Bende instagramda gördüm araştırdım biraz ama ilk tedavi hiç bir şey bilmiyorduk, ilk tedavimde param ve zamanım çöp oldu 4 yumurtamın opu günü anestezi alıp kendime geldikten sonra çatladığını ve hiç bir işlem yapılmadığını öğrendim, çatlama önleyici iğneler fitiller varmış ama bana verilmedi, 2. Tedavimde orada yaptım o zaman fitil verildi ve opu oldu 3 yumurta vardı 3. Gün biri 8 diğeri 10 hücreliydi embriyolar hakkında bilgi alabilmek için sürekli bir çaba harcıyordum bilgi akışı yoktu, 5. Günde gelişimlerin durduğunu arayıp bildirdiler. Sonrada ne arayan ne soran zaten 3. Şansı vermeyecektim. Aret hocada bilgi akışından çok memnunum her gün sabah arayıp bilgi verildi, 2 tane çatlama önleyici iğne ve fitil kullandırdı daha fazla incelediğini emek verdiğini düşünüyorum 4 ayın sonunda bir embriyo dondurduk aret hocada şimdi 2 yumurta daha büyütüyoruz. Dilerim ki bu yolda emek veren herkes hayaline kavuşsun süreç zor ve yıpratıcı Allahım emeklerimizin karşılığını hepimize versin inşallah