Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ninik canım ben öğlen yaptım ilk idrarla deil yani farketmez o bence ama yinede sen bilirsinn
kızlar koşun koşunnnnnn!çok mutluyum az önce test yaptırdım hamile çıktım hemen gelir gelmez size yazim dedim çok mutluyum allahım herkese bu duyguyu tattırsın .yaaaaaa çok mutluyummmmmkaydirigubbakcemile2:teytey::CüvCüv:
kızlar koşun koşunnnnnn!çok mutluyum az önce test yaptırdım hamile çıktım hemen gelir gelmez size yazim dedim çok mutluyum allahım herkese bu duyguyu tattırsın .yaaaaaa çok mutluyummmmmkaydirigubbakcemile2:teytey::CüvCüv:
yumurtlamamızda aynı tarih şekerimm sositososito
VALLA YAPAYIM O ZAMAN BEN YA.AMA PAHALIDA BİŞEY BİDE ÇIKMAZSA ACABA MI DERİM SONRA YA.OLMADI BİDE NORMAL TEST ALAYIM UCUZLARDAN GECE ONU YAPAYIM.delikafadulden VALLA KIZLARLA DALGA GEÇİYORDUM TESTKOLİKSİNİZ DİYE AYNISI OLDUM
Bİ BAKIYORSUN HAMİLELİĞİMİZDE AYNI OLUYORMUŞ BEN MESELA BU AY HAMİLE KALIYORMUŞUM NE ACAYİP OLUR VALLA:sm_cool:
kız hepinizede çok teşekkür ederim inşl sizede nasip olur ve sizin için allahımdan birer melek dilicem :):CüvCüv:
olurmu olur kızım hadi koş yahuu yap bakalım ay sen beni öldürcen bu sefer
hayatım iş yerindeyim şimdi nasıl alayım eşim alıcak akşam eve giidnce yaparım bende zaten hamileysem hemen yazarım kızlar size
canım senin adet geçikmesimi oldu öylemi yaptın testii
kasıklarım çok ağrıyor geçen haftadan beri..dün bugün daha iyi..göğüslrim şişti..idrarımda koyu renk..gözleliyebildiğim bunlar..akıntım da az da olsa hala var:kedi:belirtilerin neler canım varmı ağrın falan
canım tebrik ederim..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sağ salim kucağına da alırsın inşallah..en yakın zamnda bize de inşallah..:Saruboceq:kızlar koşun koşunnnnnn!çok mutluyum az önce test yaptırdım hamile çıktım hemen gelir gelmez size yazim dedim çok mutluyum allahım herkese bu duyguyu tattırsın .yaaaaaa çok mutluyummmmmkaydirigubbakcemile2:teytey::CüvCüv: