• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

selam kızlar opuyorumnanaktan yeni geldim eve gecmişi okuyamadım varmı güzel haberler :1hug:

maşallah seninkiler büyümeye başlamış inşallah bende büyütebilirim küçükken alırdık hep ölürdü üzülürdüm.bugün pazarda görünce dayanamadım hemen aldım akşama eşime büyük süpriz olacaklar zemuszemus ama gerçekten minnacık çok şirinler ya..

hayatım benden sana tavsiye.o şimdi daha küçük olduğundan annesini arıyor yapman gereken şu bir ampul alıcaksın bir tanede karton bir kutu işte yemtasını suyunu falan koy bi tabağa ampulüde yakıp kutunun içine sarkıt o şuanda sıcaklık arıyordur.ben çok civciv büyüttüğüm için hep bu şekilde büyüttük o sesleride kesilicek ampülü yakınca ama dikkat et onlara temas etmiyecek derecede sarkıt kutunun içine hayatım....

canım ya bende bişii yokki bitek gögslerim şiş oda hep oluo ama ağırmıorlar..sadece şişler hiçbi belirtim yokk ara ara batma var okadar

ben buaydan ümitli değilm zaten heray gibi sonu hüsran....gögslermde agrı yokki..ama benm hiç olmaz adetten önce sadece şişerler ya ama ucları sızlasa bariii oda yok
canım herkesin bünyesi farklı öyle değerlendirme benim adetim çok düzenlidir..ve her ay göğüslerim hem ağrır hem şişer..yüzükoyun yatamam inan..kaskıklarımda ağrır..ama umudumuzu kaybedersek olmaz ki..bende normal ader belirtileri diyorum kendim için..ama bu böcekler :ecrin_bebek: gelirken hiç bir tepki vermiyorlar ki..
selam kızlar opuyorumnanaktan yeni geldim eve gecmişi okuyamadım varmı güzel haberler :1hug:
hoşgeldin canımmm..nasılsın?

bencede canım çok fazzla takılmamak gerekiyor belirtilere diye düşünüyorum.benim de bu ay 2-3 gün sol kasığımda sızlama gibi bişey oldu o beni umutlandırmıştı baya ama günü bile sapmadı valla günüde geldi adetim.yanlız şunu merak ediyorum kimse sağ kasığımda ağrı var demiyor bu sol kasıkta bişey mi var acaba?cadıarzu
benim genelde sağ ve sol kağımın ağrır ama bu ay sadece sol..acaba yumurta çatlamadı da içinde kocaman mı kaldı..bende ondan şüpheliyim :bbo: :uhm:

AAA ŞÜKÜRLER OLSUN EFENDİM LÜTFEDİP GELEBİLDİNİZ.....:alkisalkisalkis
NERDESİN KIZ SEN.....:oklava:

kızım ancak gelebildim eve bugunde gitme kal dedide ben zor kactım :roflol:

hoşgeldin canımmm..nasılsın?

hosbulduk canım iyyim opuyorumnanaktansizler nasılsınız varmı sende bir gelişme ?

benim genelde sağ ve sol kağımın ağrır ama bu ay sadece sol..acaba yumurta çatlamadı da içinde kocaman mı kaldı..bende ondan şüpheliyim :bbo: :uhm:

ay valla varya bende aynı şeyi düşünüyorum kist mi oluştu acaba diye.c.tesi doktora gidicm baktırıcam ihmale gelmez bide büyürse hepten zor sonra

Ninikim aklınıza getirmeyin öyle kötü şeyleri
Kist miş falan... Yok öle bişey gayet sağlıklısınız işte maşşallah kuzucuklarıma benim...

kızım ancak gelebildim eve bugunde gitme kal dedide ben zor kactım :roflol:

OOHHHH İYİ VALLA NE BU YA....
ŞAKA Bİ YANA NE GÜZEL İŞTE KADIN DEMKEKİ GERÇEKTEN SEVİYOR SENİ BAK BEN BURDA GARİP SEVGİ ARSIZIYIM YANİ DAHA DOĞRUSU AZINADA RAZIYIZ AMA O DA YOK YANİ....

evet canım ben geldim opuyorumnanaktan gelin kaynana geziyoruz zivziv ancak evin yolunu bulabildim :roflol:

SEN BÖYLE GEZ GEZ AKŞAMA HAL Mİ KALIR SONRA BÖYLE SINIFTA KALIRSIN ÇALIŞ BİRAZ ÇALIŞ :dance::sm_cool:ÖNÜMÜZDEKİ AY ARTIK BEN OLAMIYORUM BARİ SEN KAL HAMİLE.

OOHHHH İYİ VALLA NE BU YA....
ŞAKA Bİ YANA NE GÜZEL İŞTE KADIN DEMKEKİ GERÇEKTEN SEVİYOR SENİ BAK BEN BURDA GARİP SEVGİ ARSIZIYIM YANİ DAHA DOĞRUSU AZINADA RAZIYIZ AMA O DA YOK YANİ....

bizimki dusmanını yakınında tut taktigidir belkide :roflol:delikafadulden

arkadaşlar nasılsınız opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hosgeldin nagişim opuyorumnanaktan ben iyiyim canım sen nasılsın?:1hug:

SEN BÖYLE GEZ GEZ AKŞAMA HAL Mİ KALIR SONRA BÖYLE SINIFTA KALIRSIN ÇALIŞ BİRAZ ÇALIŞ :dance::sm_cool:ÖNÜMÜZDEKİ AY ARTIK BEN OLAMIYORUM BARİ SEN KAL HAMİLE.

kızım nasıl calısım bu halde baraj tasmıstı ya benim :roflol: sen niye olamıyormussun karamsarlık nerden cıktı? :oklava::mymeka:

ay valla varya bende aynı şeyi düşünüyorum kist mi oluştu acaba diye.c.tesi doktora gidicm baktırıcam ihmale gelmez bide büyürse hepten zor sonra
canım benim yumurta takibim yapılıyor şuana kadar rahimde ve yumutalarda bir problem yok ama bu ay klomen kullandım o da yumutamı çok büyüttü normalin 2 katı kadar neredeyse 13.gündü gittiğimde dr a yumurtam 27,8 olmuştu..eğer çatlamadıysa yumurtalık kisti oluabilir diye okudum netten..ama emin değilim..adet olunca yine gideceğim doktora 4 gün şunun şurasında..bekleyeyim..:bbo:

Back
X