Çok geçmiş olsun canım, güle güle kullan memişlerini , 370ccde iyiymiş hani
teşekkür ederim cnm.ewt baya sağlam 370cc ve boyum 1.60 kilom 51 civarı ne beden varmış diyorum maşallah 370 ccyi nasıl sığrdırmışım şaşırıyorum hala kaydirigubbakcemile3 ama inan hiç öyle büyük durmuyolar.zaten naci bey söylemişti ameliyattan çıkınca.benden sonra ameliyat olan biri vardı karşı odamda ve biz onunla konuşuyoduk.bak dedi ona 255 anca koydum ama seninkiyle çok farklı durmıcak dedi.gerçekten şaunda bence çok güzel boyutu.bi de şeklini alsa memnun kalcak gibiyim..
chocochocolate , damla silikon mu kullandı doktorun ? yoksa yuvarlak mı?
dual plan ile hep damla duydum , hem dual plan hem de yuvarlak protez uygulanmıs biri var mı aramızda:)
bende istiyorum ama turkiyede istanbulda bildigim biryer yok bir dr,fatih dagdelenle gorustum fiyatti pahali geldi ,o paralan almanyada yaptirabilirim,sizin bildiigniz iyi biryer varmi
amelıyat olanlar ne zaman tam olarak hıssetmeye basladınız ?
ben amelıyat olalı 40 gun oldu hala hıs kaybı var ve ucları acıyor sızın ne zaman normale dondu bı sorun mu acaba bu??
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir girmiyordum siteye. Meme ucundan ameliyat oldum. Allah'a çok şükür his kaybım olmadı. Tabi ameliyatın üzerinden 1,5 ay geçti, meme uçlarım kendi kendine sıkça sertleşiyor, giyisimden falan belli oluyor :)) Bu durum ilk aylarda olabiliyormuş, sonra normale dönüyormuş.
Bu arada meme ucundan ameliyat olan arkadaşlar izleriniz nasıl? Çok belli mi?
ağrım yok canım, sadece biraz fazla yorulursam, ayakta kalırsam kasılma gibi bir his olyor. Rahatsız edici bir durum yok. Yumuşaklıklarına gelince, henüz istediğim gibi değiller. Asıl yumuşama şu evreden sonra oluyormuş. inşallah yumuşacık olur.ağrıların tamamı bittimi canım, yumuşaklığı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?