Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 günüm kaldı , hala hiç bir belirtim yok ... merakla bekliyorum
canım günaydın inşallah hamişsindirrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
sierciğim ben bu yazıyı yazdıktan sonra eve gittim ve akşamına adet oldum bende kesin gözüyle bakıyordum ilk hamileliğim birbuçuk ay sürdü ve düşük yaptım o yüzden her ay çok dikkatlice takip ediyorum bakalım kısmet gelecek aya sende çok ümitlenme elbet bir gün olcak...
kittycim canım kendini o psikolojıye sokma çünkü insan girdiği o kalıptan çıkamıyor bir süre..
hiç olmayacakmış gibi davrannn....
canım benim bende senin yaşadıklarını geçtiğimiz aylarda yaşadığım için
biliyorumm
ama inşaaALLAH HAMİLESİNDİR!!!:))
hiç söyleme kittycim buradaki çoğu hamile umursamayınca oluyor diyordu anlayamadım sen şimdi umursuyorsunda umursamıyormusun yoksa umursamıyorsunda umursuyormuş gibi mi davranıyorsun ayy başım döndü:bbo:
benim de 2 3 günüm var günlerimiz aynı galiba:))
slm kızlar benimde 2 gün sonra olmam lazım benimde göbeğimin sol tarafı iğne batar gibi bir sızı oluyor ama genellikle ayakta fazla kaldıığım zamanlar,göğüslerimde çok fazla sızı vardı ama şimdi yok,belim fena halde ağrıyo ayrıca iştahsızlık oldu bende sizdede varmı bu belirtiler
merhaba seliscim yaklaşık bi aydır regl olmuoyrum ve doktorumun gazına gelerek regl olana kadar hamile potansiyeli var dediği için umutla bekliyordum.ben de aynı belirtiler vardı. benim de sağ kasığımda batmlaar kasılmalar oluyordu.akıntım vardı.göğüslerim şişti dokunamıyordum bile ama test yapıordum negatif çıkıordu.
geçen hafta doktor ultrasonla bakmıştı bişiy görememişti belki geç döllenmedir biraz bekleyelim test yaparsın demişti ama dün ağrım artınca tekrar gittim doktor bu sefer aşağıdan muayene etti ve sağ tarafta 5 cmlik bir kist gördü ve dokunur dokunmaz kanamam başladı malesef :gitme: meğer kist rahim ağzını kapatmış o yüzden regl olmuyormuşum.mafoldumben
sormuşsun diye paylaşıyım dedim arkadaşım moralini bozmak istemem ama kendini çok kaptırmanı istemedim.ben kesin hamileyim diyordum hüsrana uğradım acısı çok büyük oldu