• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Günaydın canım zemuszemus İyiyim tatlım sen nasılsın?
güzelim iyi diyelim iyi olalım..ama çalıştığım iş yerinde ne kadar iyi olunursa..aslında çok gergin ve stresliyim..ayaklarım işe geri geri gidiyor başka iş bulsam 1 gün durmayacağım valla..22 de adetim..bende beklemedeyim..test ne zaman yapsam çıkar..kaydirigubbakcemile5

kızlar günaydın....yine bişey yok ya adet olucakmışım gibiyim zaten artık önümüzdeki maçlara bakıcazkaydirigubbakcemile3valla sıkıldım bu işten artık önceden yapmıcam test

üzülme canım:teselli: biz hepimiz temmuzda böyle olacaz :CüvCüv::CüvCüv: allahın izniyle :Saruboceq:
hayatım yeni girdim nasılsın iyimisin dün çok merak ettim seni

kayınvalidem bizde kaldı ögleden sonra gitti ancak o gittikten sonra girebildim canım opuyorumnanaktan şimdide beni aradılar kahvaltıya davetediyorlar onlarla bulusmaya gidecem bugunde yokum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Günaydın Ninikim
Belki olmazsın adet, karamsar olma
Bu kadar detayına girmemiz hoş değil ama elde değil napıcaksın

yok canım ya haffif hafif başladı zaten napayım yani bide buna üzmek istemiyorum kendimi yiğenimin otistik olma olasığı var aayip üzgünüm zaten...

Aynen canım sabahları silah zoruyla geliyom sanki buraya :1no2:
Kafanı dağıtmaya çalış tatlım biraz testi düşünmen için bence erken daha.Adet gününü bekle olmazsan ki inş. olmazsın ozaman yaparsın. Öncesi yaptığında hayal kırıklığına uğruyo insan benneyaptımki
güzelim iyi diyelim iyi olalım..ama çalıştığım iş yerinde ne kadar iyi olunursa..aslında çok gergin ve stresliyim..ayaklarım işe geri geri gidiyor başka iş bulsam 1 gün durmayacağım valla..22 de adetim..bende beklemedeyim..test ne zaman yapsam çıkar..kaydirigubbakcemile5

üzülme canım:teselli: biz hepimiz temmuzda böyle olacaz :CüvCüv::CüvCüv: allahın izniyle :Saruboceq:

kayınvalidem bizde kaldı ögleden sonra gitti ancak o gittikten sonra girebildim canım opuyorumnanaktan şimdide beni aradılar kahvaltıya davetediyorlar onlarla bulusmaya gidecem bugunde yokum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tamam tatlım san iyi gezmeler gelince açarsın

Geçmiş olsun Ninikim
Kıyamam ben ona ya, ama ihtimalmiş bak sadece, kendinizi bu düşünceden uzak tutun karamsar olmayın dualarım minik yeğeninle:Saruboceq: Rabbim korusun onu tüm hastalıklardan inş :Saruboceq:
yok canım ya haffif hafif başladı zaten napayım yani bide buna üzmek istemiyorum kendimi yiğenimin otistik olma olasığı var aayip üzgünüm zaten...

Geçmiş olsun Ninikim
Kıyamam ben ona ya, ama ihtimalmiş bak sadece, kendinizi bu düşünceden uzak tutun karamsar olmayın dualarım minik yeğeninle:Saruboceq: Rabbim korusun onu tüm hastalıklardan inş :Saruboceq:

sağol canım bugün testleri yapılacak inşallah bişey çıkmaz ya....

İnş. canım ya :CüvCüv:
Ya bu ne kaynana-gelin aşkıdır gözlerimi yaşarttınız :sinifsinif:

gün arkadaşım adetine 3 gün varken yaptı test ve pozitif olduğunu gördü..benide heyecan bastı valla..ondan bende mi yapsam diyorum..ama en iyisi bekmek..haa bu stresde nasıl çocuk olursa artık..benim tatile ihtiyacım var..:)hihoyyyt
Aynen canım sabahları silah zoruyla geliyom sanki buraya :1no2:
Kafanı dağıtmaya çalış tatlım biraz testi düşünmen için bence erken daha.Adet gününü bekle olmazsan ki inş. olmazsın ozaman yaparsın. Öncesi yaptığında hayal kırıklığına uğruyo insan benneyaptımki

Ninikim kaç yaşında yeğenin?

3 yaşında hayatım sadece henüz konuşmuyor diye böyle bir teşhis konuldu.asla akıl sağlığıyla ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyoruz ama bu tür çocukların %20 zaten ileri zekalı oluyor bu korkutuyor bizide .bayb tv izleyerek büyüdü ablası birinci sınıfa gidiyordu ve napsın yazık kızda hangisiyle ilgilensin onu oturtuyordu o onu izlerken oda diğerinin dersleriyle ilgileniyordu biz hep ona yorduk bu zamana kadar inşallah ta öyledir.

gün arkadaşım adetine 3 gün varken yaptı test ve pozitif olduğunu gördü..benide heyecan bastı valla..ondan bende mi yapsam diyorum..ama en iyisi bekmek..haa bu stresde nasıl çocuk olursa artık..benim tatile ihtiyacım var..:)hihoyyyt

canım kesinlikle yapma bak dahA çok hayal kırıklığı oluyor eğer gecikirse yap...

ninikim cok üzüldüm canım ya :çok üzgünüm: inşallah tetsin sonucu guzel cıkar canım bütün dualarım sizinle :Saruboceq:

tamam tatlım san iyi gezmeler gelince açarsın

tamam canım gelince görüsürüz Şeniz

İnş. canım ya :CüvCüv:
Ya bu ne kaynana-gelin aşkıdır gözlerimi yaşarttınız :sinifsinif:

ne bileyim diyorum ya kocamdan cok biz beraberiz:roflol: biz evlenmeden öncede ikimiz iyi anlasırdık gezer tozardık annesiyle delikafadulden

Peki o arkadaşında bizim gibi takıntılımıydı?
Kendini dinliyomuydu yani

ninikim cok üzüldüm canım ya :çok üzgünüm: inşallah tetsin sonucu guzel cıkar canım bütün dualarım sizinle :Saruboceq:

tamam canım gelince görüsürüz Şeniz

çok sağol canım dua et olur mu canım ya....iki gündür mahfolduk inan tabi öylede olsa yapçak bişey yok allahtan gelen bişey sınav dünyasındayız hepimiz...

3 yaşında hayatım sadece henüz konuşmuyor diye böyle bir teşhis konuldu.asla akıl sağlığıyla ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyoruz ama bu tür çocukların %20 zaten ileri zekalı oluyor bu korkutuyor bizide .bayb tv izleyerek büyüdü ablası birinci sınıfa gidiyordu ve napsın yazık kızda hangisiyle ilgilensin onu oturtuyordu o onu izlerken oda diğerinin dersleriyle ilgileniyordu biz hep ona yorduk bu zamana kadar inşallah ta öyledir.

canım benim eşimde konusmamıs sonra cenesi bir acılmıs susturabilene aşk olsun walla onun icin üzülme Şeniz

hadi kızlar ben kactım öpuyorum hepinizi kendinize iyi bakın bugunde bir birlikteligimizin sonuna geldik yapımda ve yayında emegi gecen herkese sonsuz tesekkürler şen ve esen kalın :roflol::roflol:

Canım inş. geç konuşan çocuklardandır.İnş. öyle bi rahatsızlığı yoktur. Allahım sen onu koru nolursun :Saruboceq:

Back
X