• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

canım bence sen yumurtlama gununu kacırıyorsundur ondan bebek olmuyordur yumurta takibi yap gör bak hemencecik bebişine kavusacaksın opuyorumnanaktan ben gecen ay ates ölcumu yapmıstım ozman gec yumurtladıgımı ögrendim tabiki o gunu degerlendirmemiştim bebek falan olmadı herzman böyle gec yumurtluyorsam olmamasıda normaldir herhalde

28.gün – 26 mayıs-36.2
29.gün – 27 mayıs-36.0 akıntı vardı
30.gün – 28 mayıs-36.0 akıntı vardı
31.gün – 29 mayıs-36.2
32.gün – 30 mayıs-36.4
33.gün – 31 mayıs-36.4
34.gün - 1 haziran-36.4
35.gün – 2 haziran-36.6
36.gün – 3 haziran-36.6
37.gün – 4 haziran-36.7 ( kan testi yaptırdım sonuc 0. 1 )
38.gün – 5 haziran-36.6
39.gün – 6 haziran-36.7
40.gün – 7 haziran-36.7
41.gün – 8 haziran-36.7
42.gün – 9 haziran-36.7
43.gün - 10 haziran-36.8
44.gün – 11 haziran-36.7
45.gün – 12 haziran- 36.7
46.gün - 13 haziran - 36.3 ( ve ben adet oldum )

Canım bu ay ısı yöntemini kullanıcam ama düzenli bir ilişkimiz var zaten yeni evli olduğumuz için normalde hemen hergün 13 ila 20. günler arasındada gün aşırı ilişki yaşıyorduk :asigim:

Senin ısında hep yükselmiş ve düzenli gitmiş ama bir anda düşmüş ya canım kanamam çok oldu demiştin düşük falan olmasın :bbo:

evet canım ya kadın olmak çok zormuş kaydirigubbakcemile3 ve ben bu ara bebekle bozdum kafayı akşama kadar topicleri okuyorum dün eşim böyle yapacaksan ben vazgeçiyorum bi süre bebekten seni kaybedeceğim yoksa dedi.psikolojin bozuluyor gün gün diyor bana sen lazımsın dedi bende tamam kaptırmıycam kendimi dedim ama nafile.:tomato:

aynen canım bende senin gibi aksama kadar bilg.basında topic leri okuyorum. Eşimde dün bana kızdı sen çok taktın bu işe diye. Ama belirtileri yasıyorum belim kopacak sankı ayaklarım buz gibi kasıklarımda ağrı var ama bugün hassas test yaptım negatif çıktı ve adetime 4 gün var

derya sendemi yeni evlisin canım.bende yeni evliyim evleneli 2,5 ay oldu ve hamile kaldım.şimdi diyiceksiniz acelen neydi biraz evliliğin tadını çıkarsaydınız diye ama benim bi çocuğa ihtiyacım vardı çünki ablamın 1,5 yasında kızı vardı 7.katın yangın merdiveninden düştü ve yaşamını kaybetti.o yüzden çok yaralıyım ve hep giden meleğin yerine bi melek istedim ve şimdi o melek sımsıkı annesini tutuyo yani beni:) inş ablamında bi meleği olur ve allah cümlemize versin bu duyguyu.bugün annemi ve babamı aradım çok sevindiler bende çok duygulandım ve ağladım offff çok mutluyummmmm

derya sendemi yeni evlisin canım.bende yeni evliyim evleneli 2,5 ay oldu ve hamile kaldım.şimdi diyiceksiniz acelen neydi biraz evliliğin tadını çıkarsaydınız diye ama benim bi çocuğa ihtiyacım vardı çünki ablamın 1,5 yasında kızı vardı 7.katın yangın merdiveninden düştü ve yaşamını kaybetti.o yüzden çok yaralıyım ve hep giden meleğin yerine bi melek istedim ve şimdi o melek sımsıkı annesini tutuyo yani beni:) inş ablamında bi meleği olur ve allah cümlemize versin bu duyguyu.bugün annemi ve babamı aradım çok sevindiler bende çok duygulandım ve ağladım offff çok mutluyummmmm

Başınız sağolsun canım çok üzüldüm rabbim kimseye böyle acı vermesin inşallah.benneyaptımki

Ben 22 Mart da evlendim canım 3. ayı dolduracağız ben çocukları çok severim eşimde çok seviyor başta 6 ay bekleyelim dedim eşimde 1 yıl bekleyelim dedi ama 15 gün korunduk sadece kaydirigubbakcemile3 ben senelerce korunanları anlayamıyorum bilmiyorum ama akışına bırakmak lazım bence sonradan hamile kalmak zor olabiliyor..Yakın bi arkadaşım doğum yaptı bebeği çok sevdik ve onlardan imrenerek korunmayı bıraktık.Nasip ne zaman bakalım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini haberini okuyunca çok sevindim gerçekten inşallah bizlerde yakında güzel haberler veririz.

