Benim 1 ay oldu bugün .Çok hassasiyet var bazen giysim bile değse uçları hemen acıyor çok hassas.His kaybı uçlarındamı yoksa bütün memendemi
Zeta'cığım nerelerdesi sen kayboldun?? Benim de meme başı kesiyle girdi doktor hanım, ilk bir iki hafta, pek his kaybı falan hissetmedim ama karıncalanma bende de olmuştu. Doktor hanım kesilen ufak sinir dalları iyileşirken karıncalaşma hissi olur demişti. Üzülme canım geçer elbet
Canım benim doktora göre bandaj kullanma değişiyor. Mesela ben 4 ay falan önce ameliyat oldum. Benim memenin her tarafı bantlıydı, ama kimderki 10 gün falan oluyodu sanırım ameliyat olalı ona Aylin hanım küçük bandaj uygulamış. Yaz diye sanırım. Doktorun nasıl bir bandaj uygulayacak bilmiyorum, sorarsın ona göre giysi seçersin, dekolteni kapatmazsa giyersin tabii.opuyorumnanaktan
kızlar ben ameliyat olalı 4 ay oldu,,, biliyorsunuz zamanla şişlikler iniyor ve protez yerine oturuyor,görünüm çok daha doğal bir hal alıyor ama bu arada bayağı da küçülüyor,,,
benim göğsüm hiç yok değildi hatta şekli şemali de güzeldi,doktorum bile gerek yok aslında demişti ama beni tatmnin etmiodu, şimdi zaman zaman acaba taktırmasamıydım düşüncesine kapılıyorum,,, normal göğüs gibi olmuor yumusaklığı,,, daha sıkı daha sert,,, ve bu ameliyat sonrası artık kimin göğsü slikonlu kiminkisi slikonsuz anlar oldum,, önceden ayy ne güzel göğüsleri var derdim:) şimdi kesin slikonlu diorum,,, aslında doğallık en güzeli,,,
ama biz bayanlar işte :)
kızlar ben ameliyat olalı 4 ay oldu,,, biliyorsunuz zamanla şişlikler iniyor ve protez yerine oturuyor,görünüm çok daha doğal bir hal alıyor ama bu arada bayağı da küçülüyor,,,
benim göğsüm hiç yok değildi hatta şekli şemali de güzeldi,doktorum bile gerek yok aslında demişti ama beni tatmnin etmiodu, şimdi zaman zaman acaba taktırmasamıydım düşüncesine kapılıyorum,,, normal göğüs gibi olmuor yumusaklığı,,, daha sıkı daha sert,,, ve bu ameliyat sonrası artık kimin göğsü slikonlu kiminkisi slikonsuz anlar oldum,, önceden ayy ne güzel göğüsleri var derdim:) şimdi kesin slikonlu diorum,,, aslında doğallık en güzeli,,,
ama biz bayanlar işte :)
4 ay bence çok erken bir dönem cnm.bana doktorum tam olarak herşeyin oturması 1 sene diyor.ben de 2 sene önce ameliyat olmuş bir hastayı elledim ayıptır söylemesi aynen bildiğimiz meme yumuşacık kaydirigubbakcemile3 onu ellemeden önce benm de pek inancım yoktu yumuşama konusnda.ille biraz sert kalır gibi geliyodu ama inanın hiç öyle deil annemin memeleri gibi olmuş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?