-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Transferden sonraki kaçıncı gününüz bugünİnşallah çok sağlıklı embriyolarınız oluryumurta büyütmedik iğneler hiç acıtmıyormuş onu anladım transfer için verilen iğneler beni yordu açıkcası popom mosmor oturmakta zorlanıyorum artık
Deme deme yaİnşallah çok sağlıklı embriyolarınız oluryumurta büyütmedik iğneler hiç acıtmıyormuş onu anladım transfer için verilen iğneler beni yordu açıkcası popom mosmor oturmakta zorlanıyorum artık
5 e girdikTransferden sonraki kaçıncı gününüz bugün
Transferden 5 gün önce iğnelere başladımDeme deme yaiğneler transfer sürecinin hangi aşamada başladı?
Aynı ilaçlar 5. Gün başlamıştım ben canım hayırlı olsun inşallahKızlar bende transfere geçiyorum coraspin, dekort, diofol ve cyclo-progynova reçete edildi. Size de aynı ialçlar mı verilmişti? Bu ilaçlara adetin kaçıncı günü başlamıştınız?
5. gün başlatıyorlarKızlar bende transfere geçiyorum coraspin, dekort, diofol ve cyclo-progynova reçete edildi. Size de aynı ialçlar mı verilmişti? Bu ilaçlara adetin kaçıncı günü başlamıştınız?
Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun gözünüzaydın darısı bizlere inşallahKızlar ben 4 martta transfer olmuştum dayanamadım kan verdim sonuç 412 çıktı ha-mi-le-yim!
Cyclo progynova’ya da 5. Günde mi başlamıştınız?Aynı ilaçlar 5. Gün başlamıştım ben canım hayırlı olsun inşallah
Ben 10. Gün başlamış oldum, sorun olmaz inşallah. Sorun olsa öbür ay yapalım derdi herhalde hoca5. gün başlatıyorlar
Ben de regli olmayı bekliyorum canım. Senin gibi kararsızım. Çok yumurta görülürse belki toplatırız. Yoksa transfer olabilirim.İnşallah canım benim inşallah. Senin sürecin nasıl gidiyor?
Kan ile takip yapılıyor sorun olacağını sanmıyorumBen 10. Gün başlamış oldum, sorun olmaz inşallah. Sorun olsa öbür ay yapalım derdi herhalde hoca
Amin inşallah hepimiz bu sevinci yaşayalımAllah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun gözünüzaydın darısı bizlere inşallahAret hoca doktorunuz değil mi ? Kaç mm ile yapılmıştı transferiniz
Evet 3.gün işe gittim, günde 3 saat yolda zaman geçirdim ona rağmen pozitifi gördümİşe gittiniz mi merak ettim
Sanırım sizinde önceki ay yeteri kalınlığı göremediğinden iptal etmiş Aret hoca. Kalınlaşması icin estrofem dışında birşeyler oldu mu acaba ?Amin inşallah hepimiz bu sevinci yaşayalımaret hoca doktorum 9,5mm de yaptı
bende bir iptal, erteleme durumu olmadı. İlk kontrolde 6,5 çıktı sonra bunu biraz arttırmak gerekiyor diyip cyclo-progynova verdi. Bir de ben çok kabak çekirdeği ve nar suyu içtim o süreçte kalınlaşması için Şuan da bu ilaca devam ediyorum günde 8 tane içiyorumSanırım sizinde önceki ay yeteri kalınlığı göremediğinden iptal etmiş Aret hoca. Kalınlaşması icin estrofem dışında birşeyler oldu mu acaba ?
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben de estrofem içiyorum 8 tane prp de yapıldı kontrollerde en son 7.5 idi. Soya lesitin alıyorum takviye olarak bakalım hayırlısı olacak inşallahbende bir iptal, erteleme durumu olmadı. İlk kontrolde 6,5 çıktı sonra bunu biraz arttırmak gerekiyor diyip cyclo-progynova verdi. Bir de ben çok kabak çekirdeği ve nar suyu içtim o süreçte kalınlaşması için Şuan da bu ilaca devam ediyorum günde 8 tane içiyorum
Rica ederim umarım, inşallah süreciniz mutlulukla sonuçlanırTeşekkür ederim cevaplarınız için. Ben de estrofem içiyorum 8 tane prp de yapıldı kontrollerde en son 7.5 idi. Soya lesitin alıyorum takviye olarak bakalım hayırlısı olacak inşallah
Bu ilacın prospektüsü beni bitirdi, ama yapacak fa bir şey yokbende bir iptal, erteleme durumu olmadı. İlk kontrolde 6,5 çıktı sonra bunu biraz arttırmak gerekiyor diyip cyclo-progynova verdi. Bir de ben çok kabak çekirdeği ve nar suyu içtim o süreçte kalınlaşması için Şuan da bu ilaca devam ediyorum günde 8 tane içiyorum
Hocanın dediği gibi yatmak hurafe yani:) 3 gün full yattınız mı, besin olarak neler yaptınızEvet 3.gün işe gittim, günde 3 saat yolda zaman geçirdim ona rağmen pozitifi gördüm
Ben okumadım cahillik mutluluktur bazenBu ilacın prospektüsü beni bitirdi, ama yapacak fa bir şey yok