• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

selam kızlar arada kacırdıgım oldumu bilmiyorum sanırım iki tane hamilemizvarmıs :CüvCüv: :dance::teytey: kayisi_kent44:nazar: ve sedef83 :nazar:tebrikler kızlar cok sevindim a.s. opuyorumnanaktan

Ve kafam karışık bu düzensizlik devam ederse ben yumurtlama günlerimi nasıl hesaplayacağım diye kara kara düşünüyorum.

Ve kafam karışık bu düzensizlik devam ederse ben yumurtlama günlerimi nasıl hesaplayacağım diye kara kara düşünüyorum.

Canım ya malesef aynı sorun bende de var ve kendimi ister istemez her ay hamile sanıyorum. birşey değil anne olamadan tımarhaneyi boylıycam. Bu strese daha fazla dayanamıyacağım için doktora gidicem ve yumurta takibi ile şu iğne varya yumurta çatlatan onu yaptırmayı düşünüyorum tatil dönüşü Ağustos sonu gibi. Bu arada kendiliğimden hamile kalırsamda süpriz olur.

Dün akşam başladım kullanmaya 6 günlük bi hap ondan birkaç gün sonra adet olursun dedi doktor şimdide adet olmak için gün sayıyorum olamamak sıkıntı veriyor..

evet canım o duyguyu cok iiyi biliyorum kafayı yemek uzereydim ben olduda kurtuldum gecikince kanamada fazla oluyor berbat bir sey yani :çok üzgünüm: sen yumurtlamısmıydın bu ay canım ?

Canım ya malesef aynı sorun bende de var ve kendimi ister istemez her ay hamile sanıyorum. birşey değil anne olamadan tımarhaneyi boylıycam. Bu strese daha fazla dayanamıyacağım için doktora gidicem ve yumurta takibi ile şu iğne varya yumurta çatlatan onu yaptırmayı düşünüyorum tatil dönüşü Ağustos sonu gibi. Bu arada kendiliğimden hamile kalırsamda süpriz olur.

Bende çok fazla kafama takıyorum daha 3 ayımız ama ne bileyim her ay umutla gün saymak sonra çıkmaması ister istemez üzüyor..İnşallah o güne kadar kendiliğinden kalırsın :Saruboceq:

slm kısssssslarrrrrrrrropuyorumnanaktan ya kittycim çok sağol.dün bişi oldu sana sorayımdedeim o da hamilelik belirtisiymiş korkmuştum ama misafir geldi o yüzden nete giremedim fazla:CüvCüv:

oooo süper haberler var bugün yeni hamişleri kutluyorum kızlar aynı ay doğurucaz Allah nasip ederse Arkamızdanda herkesi bekliyorum:teytey::teytey::teytey::teytey:

oooo süper haberler var bugün yeni hamişleri kutluyorum kızlar aynı ay doğurucaz Allah nasip ederse Arkamızdanda herkesi bekliyorum:teytey::teytey::teytey::teytey:

İNŞALLAH CANIM YA BİZİMDE SİZLER İÇİN TEK TEMENNİMİZ İNŞALLAH ALLAH SAĞLILI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP EDER.SORUNSUZ PROBLEMSİZ Bİ HAMİLELİK GEÇİRİRSİNİZ.:CüvCüv:

evet aryaacım kaydirigubbakcemile5 ya canım bizde artık doğma kadar birbirimize destek çıkalım ve bizdeki belirtilerlede arkadaşlarımıza yardımcı oluruz.allahım bizlere hayırlısıyla yavrularımızı kucaklamayı nasip ederken dier arkadaşlarımızada inş bir melek müjdesi verir:CüvCüv:

İNŞALLAH CANIM YA BİZİMDE SİZLER İÇİN TEK TEMENNİMİZ İNŞALLAH ALLAH SAĞLILI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP EDER.SORUNSUZ PROBLEMSİZ Bİ HAMİLELİK GEÇİRİRSİNİZ.:CüvCüv:

ninik çok sağol canım allahım herkese bir melek versin herkesin evinde bi çocuk sesi çıkarsın inş:ecrin_bebek:

Back
X