Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Genelde Aret Hoca yoğunluktan dolayı Murat veya Ozan hocaya muayne paslayabiliyor. Bir kendi bakıyor, bir onlardan biri. Mesela bana kese randevusu verildi. Aret yerine Ozan bakacak. Ama bir sonrakinde Aret bakacak. Transferi her zaman mutlaka Aret hoca yapıyor. Benim transfer günümden önce Ozan ilgilendiği için transfer günü sabah ta Aret bakmıştı. O kısıma çok takılmayın. Sabah muaynesinde endometriumun son kalınlık durumuna bakacak. Sonra muhtemelen öğleden sonra bir saat verecekler merkezde olmanız için transfer için. Umarım herşey yolunda gider 10 güne sizin de güzel haberlerinizi alırız :KK200: :KK200:
Eğer heyet raporu olursa fiyat olarak ne derler siz biliyosunuz galiba anlatır mısınız

Ben sadece embriyo dondurdum henuz transfer olmadım. Ama burada 3. gun transfer olup olumlu sonuç alan çok var, onyargili olmayın bence 💞
On yargı mi üst üste olumsuzluk mu bende bilemiyorum ama haklısınız🙂 bir kaç ay yumurta toplayıp sonra transfer ediyor sanırım.rabbim hayırlı sonuçlar size nasip etsin emeklerimizi boşa cikarmasin🙏

On yargı mi üst üste olumsuzluk mu bende bilemiyorum ama haklısınız🙂 bir kaç ay yumurta toplayıp sonra transfer ediyor sanırım.rabbim hayırlı sonuçlar size nasip etsin emeklerimizi boşa cikarmasin🙏
Amin, hepimizin inşallah 🙏 Evet en ufak bir olumsuzluk İnsanın bütün motivasyonunu bir anda aşağıya çekebiliyor. Ama bu tedavi de bayağı sağlam psikoloji gerektiriyor sanırım🥴

Eğer tek toplamada çok yumurta çıkarsa üst üste toplama yapmayabilir, ya da sadece bir embriyonuz oldu ve onu transfer etmek isterseniz onu da yapar Hoca 😊

N nesem35 ve Klbkdry Klbkdry sizleri bu konunun içinde takip ediyordum ama bir süredir girmiyodum. Şimdi birden aklıma geldi hemen size baktım ikiniz de pozitifi görmüşsünüz gerçekten çok mutlu oldum hayırlı olsun 🥰
Çok teşekkür ederim dilerim inşallah en kısa zamanda sizinde mutluluktan ayaklarınız yerden kesilir 💕💕🥰🙏🏻

X