• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

sierciğim ben bu yazıyı yazdıktan sonra eve gittim ve akşamına adet oldum bende kesin gözüyle bakıyordum ilk hamileliğim birbuçuk ay sürdü ve düşük yaptım o yüzden her ay çok dikkatlice takip ediyorum bakalım kısmet gelecek aya sende çok ümitlenme elbet bir gün olcak...

dediğim gibi zaten kendimi çok ümitlendirmiyorum..çünkü bunca şeyden sonra hemen hamile kalacağıma inandığımı söyleyemem.ama ufakta olsa bi umut var içimde yinede ne yalan söyleyeyim.olsada olmasa da hayırlısı diyorum..

Son 2 günüm kaldı regl olmama, 7 Eylülde adet olmazsam "bundan iyisi şamda kayısı. Adetlerim çok düzenlidir, günü sekmez. ınşallah bu ay bebeğim galip gelir, kırmızılar içerde bebeğimi misafir ederler.

inşallah kızlar bu belirtileriniz sizlere meleginizi getirir:Saruboceq:
benimde bir kac gunum kaldı bana kalsa ben kendimi hamile ilan ettim bile ama test negatif bakalım bekleyip görecegiz sonuc ne olacak kaydirigubbakcemile3

belirtilerime gelince kasıkta batmalar sagda ve solda ,yumurtalıklarda ve belimde agrılar var birde cok üsüyorum 3 gundur karnım şiş ve gaz dolu midem herzman tuhaftır o yuzden belirti olarak saymıyorum akıntı fazla yok ama nemli hissediyorum bakalım bekliyorum sonuc ne olacak

nagişimmmmmmmmmm nerdesin kuşum seninde günün bugundü varmı birseyler kestane kebap acele cevap bekliyorumkaydirigubbakcemile3

kittycim canım kendini o psikolojıye sokma çünkü insan girdiği o kalıptan çıkamıyor bir süre..
hiç olmayacakmış gibi davrannn....

canım benim bende senin yaşadıklarını geçtiğimiz aylarda yaşadığım için
biliyorumm
ama inşaaALLAH HAMıLESıNDıR!!!:))

canım benim bende senin yaşadıklarını geçtiğimiz aylarda yaşadığım için
biliyorumm
ama inşaaALLAH HAMİLESİNDİR!!!:))

inşallah canım :Saruboceq: aslında umudum yok canım ama hep umutsuz olunca geliyor kırmızılar bu sefer farklı taktik deniyorum onu kandırmaya calısıyorum böyle :roflol: hep omu benimle dalga gececek simdide ben onunla dalga geciyorum :roflol: ahanda kafayı iyice sıyırdıgımın işaretidir :roflol::roflol:

hiç söyleme kittycim buradaki çoğu hamile umursamayınca oluyor diyordu anlayamadım sen şimdi umursuyorsunda umursamıyormusun yoksa umursamıyorsunda umursuyormuş gibi mi davranıyorsun ayy başım döndü:bbo:

hiç söyleme kittycim buradaki çoğu hamile umursamayınca oluyor diyordu anlayamadım sen şimdi umursuyorsunda umursamıyormusun yoksa umursamıyorsunda umursuyormuş gibi mi davranıyorsun ayy başım döndü:bbo:

umursuyorumda umursamıyorum havalarındayım canım kaydirigubbakcemile3
ben canım gerekli calısmaları yaptım gerisini allaha bıraktım opuyorumnanaktan 3-4 gün önce lekelenme oldu kasık ve bel agrılarıda olunca erken geliyor herhalde dedim gunumde 4 eylul bu arada ama yumurtlamaya göre daha 2 gun var 6 eylul herneyse kendimden umutluydum bu ay taaaaaaaaakiiiiii su agrlar olana kadar :çok üzgünüm:

zannetmiyorum ama inş öyle birşey olur canım ii dileklerin için teşekkür edeerim:))

kızlar benim de az kaldı 6 gün var neden bilmiyorum ama bu ay hiçumudum yok sanırım artık insanın umudu da kalmıyor herşeyden pimpişrikleniyor yok yumurtlama gününü mü kaçırdım yok yumurtlasa da olmamıştır bir sürü bahane buluyo insan tabi gene de hayırlısı olsun diyorum ve zamanı merakla bekliyorum

