arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

insallah hamılesındır canım bende cok heyacanlıyım yarın testını yaptır yazarsın bıze ınsallah mujdelı haberdır

ayy inşallah berfinnn ağzın bal yesinnn ne güzell söylüyorsunn

iştahımda çok açık yaaa bi tatlı yiyorum bi tuzluuu sık sık acıkıyorummm

hadi en kısa zamanda kavuşalım bebişlere:CüvCüv:

arkadaşlar bende 3 gündür inanılmaz bir üşüme şu anda ofiste yelek hırka oturuyorum herkes kısa kolu aralıklarla karnımın sol tarafında ağrı ama bu bazen off dedirtcek kadar çok oluyor aşırı gaz ve benki ömrümde 1-2 defa kabız olmuşumdur kabız oldum..dün yemekten sonra koltukta uyuya kalmışım..sürekli uyumak istiyorum.bu arada adetime 6 gün kaldı 16 Temmuzu bekliyorum. kısmet Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

insallah canım benım daha 4 gunum var gecmıyor yanı stres ıyı degıl dıyolar ama gelde ıcıme anlat yarın guzel haberlerını beklıyoruz

hadi hayırlısı canımmm inşallah hamilesindirkaydirigubbakcemile5

aynı sıkayetler bendede var canım bazende terleme gelıyo bende 14 unu beklıyorum umarım hamıleyızdır

benimde 3-4 gün var adetime sağ kasığımda hafiften bi ağrı var adet olcakmışım gibi geliyo yaa inşallah olmam:Saruboceq:

insallah canım benım daha 4 gunum var gecmıyor yanı stres ıyı degıl dıyolar ama gelde ıcıme anlat yarın guzel haberlerını beklıyoruz

ayy evet yaa benim daha ilk ayım ve hemen stres yaptımm ama gelde içime anlat valla,dayanamıyorum napayımmm kaydirigubbakcemile3
dua edinde yarın gelmesin kırmızılar,hatta c.tesi pazarda gelmesin ve ben test yapayımmmm
ayy varya şeytan diyo git test al yappp ama yok dayancammm yaa dayancammm

yani inşallahkaydirigubbakcemile3

canım kan testı yaptırsan cıkar tahmın edebılıyorum yasadıgın stersı en ıyısı kanda baktır derım bugun en azından su stres gıder bende 2 gun sonra baktıracagım uyuyamıyorum

kızlar benimde 6 gün kaldı adetime dün sabah felaket mide bulantım vardı ama bugün birşeyim yok diğer belirtilerin çoğunuda yaşıyorum 25 aydır uğraşıyorum bu 26. ayım olmazsa çok üzülcem ama yola devam tabi.bu arada gurbetten sana bi soru akıntının kesilmesi gebelik belirtisi demişsin bu akıntı ne zaman kesiliyor yumurtlama günündemi akıntı gelmiyor yoksa hemen yumurtlamadan sonramı kesiliyor ayy kafam karıştı ya kafamçokkarıştı
offff şu adetim olmasada bayramdan sonra bi test yapsam ve pozitifi görsem bu aydanda umutluydum ama ne bileyim bir yandan evet diyorum bir yandan unut diyorum manyak oldum valla.

canım kan testı yaptırsan cıkar tahmın edebılıyorum yasadıgın stersı en ıyısı kanda baktır derım bugun en azından su stres gıder bende 2 gun sonra baktıracagım uyuyamıyorum

yaaa ama ben idrar testi yapmaya çok heves ediyorum hiç yapmadımdaa:kedi:

şöyle bi yapayım bide çift çizgi çıkarsa allaaaaaaaaaah deymeyin keyfimedelikafadulden

ben hiç anlamıyorum bu kürtaj olanları veya doğurup sokağa bırakanları nasıl kıyabiliyorlar..

bayanlar merabalar öncelikle umaraım rabbim burdaki herkese bebiş haberlerini nduymayı nasip eder

ben gecen ay boş gebelik gecirdim ve kürtajla sonlandı 7 haftalıktı buayda çalışmamın sakıncası olmadığını söledi doktor 1 hafta bekledik sonra takvim yöntemiyle eşimle oldum ve şuan 9 gün var eadetime ama bende feci kasıkta batmalar idararda renk deişikliği vede hafif bulantı var bakalım hayırlısı artık baş dönmeside çok oluyor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…