Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

eneeeemm..buraya ilk defa giriyorum ve okuduklarım karşısında hayretlerim şaştı.. hemen bu badem yağı, kakao, çilek, susam ve kayısı denilen karışımı deniycem.. sözlüm askerde gelince şaşırsın. gerçi o pek büyük göğüs istemiyormuş ama olsun..daha seksi olurum belki evlenene kadar işe yarar umarım.delikafadulden..sağol bilgieriniz için arkdaşlar.

cnm seninkiler zaten maşallah yeterince büyükmüş büyümesine bence gerek yok daha kilon fazla gibi biraz bence onunla ilgilen yerimseniben sıkılaştırmak için de spor şart bunun yanındada banyoya girdiğinde kabak lifi ile yosunsabunu kullan göğüslerine :emir_bebek:

spor şart cnm evet. kilo kalsa da problem değil. diyetteydim uzun süredir ,yeni mola verdim =D ama göğüsler sıkılaşmalı:kedi:

kabak lifiyle yosun sabunu gerçekten sıkılaştırıyor üstelik bu bütün vücut için geçerli :)

eneeeemm..buraya ilk defa giriyorum ve okuduklarım karşısında hayretlerim şaştı.. hemen bu badem yağı, kakao, çilek, susam ve kayısı denilen karışımı deniycem.. sözlüm askerde gelince şaşırsın. gerçi o pek büyük göğüs istemiyormuş ama olsun..daha seksi olurum belki evlenene kadar işe yarar umarım.delikafadulden..sağol bilgieriniz için arkdaşlar.

cnm benim kide bugün gelidi askerden ve şoklarda hala :hooray:

ben masajla basladım ve 2cm buyumuş ama baya masaj yapıyorum valla bide adacayı çilek yağı falanda deniycem sabunuda alcam tesekkurler

bizimki hergün görüyo büyüse bile fark edemicek :KK43: insan gözünün önündeki değişimi fark edemio zira :))

crnnncim ya bu yağların hepsinin ayrı ayrı yararı var mı ? mesela sırf badem yağı sürdüm ben ama korktum kıllanıcak diye. sıkılaştırır mı tek badem de acaba?

ya ben bi de bişey düşündüm kızlar.. şimdi sonuçta göğüs yağ dokusundan oluşuo. biz yediklerimizi kısmasak ve bacak kalça karın çalıştırıcı egzersizler yapsak ama göğüse çok yüklenmesek? sonuçta bu sefer üst taraftan kilo almaya başlamaz mıyız? hiç hayatında böle bişi yapıp da işe yarayan oldu mu? yerimseniben

bizimki hergün görüyo büyüse bile fark edemicek :KK43: insan gözünün önündeki değişimi fark edemio zira :))

eder eder cnm hiç merak etme bnmki farketmişti=) erkekler kızlardaki en küçük değişimi bile farkediolar :) hele böle göğüs büyüme, belin incelmesi gibi güzel şeyleri çuval da giysen farkederler kaydirigubbakcemile3

ya ben bi de bişey düşündüm kızlar.. şimdi sonuçta göğüs yağ dokusundan oluşuo. biz yediklerimizi kısmasak ve bacak kalça karın çalıştırıcı egzersizler yapsak ama göğüse çok yüklenmesek? sonuçta bu sefer üst taraftan kilo almaya başlamaz mıyız? hiç hayatında böle bişi yapıp da işe yarayan oldu mu? yerimseniben

olur cnm ama riskli çünkü kilolu olma riski var. kadınların çoğu bölgesel incelmeyi başaramıyo çünkü zor yani :)

çilek yağıyla masaja ve küçe başlıcam..çok acele olmasına gerek yok seneye yaza kadar gelişme sağlarım heralde dimi ya

çilek yağı bazen okdr yoğun kokuyo ki bidaha çilekli bişey göresim gelmiyo :KK70: çok tatlı tatlı bi kokusu var..çok bol sürme aman..beni kaşındıran ya bu çilek yada şerbetçi otu

elvaven en çok hangisi yararlı geldi sana çilek mi şerbetçi otu mu

şerbetçi otuna daha yeni başladım ama çilek-greyfurt karışımıyla masaj yaptım , badem-kayısı-susam karışımıyla masaj yaptım... en diri diri yapıp kaşındıran çilek-greyfurt karışımıydı.. ama kaşınan yerler de kızardı gerçi alerjik oldğm için.. ama diri yapıyo yağ daha temiz şerbetçiotuna göre

hımm ben işe çilek yağıyla başlıyorum o zaman..deniyim biraz sonuçlara göre değiştiririm yada devam ederim

crnn verdiğin bilgiler için çok saol ya deniycem senin dediklerini de ama kararsız kaldım introm da farklı bi tarif vermiş.ama dikkatimi çekti göğüs büyütme konusunda bikaç yağ her zaman ortak

evet cnm herkesin kendi yöntemleri oluşuyo zamanla..ben hassas oldğm ve kıllanmadan korktuğum için bunu yapıyorum.ve uğraşçak çok da vaktim olmadığı için

intro nerde bilen varmı artık yazmıo buraya

X