-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Ohhh çiçek açtı burasıDün yaptım canım 124.5 çıktı yarın tekrar vereceğim, kalp atışını duyana kadar rahatlama olmucak sanırıım
Kese randevusu vereceklerEvet normalde öyle ama ben dayanamadım 10. Gün verdim yarın tekrar vereceğim sonra ne diyecekler bilmiyorum bende
İnşallah neşem ya kalp atışlarını duyabilseydik bir oh diyebilseydik o zaman rahatlayacağım sanırımKese randevusu vereceklertakribi bebek 4 hafta 4-5 günlükken kese görüntüsünü göreceğiz
Ben Aret hocaya çok güveniyorum başarısızlığa çok tahammülü olmayan bi doktor eminim çok titiz ilerledi hepimizin sürecinde içini ferah tut. Yarın ki değerin katlandığında bebişe dair güzel şeylerle meşgul et kendini :) ben artık ya olmazsa düşüncesini kafamdan tamamen sildim 1 mi 2 mi acaba heyecanı sardı bizi:) telefonuna app indir bebek şuan tahmini ne kadarlık vucudun ne durumda vs çok güzel bilgiler veriyor baktıkça mutlu oluyorumİnşallah neşem ya kalp atışlarını duyabilseydik bir oh diyebilseydik o zaman rahatlayacağım sanırım
İlk gun yatmayı oneriyorlar genelde, sonra hafif yürüyüşCnmmm evet bebişi alıp geldik evetek embriyo transferi istedik biz ne yapacağımı bilemediğim anlar geldi. Kimi kalkma full yat diyor kimi gerek yok diyor kaldım arada
Aret hocaya bende çok güveniyorum içim hep rahattı tedaviye başladığımda yarın ki artıştan sonra bende rahatlıcam söz, app indirdim hemde 3 taneBen Aret hocaya çok güveniyorum başarısızlığa çok tahammülü olmayan bi doktor eminim çok titiz ilerledi hepimizin sürecinde içini ferah tut. Yarın ki değerin katlandığında bebişe dair güzel şeylerle meşgul et kendini :) ben artık ya olmazsa düşüncesini kafamdan tamamen sildim 1 mi 2 mi acaba heyecanı sardı bizi:) telefonuna app indir bebek şuan tahmini ne kadarlık vucudun ne durumda vs çok güzel bilgiler veriyor baktıkça mutlu oluyorum
Hayırlı olsun güzel haberlerinizi duyarız inşallahCnmmm evet bebişi alıp geldik evetek embriyo transferi istedik biz ne yapacağımı bilemediğim anlar geldi. Kimi kalkma full yat diyor kimi gerek yok diyor kaldım arada
Tadını cıkart bu arada artık somon görmek istemiyorum ama burnumu kpatıp zorla da olsa yiyiyorum biraz acayip tiksindim :))Aret hocaya bende çok güveniyorum içim hep rahattı tedaviye başladığımda yarın ki artıştan sonra bende rahatlıcam söz, app indirdim hemde 3 tane
İnşallahHayırlı olsun güzel haberlerinizi duyarız inşallahKendinizi psikolojik olarak en rahat nasıl hissediyorsanız onu yapın bence.Ama zorlayacak şeyler, eğilip kalkma ve uzanma gibi hareketlerden uzak durulursa full yatmaya gerek yok gibi
Ay kesin ikiz yaMerhaba bugün transfer sonrası 15. Günüm yarın kese randevum var öncesinde meraktan yine kan testi yaptırdım sonuç 10.121,4 çıktıçok heyecanlıyım
Merhaba benim dondurulmuş 5. Gün embriyolarıydı.Arkadaşlarım benim de sorularım var transferleriniz 3. Gün embriyosu mu oldu? Dondurulmuş muydu taze miydi?
Gittin mi gittin miMerhaba bugün transfer sonrası 15. Günüm yarın kese randevum var öncesinde meraktan yine kan testi yaptırdım sonuç 10.121,4 çıktıçok heyecanlıyım
Benim dondurulmuş 3. Gün embriyosuArkadaşlarım benim de sorularım var transferleriniz 3. Gün embriyosu mu oldu? Dondurulmuş muydu taze miydi?
Yok henüz gitmedim randevum 17:15’te. İş yerindeyim heyecandan zaman geçmek bilmiyorGittin mi gittin mi
Bize de haber ver çıkıncaYok henüz gitmedim randevum 17:15’te. İş yerindeyim heyecandan zaman geçmek bilmiyor
Tabi haberdar ederim mutlakaBize de haber ver çıkınca
Neşem kaçıncı gün işe başladın bu arada