değişmesi gerekmiyor mu göğüsler büyüdükçe sırtınızdan fln da mı kilo alıosunuz nası oluo da göğüs altı ölçünüz artıp da 90 fln olcak? yani 75 b giyen bi kızın hedefi 75 c kup ya da d kup fln olması gerekmez mi? yanlış biliosam düzeltin lütfen kafam karıştılülülülülülü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…