Başınız sağolsun canım çok üzüldüm rabbim kimseye böyle acı vermesin inşallah.benneyaptımki

Ben 22 Mart da evlendim canım 3. ayı dolduracağız ben çocukları çok severim eşimde çok seviyor başta 6 ay bekleyelim dedim eşimde 1 yıl bekleyelim dedi ama 15 gün korunduk sadece kaydirigubbakcemile3 ben senelerce korunanları anlayamıyorum bilmiyorum ama akışına bırakmak lazım bence sonradan hamile kalmak zor olabiliyor..Yakın bi arkadaşım doğum yaptı bebeği çok sevdik ve onlardan imrenerek korunmayı bıraktık.Nasip ne zaman bakalım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini haberini okuyunca çok sevindim gerçekten inşallah bizlerde yakında güzel haberler veririz.

evliliğin hyırlı olsun canım.ya gerçekten ilk zamanlar hamile kalmak daha kolay sonra zorlaşıyomuş.inş canım seninde güzel haberini alırızopuyorumnanaktan bu arada en genç anne kim merak ettim ben 23 yaşındayım zemuszemussırnaşık şey:CüvCüv:

offffffffffffffffffffffffffff cok üzüldüm canım ya basınız sagolsun senağlamasenağlama walla tuylerim diken diken oldu iptaloldum ben mafoldumbenmafoldumben allah ablana ve size sabır versin canım nur icinde yatsın minik meleginiz mafoldumben

Canım bu ay ısı yöntemini kullanıcam ama düzenli bir ilişkimiz var zaten yeni evli olduğumuz için normalde hemen hergün 13 ila 20. günler arasındada gün aşırı ilişki yaşıyorduk :asigim:

Senin ısında hep yükselmiş ve düzenli gitmiş ama bir anda düşmüş ya canım kanamam çok oldu demiştin düşük falan olmasın :bbo:

bu sefer adetin bittikten sonra iki gunde bir calıs canım belki 13. gunde degilde daha erken yumurtluyorsundur o zamanı kacırıyorsundur yerimseniben bende öyle düsündüm düsük oldugunu fakat eger öyle olsaydı testlerin birinde bebek cıkardı diye dusunuyorum :çok üzgünüm:

günyadın kızlar zemuszemusopuyorumnanaktan

ninikim seni cok merakettim yaw :gitme:

Günaydın Kittty cim, Ninikcim, Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Nasılsınız iyimisiniz iyi olmanızı Cenabı Allahtan niyaz eder kaydirigubbakcemile3 bol hamişli günler dilerim kaydirigubbakcemile3
Kitty, dün akşamdan beri sol kasığımda bıçak kalmış sanki öle ağrı var gaz mıdır yumurtam mıdır bilemedim :bbo:

Günaydın Kittty cim, Ninikcim, Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Nasılsınız iyimisiniz iyi olmanızı Cenabı Allahtan niyaz eder kaydirigubbakcemile3 bol hamişli günler dilerim kaydirigubbakcemile3
Kitty, dün akşamdan beri sol kasığımda bıçak kalmış sanki öle ağrı var gaz mıdır yumurtam mıdır bilemedim :bbo:

günaydın cosmocuuuummmm opuyorumnanaktanŞeniz hosgeldin cicim :1hug:yumurtlama gununu gectinmi sen canım eger gecmediysen ondandır :teselli:

Ya Kitty sabahın 7sinde ne işin var senin bilg. başında kaydirigubbakcemile3
Yerinde olsam öğleye kadar uyurdum mirmirmirmir

bende uyumak istiyorumda yatak beni kabuletmiyor cosmocum sanki beni dürtüyor kalk kız yeter bu kadar uyudugun diye :roflol::roflol:

ninikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk burdaymısın niye yazmıyorsun sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :oklava:

kızlar günaydın....yine bişey yok ya adet olucakmışım gibiyim zaten artık önümüzdeki maçlara bakıcazkaydirigubbakcemile3valla sıkıldım bu işten artık önceden yapmıcam test

kızlar günaydın....yine bişey yok ya adet olucakmışım gibiyim zaten artık önümüzdeki maçlara bakıcazkaydirigubbakcemile3valla sıkıldım bu işten artık önceden yapmıcam test
canım benimde 22 de valla bende adet olcakmışım gibi tüm belrtiler...offff yaaa.ne zaman gelecek bebişlerimiz..:ecrin_bebek:

Back
X