C
crnnn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi crnnn
goğusaltım 74 tatlım tesekkurler
cnm ölçün yine iyiymiş burda sıfır göğüs olanlar var bence sende alt yapı var biraz uğraşırsan başarırsın yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
goğusaltım 74 tatlım tesekkurler
ya crnn cim ben nefesimi vererek ölçüorum 80 cm oluo nefesimi topluorum 88 cm oluo. sen bu 94 cm i ölçerken göğüs kafasini nası ayarlıosun alaşkına bu cm ler çok değişken. ama senin sütyen ölçünde de fark edilir değişiklik olmuş o yüzden sana soruorum. bir de introm track in sayfasında da sana bi soru sordum gene :kedi:
benim göğüs ölçüm 80 b benim için yeterli değil ama 7 yıl önce allbress kullandım bir kutu hap içmekten nefret eden ben neler çektim düşün günde 6 kapsül böööğğğğğğğğ
hiçbi etki göremedim sadece reglde biraz fazla sızlamam oldu geçen yıl oestro kullandım bir kutu dolgunlaştırdı ama hemencecik söndüüüü.alırken yağlayıp ballayan satıcı bu etkiye aaaaa helebi 3-4 kutu bitirin gözlerinize inanamıyacaksınız dedi almadım çinancım kayboldu ve pahalı yazık günah hadi verdik kalıcı olsa bari olmuyo şimdi sizin yazılarınızı takip ediyorum.benim evde tens cihazı var ben o aletin pedlerini göğsüme yapıştırıyorum masaj bu açıdan çok güzel ve kolay oluyo hergün ben karaüzümçekirdeğini sevmiyorum ya ekşimtrak bi tadı var onu yiyemem şimdi krem olarak actibress almıycam oestro gibi olduğunu düşünüyorum seçim listemde logda touchme ccbusbooster ve starbust var bide bonviva yağı varmış ben hangisini alayım yalnız sıkıya gelemem pratik ve kalıcı çözümü olan bi tercih istiyorum ne yapayım? bide senin kullandığın bi yağ karışımı var sanırım onuda yapabilirim bana fikir verirsen sevinirim.bişey daha başka bir satıcıda şunu söyledi bu tip kremler mucize yaratmazlar ama büyüme sağlar birakıncada sömer göğüsler kremleri ömür boyu kullanmak zorundasınız gibi bilaf etti moralimi bozdu ok fikir bekliyorum senden
tşk peki crnnn şimdi ozaman senin kullandığın yağ karışımını kullanıcam bende günde birkez sürmek yeterli olurmuki pehlivan gibi gezmeyelim ortalıkta bide yağlı yağlı ? küç yemek şartmı? adaçayı şartmı?
tşk peki crnnn şimdi ozaman senin kullandığın yağ karışımını kullanıcam bende günde birkez sürmek yeterli olurmuki pehlivan gibi gezmeyelim ortalıkta bide yağlı yağlı ? küç yemek şartmı? adaçayı şartmı?
adaçayı çok etkilio ya.. ama kötü haber bırakınca eski haline dönüo yavaştan :)
bi de ben geçen kış çok adaçayı içtim bilmeden göğüslerim büyüdü farkedilir derecede ama kilo da aldım baya bu büyümeyi de buna bağladım. ayrıca bırakınca sanki biraz gittiler gibi
bnm boyum 1.70 benm 57-58 kilo arasında deişio kilom. inanın göğüslerim sönücek die zayıflamak istemiorum:)
göğüs altı 77 üstü 85 meme ucundan da 92 benim ama fazla dikler sanırım ortaları fln boş gelio bana
sence bi başarı elde eder mym cnm ben inan kendime olan başarabilme güvenimi kaybettim başarıcağıma dair emin olmaya ihtiyacım var yoksa içimden hiç bişi yapmak gelmio inan
benim de 170 65 kiloyum eskiden çok büyük göğüslerim vardı ama kilo verince çok küçüldüler hatta deforme oldular. tekrar sepsert ve büyük olsunlar istiyorum
göğüs altım 78 ,göğüs ucundan 101 benim 80B ile C arasında değişiyo sütyenlerim. hem sıkılaştırmak hem de büyütmek, yani bi bakıma şişirmek istiyorum ameliyat masasına yatmadan. bunun için neler lazım?