• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kıslarrr çok gerginiiim günüme az kaldı kasıklarıma kranp giriyo belim ve karnım acayip şiş gaz sancısı gibi ağrılarım var çok yorgun ve halsiz hissediyorum yarın tahlil yaptırmayı düşünüyorum bana dua edin...

cnm ben de geçen ay hamilelik belirtilerinin neredeyse hepsini yaşadım ciddi anlamda acayip ümitllendim,hayal kurmaya başladım..ama psikolojikmiş meğerse..ama bulantılarım devam etmekte hala da ufaktan ufaktan acaba üstüne mi görüyorum diyorum yane biz de umut tükenmiyo..herneyse canımcım sadete gelirsek adetini bi en az 5 gün geçsin öle test yap erkenden kan testi bile yapma bence..umarım hamişsindir tatlım.ama ümitlenme tamam mı gelirse sürpriz olsun..ben akıllanmadım henüz ama sen bari yapma..:))))opuyorumnanaktan

cnm ben de geçen ay hamilelik belirtilerinin neredeyse hepsini yaşadım ciddi anlamda acayip ümitllendim,hayal kurmaya başladım..ama psikolojikmiş meğerse..ama bulantılarım devam etmekte hala da ufaktan ufaktan acaba üstüne mi görüyorum diyorum yane biz de umut tükenmiyo..herneyse canımcım sadete gelirsek adetini bi en az 5 gün geçsin öle test yap erkenden kan testi bile yapma bence..umarım hamişsindir tatlım.ama ümitlenme tamam mı gelirse sürpriz olsun..ben akıllanmadım henüz ama sen bari yapma..:))))opuyorumnanaktan

:)) haklısın canım ama ben ne zaman şüphelensem hamileydim ama ben devamını getiremiyorum işte düştü hep korkuyorum o yüzden :(

Tebrikler, Allah tamamına erdirsin. Biraz erken olmuş gebelik ama ikisi birarada büyür giderler artık. Darısı İNŞALLAH bizlerin başına..

Bu arada belin ve kasıkların nezaman ağrımaya başladı? Benimde dün belim ağrımaya başladı, birden bire, bugün bu bel ağrısına bide regl olucakmışım gibi kasık ağrısı eklendi. Daha 8 günüm kaldı regl olmama. Umutlanmak istemiyorum ama ya hamileysem demedende geçemiyorum. Of beklemek çok zor.:((((

bel ve kasık ağrılarım 1 hafta önceden başladı..erken olduğundan ihtimal vermemiştim ama gebelik belirtisiymiş..Rabbim size de nasip etsin

:)) haklısın canım ama ben ne zaman şüphelensem hamileydim ama ben devamını getiremiyorum işte düştü hep korkuyorum o yüzden :(

cnm benim ozaman bu kez inşallah doğru hissediyorssun ve inşallah düşük olmaz tatlım..iyi düşün iyi olsun..umarım meleğin seninledir şekeropuyorumnanaktan

bel ve kasık ağrılarım 1 hafta önceden başladı..erken olduğundan ihtimal vermemiştim ama gebelik belirtisiymiş..Rabbim size de nasip etsin

cnm benim tebrik ediyorum..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..ben herhalde hamile olduğumu kan testinden öğrenmeden anlayamıycam belirtiler felan ben de hep psikolojik oluyo galiba..ne zaman kan testinde değerimi göreyim o zaman inanıcam ve hiç stres yapmucam bakaalımm darısı başımıza canımm..tekrar tebrikler:))kaydirigubbakcemile2

dün regl olmam gerekiyordu ama olmadı kasık batmaları kramp gibi ama anlık hala devam ediyor sık idrar bel ağrısı da aynı şekilde birkaç gün daha bekleyecem olmazsa... içimden bi ses % 50 var diyor ama kısmet işte herşeyin hayırlısı... Allah herkesin gönlüne göre versin..

Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin cnm sağlıklı sıhhatli analı babalı büyür inş..Allah gönlümüze göre versin ben kız istiyorum ama herşeyin başı sağlık sağlık sağlık...

eflatuncuğum ve serinciğim rabbim hayırlı haberlerinizi tamamına erdirir inşallah...kucağınıza aldığınız günleride gösterir inşallah. lütfen bizlere dua edin hamilelerin duası daha çabuk kabul olunurmuş...

ha bu arada ben kırmızı kartı yedim kıssslarr. hemde ne yemek karın ağrısından ölüyorum..
rabbim inşallah sonbaharda ümitlerimizi yeşertir...

günaydın nazela, hayır bende henüz bişey yok ama zaten günümde gelmedi, ben 1-2 eylül bekliyorum sen erken olmuşun cnm beklediğinden

günaydın canım evet bende 1'i gibi bekliyodum ama erkenden geldi umutlanmama bile fırsat vermedi yaaaa. hadi inşallah seninde güzel haberini alırız buradan... sabırsızlıkla bekliyorum haberini canım..

bendede bişey yok gibi canım çünkü adet belirtilerim başladı, bir gün öncesinden belim ağrırsa bu ben geliyorum yanında ped taşı demek oluyor kaydirigubbakcemile3

offffffffffffff üzüldüm canım ya... nolacak bu halimiz bizim anlamadım ben.... ama kararımı verdim bayram sonrası doğruuuuuuuu aşılamaya... artık dayanamıyorum ben her ay kırmızı kart yemeye

son 1gunum yarıun regl gunum gercı bugun yarın regl gÜnÜm ama karın agrım baŞladı galİba buayda olmadı
burda hala lİste varmı oncelrde bulİstede adım vardı ama artık salmıŞ durumdayım oyuzden takıp etmedım klısteyı rabbım Şu mubarek gunlerın hurmetıne dualarımıızkabul etsİn hepİmİze mİnıklerımıızİ gÖndersİn

evet haberlerini bekliyoruz, ne oldu? İNŞALLAH hamilesindir ben dua ediyorum inş.isteyen herkes bir an önce bebişine kavuşur:Saruboceq:

a.s. Kıslar benimde adetime 5 gün var geçen hafta bel agrısı kasık agrısı şişkinlik daha belirgindi halsizlik uyku hissi ama gögsümde belirgin bi belirti yok akıntımda çok az normalde aşırı gelirdi bazen yemekte hafif bulantı oluyor inşallh hamileyimdir zemuszemus

Benimde bugünü saymazsak 6 günüm kaldı. Müthiş gün 7 Eylül. Çok heyecanlıyım çok, bian sabırzılıktan öleceğimi sanıyorum sonra mantıklı ol, hamile kaldıysan yada kalamadıysan pazartesi günü, bunu öğrenirsin diyorum ama.....:(((( Erkenden test yaparsam ve negatifi görürsem biliyorum çok üzülücem.
Anlayacağınız kafam karma karışık, nasıl bekleyebileceğimi hiç bilmiyorummmmm:(((((

Back