Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

İnşallah çok sağlıklı embriyolarınız olur 🙏🏻🙏🏻 yumurta büyütmedik iğneler hiç acıtmıyormuş onu anladım transfer için verilen iğneler beni yordu açıkcası popom mosmor oturmakta zorlanıyorum artık 😞😞
Transferden sonraki kaçıncı gününüz bugün☺️

İnşallah çok sağlıklı embriyolarınız olur 🙏🏻🙏🏻 yumurta büyütmedik iğneler hiç acıtmıyormuş onu anladım transfer için verilen iğneler beni yordu açıkcası popom mosmor oturmakta zorlanıyorum artık 😞😞
Deme deme ya:KK43: iğneler transfer sürecinin hangi aşamada başladı?

Sanırım sizinde önceki ay yeteri kalınlığı göremediğinden iptal etmiş Aret hoca. Kalınlaşması icin estrofem dışında birşeyler oldu mu acaba ?
bende bir iptal, erteleme durumu olmadı. İlk kontrolde 6,5 çıktı sonra bunu biraz arttırmak gerekiyor diyip cyclo-progynova verdi. Bir de ben çok kabak çekirdeği ve nar suyu içtim o süreçte kalınlaşması için Şuan da bu ilaca devam ediyorum günde 8 tane içiyorum

bende bir iptal, erteleme durumu olmadı. İlk kontrolde 6,5 çıktı sonra bunu biraz arttırmak gerekiyor diyip cyclo-progynova verdi. Bir de ben çok kabak çekirdeği ve nar suyu içtim o süreçte kalınlaşması için Şuan da bu ilaca devam ediyorum günde 8 tane içiyorum
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben de estrofem içiyorum 8 tane prp de yapıldı kontrollerde en son 7.5 idi. Soya lesitin alıyorum takviye olarak bakalım hayırlısı olacak inşallah

Bu ilacın prospektüsü beni bitirdi, ama yapacak fa bir şey yok

Bu ilacın prospektüsü beni bitirdi, ama yapacak fa bir şey yok
Ben okumadım cahillik mutluluktur bazen😂 bu arada ben de 1 hafta izin aldım ilk gün dinlendim evde cok az yürüdüm sonra her gün sahile gittim gün içinde düz yolda 20-25 dk yavas yavas yürüdüm açık havada hareketsizlik iyi değil diyorlar

X