Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Bilemiyorum ki canım eve gecince eski tahlillerime bi bakayım haber verim sana gerçi benim son değer kaçtı onu da bilmiyorum

Neşem hastaneden aradılar yarın tekrar çağırmış aret hoca progesteron 0.06 çıkmış acaba transferi erkenemi çekecekler
Bakarsın aynı gün peş peşe transfer oluruz :)) haberdar et beni heyecanlandım sakın olumsuz düşünme :)
Bu arada gece cok geç geldim yazamadım sabah uyanır uyanmaz baktım kusuruma bakma ne olur. Az önce yazmıştım 26 şubatta <0,05 miş 28 de ne cıktı bilmiyorum onun sonucu gidince 4.ünde alacağım ama sonucunuza göre 4 mart transfer olacaksınız demişlerdi bana sende güzel düşün güzel olsun😘💕🙏🏻

Bakarsın aynı gün peş peşe transfer oluruz :)) haberdar et beni heyecanlandım sakın olumsuz düşünme :)
Bu arada gece cok geç geldim yazamadım sabah uyanır uyanmaz baktım kusuruma bakma ne olur. Az önce yazmıştım 26 şubatta <0,05 miş 28 de ne cıktı bilmiyorum onun sonucu gidince 4.ünde alacağım ama sonucunuza göre 4 mart transfer olacaksınız demişlerdi bana sende güzel düşün güzel olsun😘💕🙏🏻
Bugün gittim neşem değerin çom güzel sadece rahimin biraz daha kalınlaşmasını istiyorum dedi 8.3 çıktı bugün iğneler ilaçlar verildi ama daha başlamadım yeni eklenenlere pazartesi günü tekrar gideceğim bende bugün yine kan verdim ama sonuç ne bilmiyorum bizim arkalı önlü olacak transfer kısmetse 🙏🏻 senin kaçıncı gün embriyoları transfer edilecek canım

Bugün gittim neşem değerin çom güzel sadece rahimin biraz daha kalınlaşmasını istiyorum dedi 8.3 çıktı bugün iğneler ilaçlar verildi ama daha başlamadım yeni eklenenlere pazartesi günü tekrar gideceğim bende bugün yine kan verdim ama sonuç ne bilmiyorum bizim arkalı önlü olacak transfer kısmetse 🙏🏻 senin kaçıncı gün embriyoları transfer edilecek canım
Hadi inşallah artsın katlanarak💕🙏🏻 5. Gün embriyoları olacak. Bugün aradılar pazartesi sabah 08:15’te orada olacağız. Senin reglin kaçıncı günü oluyor 4 mart?

Pazartesi günü 11. Günü oluyor benim. Benim 3. Gün embriyoları amh düşüklüğü vardı havuz yöntemi ile yumurta topladık
Hadi hayırlı olsun canım 🙏❤️ Benim de Bugün itibarıyla 5 embriyom donduruldu 🥳 son yumurta toplamada 2 tane toplandı. Bir tanesi ilk gün döllenmişti diğeri daha sonra döllendi bugün de ikisi de donduruldu çok şükür.

Hadi hayırlı olsun canım 🙏❤️ Benim de Bugün itibarıyla 5 embriyom donduruldu 🥳 son yumurta toplamada 2 tane toplandı. Bir tanesi ilk gün döllenmişti diğeri daha sonra döllendi bugün de ikisi de donduruldu çok şükür.
Canımmm seninde hayırlı olsun şimdi regl bekleyip transfere hazırlık aynı dönem anne olucaz hepimiz inşallah 🥰🥰🥰

Günaydınnnn sabah 08:15’te bugün orada olacağım içim kıpır kıpır çok heyecanlı ve mutluyum bugün transfer günüm bana şans dileyin 💕🥰
Neşemmm bol şanslar bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah hep iyi düşün hiç moral bozma bol bol ananas ye 🥰🥰

X