savaş serel e oldum ben arkadaşlar 3 bin tl ye[/QUOsaol canım,ben nebil bozdoğan'ı düşünüyorum ama savaş beyi de bi araştırayım.sen memnun kaldın dimi savaş beyden?opuyorumnanaktan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim
- Konu Sahibi elifnazz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?savaş serel e oldum ben arkadaşlar 3 bin tl ye
netten baktım savaş beye.senin operasyonu hangi hastahanede yaptı ?a.s.
nasıl dayanıyorsunuz o acıya anlamadım yahu.peki eşinizle sevişirken sıktığında patlarsa olurmu öyle birşey.
dayanmamızın tek nedeni acının olmaması! ayrıca sıkarken patlar diyorsunda zaten amelşyattan sonra sıkarak kavrayarak masajlar yapıyorsun sert hareketlerle ne bir acı ne bir patlama oluyor patlama denen şey magazin haberleriyle hareket edip onların doğrularına inanılan gerçek dışı hikayeler. bi insanın kafası bi yere çarpınca nasıl patlamıyorsa silikonda öyle şeylerle patlamaz
B
bailies
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben Bodrum'dan döndüm. Yarın işbaşı yapacağıım maalesef tatilim bitti Ama bakıyorum da bu süreçte yani 15 gün içinde yaşadıklarıma inanamıyorum. 15 gün önce hiç olmayan memelerimle hastaneye gittim, sonra ameliyat , 4 saat sonra bıraksalar havaya zıplayacağım, 1 hafta sonra Bodrum'dayım. Silikon desteklerle bile birşeye benzemeyen memelerim destekler çıktıktan sonra giyilen bikiniden görünen muhteşem dekolte. Rüya gibi birşey ama gerçek, asla uyanmayacağım bir rüya arkadaşlar ben buradan gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim, ama şöyle söyleyeyim meme büyütme düşünenler kesinlikle Aylin hanıma uğramadan ameliyat olmayın. Çünkü pansumanlar esnasında tanıştığım bir- iki hasta oldu, burada muhteşem diye geçen doktorlara ameliyat olmuşlar maalesef doğal ve olması gereken büyüklükten eser olmadığı için Aylin hanıma düzelttirmeye gelmişler. Soruları olanları severek yanıtlarım. Öpüyorum hepinizi. Minish ve Pikolata sizin de hayırlı haberlerini bekliyorum.
slm kızlar dual plan ameliyat olup resmini çeken arkadaslar gönderebilirmi? Birde aylin hanım dual yapıyormu?:enbuyukkk:
Evet canım ben ve askhmelegi Aylin hanimin dual plan yaptigi hastalarız.
- 23 Temmuz 2009
- 176
- 17
- 318
kızlar üstleri top gibi durmuyor değilmi? yani dikliği, duruşu,yakınlığı,yuvarlaklığı herşeyi çok doğal dimi??fisfisfis
Hayır şekerim top gibi durmuyor, başta aşağıya inene kadar biraz üstü top gibi olabilir yandan ama önden öyle birşey yok. Aşağıya inince de üst yandan düzleşiyor aynadan gördüğüm kadarıyla daha doğal bir hal alıyor zamanla çünkü derinin de adapte olması gevşemesi gerekir.:hulya:
peki kızlar dual plan ile ameliyat olunca doğal duruyor diyorsunuz? Yumuşaklığı nasıl? Elleyince sıkınca filan doğal göğüs gibi yumusakmı? İlerde kocam lastik elliyo gibi hissetmesin :kedi: :teytey:
silikon hissedilmiyor zamanla gayet yumuşak