Ninikim dövelim bu Kity biz yaf kaydirigubbakcemile3
VALLA BİLMİYORUM ONUN İÇİN İYİ ŞEYLER DÜŞÜNÜYORUM BEN YANİ SENİNİÇİNDE YANISI GEÇERLİ
Bİ MSJ YAZIYORSUN 2 SAAT SONRA YAZIYORSUN Bİ DAHA

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ninikim dövelim bu Kity biz yaf kaydirigubbakcemile3
VALLA BİLMİYORUM ONUN İÇİN İYİ ŞEYLER DÜŞÜNÜYORUM BEN YANİ SENİNİÇİNDE YANISI GEÇERLİ
Bİ MSJ YAZIYORSUN 2 SAAT SONRA YAZIYORSUN Bİ DAHAklava:
Anacım valla bildiğin gibi değil
Dehşet yoğunum, kendmden geçmiş vaziyettte çalışıyom:bbo:
Nasılsın kitty hoşgeldin
hosbuldum canım:1hug: sen nasıl oldun söktürücüyü kullandınmı?
ninkim ,cosmocum ve foreverım asıl ortada olmayan sizsiniz kızlarklava:
Ve kafam karışık bu düzensizlik devam ederse ben yumurtlama günlerimi nasıl hesaplayacağım diye kara kara düşünüyorum.
Dün akşam başladım kullanmaya 6 günlük bi hap ondan birkaç gün sonra adet olursun dedi doktor şimdide adet olmak için gün sayıyorum olamamak sıkıntı veriyor..
Canım ya malesef aynı sorun bende de var ve kendimi ister istemez her ay hamile sanıyorum. birşey değil anne olamadan tımarhaneyi boylıycam. Bu strese daha fazla dayanamıyacağım için doktora gidicem ve yumurta takibi ile şu iğne varya yumurta çatlatan onu yaptırmayı düşünüyorum tatil dönüşü Ağustos sonu gibi. Bu arada kendiliğimden hamile kalırsamda süpriz olur.
evet canım o duyguyu cok iiyi biliyorum kafayı yemek uzereydim ben olduda kurtuldum gecikince kanamada fazla oluyor berbat bir sey yani :çok üzgünüm: sen yumurtlamısmıydın bu ay canım ?
oooo süper haberler var bugün yeni hamişleri kutluyorum kızlar aynı ay doğurucaz Allah nasip ederse Arkamızdanda herkesi bekliyorum:teytey::teytey::teytey::teytey:
oooo süper haberler var bugün yeni hamişleri kutluyorum kızlar aynı ay doğurucaz Allah nasip ederse Arkamızdanda herkesi bekliyorum:teytey::teytey::teytey::teytey:
İNŞALLAH CANIM YA BİZİMDE SİZLER İÇİN TEK TEMENNİMİZ İNŞALLAH ALLAH SAĞLILI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP EDER.SORUNSUZ PROBLEMSİZ Bİ HAMİLELİK GEÇİRİRSİNİZ.:CüvCüv: