- 22 Haziran 2023
- 468
- 751
- 36
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
İnşallah canım şimdi anne evinde bakıma çekildimOlacak inşallah, kötü düşünme canımçok duygusallasmissin Insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
Hayırlı olsun insallah benimde zar zor bir yumurta oluyor her ay üçüncü kez opu olmayı bekliorum kalitesiz benim beş altı embriyom olsa bana yeter bende iğneden korkuyorum kalçadan fln ağrıyor mu inşallah embriyolarınız tutar bize de umut olurEvet toplamda aret kamarda 3 opu oldum 5 embriyo dondurduk ikisini transfer oldum 3 embriyom kaldı
İnşallah çok sağlıklı embriyolarınız olurHayırlı olsun insallah benimde zar zor bir yumurta oluyor her ay üçüncü kez opu olmayı bekliorum kalitesiz benim beş altı embriyom olsa bana yeter bende iğneden korkuyorum kalçadan fln ağrıyor mu inşallah embriyolarınız tutar bize de umut olur
Burda bir çok kişinin yumurtası az. Bende ocak ayından beri tedavi görüyorum 3 opu 5 embriyo oldu çok şükür, 1 tanesini sayma dedi hoca sonradan 7. Günde embriyo olmuştu o. Bu ay toplayalım mı transfer mi edelim kararını bize bıraktı hoca. Bu ay 2 yumurta var. Galiba transfere geçicez hala kararsızım. Niye böyle oldum ben yaMerhaba arkadaslar , hepimizin tedavisi hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımızla taçlansın inşallahBen sen Aret hoca da 6 aydır tedavi görüyorum.Havuz yöntemiyle 4 embriyom oluştu şükür fakat şuan endonun yeteri kalınlığa ulaşması icin çabalıyoruz. Var mı benim gibi benzer durumu olan arkadaşlar destek olalım birbirimize
Öyle evet ama bir tane bir tane toplandı benim her ay.Ne yapalım bizde bu yollardan geçip yaşayacağız demek ki analığı :) Bana da olmuştu o , acaba yeterli olur mu tekrar toplatsam mı derken transfere karar verdik. 3. ay prp oldum kalınlaşmayı bekliyoruzBurda bir çok kişinin yumurtası az. Bende ocak ayından beri tedavi görüyorum 3 opu 5 embriyo oldu çok şükür, 1 tanesini sayma dedi hoca sonradan 7. Günde embriyo olmuştu o. Bu ay toplayalım mı transfer mi edelim kararını bize bıraktı hoca. Bu ay 2 yumurta var. Galiba transfere geçicez hala kararsızım. Niye böyle oldum ben ya
Hmm sizin toplatmalar bitti transfer için uygun kalınlık mı bekleniyor? Hadi hayırlısı çoğu gitti azı kaldı diyelim o zaman :)Öyle evet ama bir tane bir tane toplandı benim her ay.Ne yapalım bizde bu yollardan geçip yaşayacağız demek ki analığı :) Bana da olmuştu o , acaba yeterli olur mu tekrar toplatsam mı derken transfere karar verdik. 3. ay prp oldum kalınlaşmayı bekliyoruz
Evet ama en zoruymuş bu aşama, bir görsek 9-10 mm olduğunu inşallah yapılacak transfer.Hmm sizin toplatmalar bitti transfer için uygun kalınlık mı bekleniyor? Hadi hayırlısı çoğu gitti azı kaldı diyelim o zaman :)
Öyle mi bilmiyordum inşallah kolaylıkla uygun şekle gelirizEvet ama en zoruymuş bu aşama, bir görsek 9-10 mm olduğunu inşallah yapılacak transfer.
Ben reglimin 10. Günündeyim opu mu transfer mi kararını bugün verdik transfer yapacağız. Bu ilaçlara bugün başlayacağım. Sonrasında başka ilaç ya da iğne eklendi mi tedavinize?Merhaba ben bugün adetin 5. Gününden sonraki 5. Gün kontrolüne gittim geçici olarak Ozan Bey ilgilendi. Gene kan aldılar E2 ve P4 değerlerindeki ilerleyişi görmek için. Düzenli içtiğim ilaçlara (diofol, corasprin ve dekort) bugün cylo-progynova eklendi (içinde beyaz ve kahverengi haplar bulunuyor sadece beyaz olandan sabah 2- akşam 2 alacağım) endometrium kalınlığım 6,5mm şuan bunu arttırmak için bu ilacı vermişler, kan sonucum çıkınca Aret hoca tekrar sanırım kontrol için çağıracak henüz transfer günüm net değil
Merhaba hayırlı olsun insallah pozitif sonuçlanır. Oksapar 0,6ml iğne eklendi, prograf hap eklendi sabah akşam içiyorum onu, progestan fitil günde 3 adet sabah-öğle-akşam , progestan 50ml iğne hergün kalçadan, pruluton depot iğne 5 günde 1 kalçadan eklendi yukarıda eski mesajımda yazanlarda aynen devamBen reglimin 10. Günündeyim opu mu transfer mi kararını bugün verdik transfer yapacağız. Bu ilaçlara bugün başlayacağım. Sonrasında başka ilaç ya da iğne eklendi mi tedavinize?
Hayırlı uğurlu olsun canım, İnşallah senden de güzel haberler alacağızKızlar bende transfere geçiyorum coraspin, dekort, diofol ve cyclo-progynova reçete edildi. Size de aynı ialçlar mı verilmişti? Bu ilaçlara adetin kaçıncı günü başlamıştınız?
İşe gittiniz mi merak ettimAy bende bende. Dun trabsfer oldum yarin ise gidicem ama korkuyorum. Ama hicbiyerde de yatmak iyi demedikleri icin gidiyimde diyorum. Sen gidicekmisin
Bunlar transfer itibariyle mi eklendi peki?Merhaba hayırlı olsun insallah pozitif sonuçlanır. Oksapar 0,6ml iğne eklendi, prograf hap eklendi sabah akşam içiyorum onu, progestan fitil günde 3 adet sabah-öğle-akşam , progestan 50ml iğne hergün kalçadan, pruluton depot iğne 5 günde 1 kalçadan eklendi yukarıda eski mesajımda yazanlarda aynen devam
Aminnnn inşallah bol duanızı bekliyorumMerhaba hayırlı olsun insallah pozitif sonuçlanır. Oksapar 0,6ml iğne eklendi, prograf hap eklendi sabah akşam içiyorum onu, progestan fitil günde 3 adet sabah-öğle-akşam , progestan 50ml iğne hergün kalçadan, pruluton depot iğne 5 günde 1 kalçadan eklendi yukarıda eski mesajımda yazanlarda aynen devam
Ayyy hayırlı olsun. Çok çok çok sevindim. Hamile hamile bol dua edin bana daKızlar ben 4 martta transfer olmuştum dayanamadım kan verdim sonuç 412 çıktı ha-mi-le-yim!
İnşallah canım benim inşallah. Senin sürecin nasıl gidiyor?Hayırlı uğurlu olsun canım, İnşallah senden de güzel haberler alacağız