Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Kızlar nasıl beslendiniz transfer sonrası ve dinlenme süreleriniz nasıldı? Yarın için heyecan basıyor ufaktan

Merhaba arkadaşlar benim de rezerv az 3 defa denedik olmadı.4 kez deniyecez bütün mesajları okuyamadım müjdeli haberleri alanları tebrik ediyorum.aret bey düşünüyorum bende rezerv az olanda hap kullanıyormuş klomen galiba günde kaç defa kullandiriyor başka ilaç kullanıyor mu bide rezerv az olana 3 günde mi embriyorolari donduruyor.tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

İki transfer oldu bende 3 gün embiriyosu taze transfer 3 denemede malesef yumurtalar kalitesiz çıktı.bende en fazla 2 3 yumurta cıkıyor.git gide umutlarım sönüyor.o yüzden işin açıkçası 3 gün embirosundan korkuyorum artik

Bide vitamin de kullandiriyor mu çok soru sordum kusura bakmayın 4 deneme olacağı için biraz titiz davranıyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim

Merhaba, klomen gunde 2 tane kullanılıyor. Genellikle bir kutu bitiriliyor yani 5 gün kullanılıyor. Ama Ben bir defasında 7 gün kullandım, çünkü yumurtalar yavaş büyüdü. 1 tane vitamin veriyor, bir de folik asit. Yumurtaları 3. gün donduruyor. Yumurta rezervi az olanlarda üst üste birkaç defa yumurta toplama yapıp hepsini dondurup en son transfer ediyor, dondurulmuş yumurtaları. Daha önceki denemeleri hangi hastanede yapmıştın?

Yumurtaları değil tabii embriyoları transfer ediyor yanlış yazmışım

Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim.diyarbakir bahceci ve son denemeyi ankara başkent üniversitesinde yaptım malesef sonuç alamadım.aret beyde düşünüyorum bir sürü ilaç alıyorum sonuç hüsran.az ilaçla belki sonuç alırım diye düşünüyorum bide iki transfer 3 gün embiroyosu olunca 3 günlük embiroya bir antipati oluştu sanki öyle olursa yine olmayacakmış gibi geliyor.belki de psikolojik siz sonuç aldınız mı ins hamilesiniz

Kızlar nasıl beslendiniz transfer sonrası ve dinlenme süreleriniz nasıldı? Yarın için heyecan basıyor ufaktan
Her sabah avokado ve haşlanmış yumurta yiyiyorum, gün aşırı somon tüketmeye calısıyorum, ıspanak, bezelye, nohut, fasülye, mercimek vs tüketiyorum. Pilav, makarna hiç yok bu süreçte kabız olmamak cok önemli arada kuru kayısı, kuru incir tüketiyorum. Gün içinde atıştırma olarak çiğ fındık,ceviz, çiğ badem yiyiyorum, her gün kabak çekirdeği cok az tüketiyorum, paketli gıda hiç yok. Çayı sıfırladım kahve canım çekerse bol sütlü içiyorum. Sakatat yemek yasak, sucuk,salam ,sosis yasak, karides kalamar yasak Sadece transfer günü evde dinlendim tuvalete yemek yemeğe vs kalktım onun dışında her gün dısarı cıktım açık havada sahilde vs düz yolda yürüyüş yaptım, beni strese sokacak hiç bi ortamda bulunmadım. Eğilme kalkma sıfır, hiç bi yere uzanmıyorum. Bulasık makinesi doldurup bosaltmıyorum, çamasır makinesine dokunmuyorum. Çok sıcak su ile değil ılık su ile duş alıyorum gibi aklıma gelenler bunlar:)

Ben de düşünüyorum rezervim az aynı şekilde

Kızlar benim en fazla yumurtam 5 tane çıkıyor yaşım 30’ oldu . Aret hoca hapla büyütüyormuş doğru mu

Neşemmmm çok teşekkür ederim aklımdaki tüm soruları cevaplamışsın :) sigara hariç

Neşemmmm çok teşekkür ederim aklımdaki tüm soruları cevaplamışsın :) sigara hariç
Ne demek rica ederim Sigaraya hiç başlamadım tiryakiysen eğer bu süreçte nasıl olur bilmiyorum ama içmemeye çalış :) bir de günde min 2,5 lt su içiyorum onu yazmayı atlamısım

Ne demek rica ederim Sigaraya hiç başlamadım tiryakiysen eğer bu süreçte nasıl olur bilmiyorum ama içmemeye çalış :) bir de günde min 2,5 lt su içiyorum onu yazmayı atlamısım
Çok teşekkürlerler şimdi geldik, Murat hoca muayene edecekmiş, transferi aret hoca yapacakmış sizde de öyle mi olmuştu?

Çok teşekkürlerler şimdi geldik, Murat hoca muayene edecekmiş, transferi aret hoca yapacakmış sizde de öyle mi olmuştu?
Genelde Aret Hoca yoğunluktan dolayı Murat veya Ozan hocaya muayne paslayabiliyor. Bir kendi bakıyor, bir onlardan biri. Mesela bana kese randevusu verildi. Aret yerine Ozan bakacak. Ama bir sonrakinde Aret bakacak. Transferi her zaman mutlaka Aret hoca yapıyor. Benim transfer günümden önce Ozan ilgilendiği için transfer günü sabah ta Aret bakmıştı. O kısıma çok takılmayın. Sabah muaynesinde endometriumun son kalınlık durumuna bakacak. Sonra muhtemelen öğleden sonra bir saat verecekler merkezde olmanız için transfer için. Umarım herşey yolunda gider 10 güne sizin de güzel haberlerinizi alırız

Amiiiiin inşallah

Ben sadece embriyo dondurdum henuz transfer olmadım. Ama burada 3. gun transfer olup olumlu sonuç alan çok var, onyargili olmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…