Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur cnm ama riskli çünkü kilolu olma riski var. kadınların çoğu bölgesel incelmeyi başaramıyo çünkü zor yani :)
boyum 173 kilom 58 alttan ölçtüğümde 76 üstten 91-92 gibi kaydirigubbakcemile2
canım ölçülerimiz çok yakın benimde kilom 60 boyum 175 alttan 78 üstten 92 ama neden bana 80 destekli bol oluyo sen hangi sütyen markasını kullanıyorsun acaba ondan mı kaynaklanıyor ? ben manken kullanıyorum şuara sen nbb falan mı kullanıyorsun crnn cünkü benim asla öle abarttığın gibi silikonlu gibi falan durmuo canımopuyorumnanaktan
cnmmm
bu yağları bende kullanıoyrdum göğsüme fakat tüylenme yapmıyormuu yaa benm tüy tüy cıktı bile
crnnn cim bende krem almayı düşünüyordum ama yazdıklarını okuyunca tabiki doğal yöntemi seçtim. benim sütyen ölçüm 80 küç, adaçayı ve çilek yağı kullanmayı düşünüyorum badem yağını kullanmıcam çünkü onu kaşlarıma sürüyordum gürleşsin diye nolunolmaz die kullanmıcam çilek yağı yeterli olur mu sence? ve sende ne kadar zamanda işe yaradı?
we 53 gundee yapabılırmıyımm bunuu bıdee bnm kı hafıften yanlara dogruu o konuda napabılırm ?
ilk ay bir yemek kaşığı yoğurda bir tatlı kaşığı küç katıp yedim tadını sevmediğimden günde bir defa yedim normalde iki defa olursa daha fazla etki eder. hergün adaçayı ve rezene çayını karıştırıp içtim. kendi yaptığım yağ karışımıyla günde iki defa masaj yaptım (galiba en etkilisi bu oldu) hala yapmaya devam ediyorum. haftada üç defa falan buz masajı ve duştan çıkarken soğuk su tuttum.aklıma geldikçe küçük göğüs egzersizlerinide unutmadım tabii ayrıca ben duş jeli yerine yosun sabunu kullanıyorum böylece sarkmada olmadı :lepi:
bunlar bana iki beden falan büyüme sağladı şuan çok mutluyum 90 beden olduğunda bırakıcam herşeyi inş a.s
mrb crnn bu yağları ne miktarda karıştıracağız.bildiğim kadariyla miktar önemli.
crnnn canım sen bu cayları nasıl demliyorsun kaynayan suyun içine attıktan sonra kaç dakika daha kaynatıyosun.yosa kaynayan suya attıktan sonra söndürüp öylemi demlemeye bırakıysun kaç dakika bide.
we 53 gundee yapabılırmıyımm bunuu bıdee bnm kı hafıften yanlara dogruu o konuda napabılırm ?