Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Eğer heyet raporu olursa fiyat olarak ne derler siz biliyosunuz galiba anlatır mısınız

Ben sadece embriyo dondurdum henuz transfer olmadım. Ama burada 3. gun transfer olup olumlu sonuç alan çok var, onyargili olmayın bence
On yargı mi üst üste olumsuzluk mu bende bilemiyorum ama haklısınız bir kaç ay yumurta toplayıp sonra transfer ediyor sanırım.rabbim hayırlı sonuçlar size nasip etsin emeklerimizi boşa cikarmasin

On yargı mi üst üste olumsuzluk mu bende bilemiyorum ama haklısınız bir kaç ay yumurta toplayıp sonra transfer ediyor sanırım.rabbim hayırlı sonuçlar size nasip etsin emeklerimizi boşa cikarmasin
Amin, hepimizin inşallah Evet en ufak bir olumsuzluk İnsanın bütün motivasyonunu bir anda aşağıya çekebiliyor. Ama bu tedavi de bayağı sağlam psikoloji gerektiriyor sanırım

Eğer tek toplamada çok yumurta çıkarsa üst üste toplama yapmayabilir, ya da sadece bir embriyonuz oldu ve onu transfer etmek isterseniz onu da yapar Hoca

Çok teşekkür ederim dilerim inşallah en kısa zamanda sizinde mutluluktan ayaklarınız yerden kesilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…