- 17 Haziran 2021
- 224
- 141
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Hayırlı uğurlu olsun canım. Çok sevindim sağlıkla sıhhatli dogsunlar inşallah2 keseyi gördük çok şükür, haftaya cuma kontrolümüz var tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun canım. Çok sevindim sağlıkla sıhhatli dogsunlar inşallah2 keseyi gördük çok şükür, haftaya cuma kontrolümüz var tekrar
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah en kısa zamanda senin güzel haberlerinle de burada şenlenirizHayırlı uğurlu olsun canım. Çok sevindim sağlıkla sıhhatli dogsunlar inşallah
İnşallah canımmmÇok teşekkür ederim canım benim inşallah en kısa zamanda senin güzel haberlerinle de burada şenleniriz
Evet, o da ayrı bi sınav.Keşke anlamasam ama maalesef çok iyi anlıyorum siziİnşallah evet haklısınız, gerginlik oluşturdu üzerimde biraz. Bir yandan da sigara içmemek geriyor tabi.
Yaa çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla ikisini birden kucağına almayı nasip etsin inşallah2 keseyi gördük çok şükür, haftaya cuma kontrolümüz var tekrar
Yupppiiiiiii çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah2 keseyi gördük çok şükür, haftaya cuma kontrolümüz var tekrar
Amin çok teşekkür ederim dilerim sizde en kısa zamanda bu tarifsiz güzel duyguyu yaşarsınızYaa çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla ikisini birden kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım benim çok teşekkür ederim. Sıra sende senin güzel haberlerini bekliyoruz şimdiYupppiiiiiii çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
İnşallah inşallahAmin canım benim çok teşekkür ederim. Sıra sende senin güzel haberlerini bekliyoruz şimdi
Benim dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu canımArkadaşlarım benim de sorularım var transferleriniz 3. Gün embriyosu mu oldu? Dondurulmuş muydu taze miydi?
Naber canım, tekrar kan verdin? Belki ikiz olurBenim dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu canım
Bugün 3 de tekrar vereceğim kan ama değerler normal yükseliyor biri tutundu sanırım canım keşke süpriz olsa amaNaber canım, tekrar kan verdin? Belki ikiz olur
her an her şey olabilirBugün 3 de tekrar vereceğim kan ama değerler normal yükseliyor biri tutundu sanırım canım keşke süpriz olsa ama
Keşkeeeeeher an her şey olabilir
İnşallah gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur canım. Bir tane de olsa anneliği tatmak paha biçilemezBugün 3 de tekrar vereceğim kan ama değerler normal yükseliyor biri tutundu sanırım canım keşke süpriz olsa ama
Yaaa umut oldun bana 1 veya 2 farketmez rabbim bu duyguyu sana tattırdı çok şükür darısı başımıza inşallahBenim dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu canım
Aynen öyle sağ salim kucağımıza alalım inşallah canım, kan sonucumu bekliyorumİnşallah gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur canım. Bir tane de olsa anneliği tatmak paha biçilemez
Hiç merak etme 3. Gün 5. Gün farketmiyor benimde bütün embriyolarım 3. GündüYaaa umut oldun bana 1 veya 2 farketmez rabbim bu duyguyu sana tattırdı çok şükür darısı başımıza inşallah