arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

canım Rabbim hakkında hayılırsını versin inşallah en kısa zamanda olur. şu mübarek ramazan hürmetine çok dua edelim.. bu arada aynı gün adetimiz ama ben bayramdan sonrayı beklemek istemiyorum erkenmi olur acaba.. idrar testi için 1-2 geçtikten sonra yapayım diyorum..(tabi geçerse)

benimde 2 olacak ama bende merakla bekliyorum ilkinde beklemiyordum 4 gün geçmişti test yaptık çıktı en çok göğüslerim şiip ağrımışti birde mide kazınması oluyordu..

canım hayırlısı olur inşallah. İsteyen herkes hamiledir..

RABBıM TÜM ıSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASıP ETSıN ıNŞALLAH AMıııııNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

RABBİM TÜM İSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

canım hayırlısı olur inşallah. İsteyen herkes hamiledir..

AMİN CANIM AMİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tatlişoğlum bende 16 eylülü bekliyorum ama ben bayramdan sonrasını beklemicem en fazla cumartesi olmadı pazar sabahı halledicem

tatlişoğlum bende 16 eylülü bekliyorum ama ben bayramdan sonrasını beklemicem en fazla cumartesi olmadı pazar sabahı halledicem

canım zaten pazar günü bayram erken yaptırma bence belki çok net çıkmaz üzülebilirsin..geçsin 4 5 gün öyle yaptır derim ben.... benim 2. olacak bakalım olursa..

teşekkür ederim canım rabbim sana hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin 1 2 gün geçince hatta adetten 2 3 gün öncede yapabilirsin belli oluyor zaten ama ben artık yapmaya korkuyorum bekleyeceğim 16 sında olmazsa 1 hafta daha bekleyeceğim çünkü bazen beyin gebeliğe şartlanınca adette geçikiyor ama 1 hafta geçtikten sonra testi yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…