- 13 Ağustos 2009
- 216
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi crnnn
cnm seninkiler zaten maşallah yeterince büyükmüş büyümesine bence gerek yok daha kilon fazla gibi biraz bence onunla ilgilen yerimseniben sıkılaştırmak için de spor şart bunun yanındada banyoya girdiğinde kabak lifi ile yosunsabunu kullan göğüslerine
eneeeemm..buraya ilk defa giriyorum ve okuduklarım karşısında hayretlerim şaştı.. hemen bu badem yağı, kakao, çilek, susam ve kayısı denilen karışımı deniycem.. sözlüm askerde gelince şaşırsın. gerçi o pek büyük göğüs istemiyormuş ama olsun..daha seksi olurum belki evlenene kadar işe yarar umarım.delikafadulden..sağol bilgieriniz için arkdaşlar.
ben masajla basladım ve 2cm buyumuş ama baya masaj yapıyorum valla bide adacayı çilek yağı falanda deniycem sabunuda alcam tesekkurler
cnm benim kide bugün gelidi askerden ve şoklarda hala :hooray:
bizimki hergün görüyo büyüse bile fark edemicekinsan gözünün önündeki değişimi fark edemio zira :))
ya ben bi de bişey düşündüm kızlar.. şimdi sonuçta göğüs yağ dokusundan oluşuo. biz yediklerimizi kısmasak ve bacak kalça karın çalıştırıcı egzersizler yapsak ama göğüse çok yüklenmesek? sonuçta bu sefer üst taraftan kilo almaya başlamaz mıyız? hiç hayatında böle bişi yapıp da işe yarayan oldu mu? yerimseniben