Benim 1.5 ay oldu ama ilk zamanlara göre daha daha yumuşak zamanlada yumuşuycağını düşünüyorum ama küçüldüklerine katılıyorum keşke daha büyük takılsaydı diyorum bu kadar acı çekmişken.Sana kaç cc takıldı a.s.
Merhaba arkadaslar bende meme buyutturup, karın gerdirtecegim. Boyum 175, kilom 57. Gogus bedenim 80 B cup'ı doldurmuyor ve emzirdikten sora cok yumusadi. Buradaki arkadaslar kucuk koyduttuklarina pisman mı acaba? En az kac cc taktirmaklazim, yada kac beden olsun mesela? Onerilerinizi bekliyorum. Esim tamamen bana bırakti isi. Yurtdisinden geldigim icin burada okuduklarimla Aylin hanima karar verdim. Yardimci olun kac beden tatmin ediyor sizi?
Chok tesekkur ederim arkadaslar yanitlariniza Peki Lalara senin 225 cc ile kac cup oldu?
bu konuyu okumak bana çok keyif verdi kafaya koydum bnde ameliyat olucam 20 yaşındayım işl. bi sorun olmaz şimdiden sonra araştırmalara başlıyorum ve hiç vakit kaybetmeden oluyorum..:sm_cool:
bu konuyu okumak bana çok keyif verdi kafaya koydum bnde ameliyat olucam 20 yaşındayım işl. bi sorun olmaz şimdiden sonra araştırmalara başlıyorum ve hiç vakit kaybetmeden oluyorum..:sm_cool:
benim de üst dekoltem son derece dolgun duruyor oradaki gibi ancak altta henüz kat bile oluşmadı.biraz sabır işi arkadaşlar.engüzel büyüklük masaj sırasında anlaşılıyor.bana masaj yaparken büyük geliyorlar mesela.yuvarlak daireler çizerken tam sınırlarını görebiliyorum.umarım anlatabilmişimdir...=))
ben aladım canım msajlarını nasıl yapıyorsun günde kaç kez bide=?
avuçlarımı tam göğsümün üstüne açarak 4 yöne daire çizer gibi bastırarak yapıyorum.günde 2 kere ve duşta yapıyorum.
kızlar, omzunuza ya da sırtınıza bi agırlık yapıyor mu silikon ? nerden baksak yarım kilodan fazlalar cunku
ağırlık falan yaptıkları yok en azından bana yapmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?