• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar koşun koşunnnnnn!çok mutluyum az önce test yaptırdım hamile çıktım hemen gelir gelmez size yazim dedim çok mutluyum allahım herkese bu duyguyu tattırsın .yaaaaaa çok mutluyummmmmkaydirigubbakcemile2:teytey::CüvCüv:

Selam kızlar inşallah hamilesinizdir ben söktürücüye başladım dün şimdide adet olmak için gün sayıyorum ne zor işler bunlar..

ninik canım ben öğlen yaptım ilk idrarla deil yani farketmez o bence ama yinede sen bilirsinn

VALLA YAPAYIM O ZAMAN BEN YA.AMA PAHALIDA BİŞEY BİDE ÇIKMAZSA ACABA MI DERİM SONRA YA.OLMADI BİDE NORMAL TEST ALAYIM UCUZLARDAN GECE ONU YAPAYIM.delikafadulden VALLA KIZLARLA DALGA GEÇİYORDUM TESTKOLİKSİNİZ DİYE AYNISI OLDUM

kızlar koşun koşunnnnnn!çok mutluyum az önce test yaptırdım hamile çıktım hemen gelir gelmez size yazim dedim çok mutluyum allahım herkese bu duyguyu tattırsın .yaaaaaa çok mutluyummmmmkaydirigubbakcemile2:teytey::CüvCüv:

Ayy canım ya çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin biz demiştik sana sen hamilesin diye :lepi:

CANIM TEBRİK EDERİM YA NE GÜZEL BUGÜN GÜNÜM ÇOK KÖTÜ BAŞLAMIŞTI AMA BÖYLE HABERLERİ ALINCA VALLA MORELİM YERİNE GELDİ...alkisalkisalkis

canım tebrikler çok sevindim hayırlısı olsunn

VALLA YAPAYIM O ZAMAN BEN YA.AMA PAHALIDA BİŞEY BİDE ÇIKMAZSA ACABA MI DERİM SONRA YA.OLMADI BİDE NORMAL TEST ALAYIM UCUZLARDAN GECE ONU YAPAYIM.delikafadulden VALLA KIZLARLA DALGA GEÇİYORDUM TESTKOLİKSİNİZ DİYE AYNISI OLDUM

bencede git hemen yap bence bak bugün hamile haberi çok baksana hadi seninkinide alalım ucuz al yavv bence çıkmazsa pahalı alırsınn

Canım çok tebrik ederim.Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin.:nazar:Darısı bizim başımıza olsunalkisalkisalkis

COSMOCUM NEREYE KAYBOLDUN YıNE.....
YA BU KıTTY NERELERE GıDıYOR YA ıKı GÜNDÜR ıYı SALLADI VALLA BENı
GELıNCE SORUCAM HESABINI ONA:olmaz:

canım tebrik ederim..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sağ salim kucağına da alırsın inşallah..en yakın zamnda bize de inşallah..:Saruboceq:

Back
X