- Konu Sahibi MMorsalkimm
Aaa süper olurduuu ben aslında yazmıştım pazartesi gideceğim diye ama kaynadı arada herhalde. Kesin görmüşüzdür birbirimiziYaa ben de oradaydim. 9.30'da randevum vardi bilseydim tanisirdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa süper olurduuu ben aslında yazmıştım pazartesi gideceğim diye ama kaynadı arada herhalde. Kesin görmüşüzdür birbirimiziYaa ben de oradaydim. 9.30'da randevum vardi bilseydim tanisirdik
Ben de yazmıştım gormusuzdur çiftler vardı, ben yalnızdımAaa süper olurduuu ben aslında yazmıştım pazartesi gideceğim diye ama kaynadı arada herhalde. Kesin görmüşüzdür birbirimizi
Evet klomen kullandiriyor. Vakit buldukça yazışmaları okuyabilirseniz her bilgi var.Kızlar benim en fazla yumurtam 5 tane çıkıyor yaşım 30’ oldu . Aret hoca hapla büyütüyormuş doğru mu
Eğer heyet raporu olursa fiyat olarak ne derler siz biliyosunuz galiba anlatır mısınızGenelde Aret Hoca yoğunluktan dolayı Murat veya Ozan hocaya muayne paslayabiliyor. Bir kendi bakıyor, bir onlardan biri. Mesela bana kese randevusu verildi. Aret yerine Ozan bakacak. Ama bir sonrakinde Aret bakacak. Transferi her zaman mutlaka Aret hoca yapıyor. Benim transfer günümden önce Ozan ilgilendiği için transfer günü sabah ta Aret bakmıştı. O kısıma çok takılmayın. Sabah muaynesinde endometriumun son kalınlık durumuna bakacak. Sonra muhtemelen öğleden sonra bir saat verecekler merkezde olmanız için transfer için. Umarım herşey yolunda gider 10 güne sizin de güzel haberlerinizi alırız
Merhaba forumdaki arkadaşlar bu başlık altında 50.000 tl yazmıştı sanki öyle hatırlıyorum ben maalesef o kısıma hakim değilimEğer heyet raporu olursa fiyat olarak ne derler siz biliyosunuz galiba anlatır mısınız
52000 raporlu olması lazımEğer heyet raporu olursa fiyat olarak ne derler siz biliyosunuz galiba anlatır mısınız
Ben sadece embriyo dondurdum henuz transfer olmadım. Ama burada 3. gun transfer olup olumlu sonuç alan çok var, onyargili olmayın bence
On yargı mi üst üste olumsuzluk mu bende bilemiyorum ama haklısınız bir kaç ay yumurta toplayıp sonra transfer ediyor sanırım.rabbim hayırlı sonuçlar size nasip etsin emeklerimizi boşa cikarmasinBen sadece embriyo dondurdum henuz transfer olmadım. Ama burada 3. gun transfer olup olumlu sonuç alan çok var, onyargili olmayın bence
Amin, hepimizin inşallah Evet en ufak bir olumsuzluk İnsanın bütün motivasyonunu bir anda aşağıya çekebiliyor. Ama bu tedavi de bayağı sağlam psikoloji gerektiriyor sanırımOn yargı mi üst üste olumsuzluk mu bende bilemiyorum ama haklısınız bir kaç ay yumurta toplayıp sonra transfer ediyor sanırım.rabbim hayırlı sonuçlar size nasip etsin emeklerimizi boşa cikarmasin
Ne yaptınız canım, bebisleri alıp eve gittin miÇok teşekkürlerler şimdi geldik, Murat hoca muayene edecekmiş, transferi aret hoca yapacakmış sizde de öyle mi olmuştu?
Test yaptın mı canımÇok teşekkür ederim bekleyen herkesin başına inşallah
Çok teşekkür ederim dilerim inşallah en kısa zamanda sizinde mutluluktan ayaklarınız yerden kesilir
Dün yaptım canım 124.5 çıktı yarın tekrar vereceğim, kalp atışını duyana kadar rahatlama olmucak sanırımTest yaptın mı canım
Oh ne güzel maşallah çok sevindim, darısı başımızaDün yaptım canım 124.5 çıktı yarın tekrar vereceğim, kalp atışını duyana kadar rahatlama olmucak sanırım
İnşallah hepimiz miss gibi sağlıklı pozitifler alırız yarın inş kan değerim yükselirOh ne güzel maşallah çok sevindim, darısı başımıza
Cnmmm evet bebişi alıp geldik eve tek embriyo transferi istedik biz ne yapacağımı bilemediğim anlar geldi. Kimi kalkma full yat diyor kimi gerek yok diyor kaldım aradaNe yaptınız canım, bebisleri alıp eve gittin mi
12. Ve 14. Günde mi istiyorlar kan testini canım? Sonrasında ne zaman görmek istiyorlarmışDün yaptım canım 124.5 çıktı yarın tekrar vereceğim, kalp atışını duyana kadar rahatlama olmucak sanırım
Evet normalde öyle ama ben dayanamadım 10. Gün verdim yarın tekrar vereceğim sonra ne diyecekler bilmiyorum bende12. Ve 14. Günde mi istiyorlar kan testini canım? Sonrasında ne zaman görmek istiyorlarmış