Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Ücretler hakkında bilgi verir misiniz lütfen
Merhaba şuan başlangıc muayne ücreti ilk görüşme 3.750tl sanırım. Bu 1 sefer veriliyor. Ben aralık 2023 te başladığımda 2.100dü. Ben embriyo transferi ve yumurta toplamaya 45.550 ödedim (embriyo transferine kadar tüm muayneler bu ücrete dahil) 2023 aralıkta tedavim başladığı için şu an bu rakam 70.000tl oldu diye biliyorum. Embriyo dondurma ücreti de straw başına 4.000tl ödedik. Her gidişte kan alma ücreti de 640tl oluyordu.

Hayırlı olsun inşallah aret hoca’nın tedavi şekli size de ilaç olur

Benim amh düşük , ne yapmam kime gitmem gerekiyor bilmiyorum kafam çok karışık, devlette mi özel de muayene olsam bilemiyorum gerçi İstanbulda hiç bir yer bilmiyorum önereceğiniz hastaneler var mı devlette

Maliyet çok yüksek bana ya

Devletten ya da başka bir özel hastaneden normal yolla cocuk sahibi olamadığınızı belgeleyen heyet raporu aldığınızda sanırım özel merkezler fiyatlarda kolaylık sağlıyor.
Daha almadım ama alıcam belgeyi sonrasında dediğin gibiyse bir hocayla görüşürüm ne der bilmiyorum ama zannetmiyorum düşeceğini herkes eline geçecek paraya bakıyor gibi

Daha almadım ama alıcam belgeyi sonrasında dediğin gibiyse bir hocayla görüşürüm ne der bilmiyorum ama zannetmiyorum düşeceğini herkes eline geçecek paraya bakıyor gibi
Raporlu deneme ücreti daha uygun oluyor diye biliyorum ama ne kadar olduğuna ilişkin bir bilgim yok umarım tedavi süreciniz zorlu ve yıpratıcı olmaz en kısa zamanda sağlıklı evlat sahibi olmanızı dilerim

O belgeyi almanın bazı şartları var. Örneğin 40 yaşından gün almamış olmak ve sanırım 2 kez aşılama olmuş olmak da gerekiyor amh 1in altında olmalıydı sanırım, ya da spermiyogramda sorun varsa da rapor çıkarılıyor.

Naber canım, nasıl gidiyor ?
Yeni eve geldik öyle yoruldum ki iğnelerimi yaptırıp eve geçtik sabah 10 dan beri yoldayız biraz endişeliyim inş bir şey olmamıştır bebişlerime, birde kalçam ve göbeğim iğnelerden çok hassaslaştı mosmor oldu her yerim çok acıyor bugün eşim göbekten olanları yaparken hüngür hüngür ağladım sonra sarıldım daha da ağladım

Ahh teşekkür ederim. 2 transfer edildi. İkiz olursa da cok isterim tek olursa da cok isterim. İlaçlara ignelere ne kadar devam etmistiniz siz?
Hayırlısı olsun inşallah 16. haftaya kadar hepsini full kullandım. Sadece dekortu kalp atışını duyduktan sonra bıraktırdılar

Olacak inşallah, kötü düşünme canım çok duygusallasmissin Insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…