- Konu Sahibi MMorsalkimm
Ben de senin gibi idrar da yaptım sonra koştum kan verdim 8. Gün 412 yi gördüm tebrik ederim canım çok çok sevindim senin adına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de senin gibi idrar da yaptım sonra koştum kan verdim 8. Gün 412 yi gördüm tebrik ederim canım çok çok sevindim senin adına
Ay hadi inşallahMaşallah neşem ikizler geliyor kesin
Eşimden gizli yaptım söz verdirmişti kan vermeye hayatta ikna edemem çarşambaya kadar sabredeyim artık belki pazartesi gizli bir test dahaBen de senin gibi idrar da yaptım sonra koştum kan verdim 8. Gün 412 yi gördüm tebrik ederim canım çok çok sevindim senin adına
Aynı senaryo bizde oldu adam baba oluyo kızım erken davrandın diye kızamaz sana işe gittiğinde falan git kan ver sonucu yapıstırEşimden gizli yaptım söz verdirmişti kan vermeye hayatta ikna edemem çarşambaya kadar sabredeyim artık belki pazartesi gizli bir test daha
sonuç pozitifse zaten sevinçten kızamaz çok mantıklıAynı senaryo bizde oldu adam baba oluyo kızım erken davrandın diye kızamaz sana işe gittiğinde falan git kan ver sonucu yapıstır
Aynen öylesonuç pozitifse zaten sevinçten kızamaz çok mantıklı
Evet canım teste gore pozitif pazartesi kan ver kesin çıkar
Eşin istemiyorsa her sabah test yap. Giderek koyulaşıyorsa kesin vardırEşimden gizli yaptım söz verdirmişti kan vermeye hayatta ikna edemem çarşambaya kadar sabredeyim artık belki pazartesi gizli bir test daha
Ayy cok sevindim, bu ara hocanin tum transferleri pozitif cok cok mutluyum. Allah saglikla kucagimiza almayida nasip etsinsonuç pozitifse zaten sevinçten kızamaz çok mantıklı
Normal fiyat neki 50 civarına düşüyor?Raporla 50 bin civarına düşüyor
Ne kadar ödüyormus öğrenebilir misin raporlu ve raporsuz fiyatınıDevlette açıkçası hiç bilmiyorum. Aret hoca ama düşük amh olan hastalarda başarı oranı gerçekten yüksek olan bir doktor. Yakın bir arkadaşımda benzer dertten muzdarip o da brüksel tüp bebek te hüsamettin uslu’ya gidiyor o da çok memnun
75.000 tl ydi onunki İst tüp bebek merkezinden daha pahalıNe kadar ödüyormus öğrenebilir misin raporlu ve raporsuz fiyatını
İnşallah hepimiz pozitif oluruzEvet canım teste gore pozitif pazartesi kan ver kesin çıkar
Darısı hepimizin başına inşallah ben daha tam emin olamıyorum ama süreç öyle geçecek herhalde kucağımıza almadan rahat edemeyeceğizAyy cok sevindim, bu ara hocanin tum transferleri pozitif cok cok mutluyum. Allah saglikla kucagimiza almayida nasip etsin
Mecbur bırakıyorlar insanları başka çare yok ki öyle böyle ödenecek ilaçlar içinde dahil mi acaba75.000 tl ydi onunki İst tüp bebek merkezinden daha pahalı
Hayır bunlar sadece Doktora ödenecek paralarMecbur bırakıyorlar insanları başka çare yok ki öyle böyle ödenecek ilaçlar içinde dahil mi acaba
Ayyy tebrik ederim hadi gözün aydınnnnnEşimden gizli yaptım söz verdirmişti kan vermeye hayatta ikna edemem çarşambaya kadar sabredeyim artık belki pazartesi gizli bir test daha
Amin amin sıra bize geldiİnşallah hepimiz pozitif oluruz
İlaçlar hariç malesef herkesin yumurta rezervine göre ilaç dozu farklı oluyorMecbur bırakıyorlar insanları başka çare yok ki öyle böyle ödenecek ilaçlar içinde dahil mi acaba