valla ben bu ay doğru dürüst çalışma bile yapmadım....
ii bir saldım kendimi

slm kızlar benimde 2 gün sonra olmam lazım benimde göbeğimin sol tarafı iğne batar gibi bir sızı oluyor ama genellikle ayakta fazla kaldıığım zamanlar,göğüslerimde çok fazla sızı vardı ama şimdi yok,belim fena halde ağrıyo ayrıca iştahsızlık oldu bende sizdede varmı bu belirtiler

merhaba seliscim yaklaşık bi aydır regl olmuoyrum ve doktorumun gazına gelerek regl olana kadar hamile potansiyeli var dediği için umutla bekliyordum.ben de aynı belirtiler vardı. benim de sağ kasığımda batmlaar kasılmalar oluyordu.akıntım vardı.göğüslerim şişti dokunamıyordum bile ama test yapıordum negatif çıkıordu.
geçen hafta doktor ultrasonla bakmıştı bişiy görememişti belki geç döllenmedir biraz bekleyelim test yaparsın demişti ama dün ağrım artınca tekrar gittim doktor bu sefer aşağıdan muayene etti ve sağ tarafta 5 cmlik bir kist gördü :( ve dokunur dokunmaz kanamam başladı malesef :gitme: meğer kist rahim ağzını kapatmış o yüzden regl olmuyormuşum.mafoldumben
sormuşsun diye paylaşıyım dedim arkadaşım moralini bozmak istemem ama kendini çok kaptırmanı istemedim.ben kesin hamileyim diyordum hüsrana uğradım acısı çok büyük oldu:delphin:

bahtcım nevkicim tüm bacılarım :delphin:
gönül isterdiki bunca bekleyişten sonra dularım gerçek olsun size müjde vereyim ama olmadı.. senağlama dün ağrılarım çok arttı doktora gittim ve geçen hafta ultrasonda görünmeyen sorun dün belli oldu. aşağıdan muayene edince gördük ki sağ over da 5 cm lik bir kist var. limon büyüklüğünde. :1no2: ve rahim ağzını kapadığı için regl olmuyormuşum. emel hanım dokunur dokunmaz kanamam başladı zaten. şu an da çok ağrım var.:sm_confused:
ilişki yasak ve 3 ay da doğum kontrol hapıyla tedavi göreceğim eğer bu kanamayla kistim kendisi geçmezse.haftaya kontrolum var.
nasıl yıkıldım anlatamam ben bebişim var umuduyla bu sefer görücez diye dua ederek girmiştim ağlayarak çıktım.. :gitme:
sizden güzel haberler bekliyorum kızlar.. bari sizle sevineyim.

merhaba seliscim yaklaşık bi aydır regl olmuoyrum ve doktorumun gazına gelerek regl olana kadar hamile potansiyeli var dediği için umutla bekliyordum.ben de aynı belirtiler vardı. benim de sağ kasığımda batmlaar kasılmalar oluyordu.akıntım vardı.göğüslerim şişti dokunamıyordum bile ama test yapıordum negatif çıkıordu.
geçen hafta doktor ultrasonla bakmıştı bişiy görememişti belki geç döllenmedir biraz bekleyelim test yaparsın demişti ama dün ağrım artınca tekrar gittim doktor bu sefer aşağıdan muayene etti ve sağ tarafta 5 cmlik bir kist gördü :( ve dokunur dokunmaz kanamam başladı malesef :gitme: meğer kist rahim ağzını kapatmış o yüzden regl olmuyormuşum.mafoldumben
sormuşsun diye paylaşıyım dedim arkadaşım moralini bozmak istemem ama kendini çok kaptırmanı istemedim.ben kesin hamileyim diyordum hüsrana uğradım acısı çok büyük oldu:delphin:

canım çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşmen dileğiyle her şerde vardır bir hayır demek gerek herhalde başka türlü altından kalkamayız sanırım inşallah bebek haberiniz çok yakın zamanda alırsın opuyorumnanaktan

Back