Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Merhaba çok teşekkür ederim tabi ki yazarım. Çarşamba gittiğimizde bakalım nasıl ilaçlar verecek randevu almak için aradığımda gelmeden yapmam gereken kan tahlilleri var mı diye sordum yok dediler muhtemelen orda gidince yapılacak. Aret hoca hiç boş geçmiyor kan alma konusunda :) Adetin başladığı gün ananas yemeye başladım, embriyonun rahime tutunma şansın arttırıyormuş öyle okudum., transfer sonrası da devam edeceğim. Umarım hepimiz en kısa zamanda sağlıkla evlat sahibi oluruz çünkü gerçekten maddi, manevi yıpratıcı bir süreç hepimiz için güzellikler diliyorum:KK200:
Inşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım. Ben de transfer aşamasına gecisi merak ediyorum. Müsait olursan bize de yazar misin 😍
Embriyonun tutunma şansını arttıran besinleri ben de okumuştum ama şimdi hepsini unuttum bakayım bulabilirsem sana atarım.

Merhaba çok teşekkür ederim tabi ki yazarım. Çarşamba gittiğimizde bakalım nasıl ilaçlar verecek randevu almak için aradığımda gelmeden yapmam gereken kan tahlilleri var mı diye sordum yok dediler muhtemelen orda gidince yapılacak. Aret hoca hiç boş geçmiyor kan alma konusunda :) Adetin başladığı gün ananas yemeye başladım, embriyonun rahime tutunma şansın arttırıyormuş öyle okudum., transfer sonrası da devam edeceğim. Umarım hepimiz en kısa zamanda sağlıkla evlat sahibi oluruz çünkü gerçekten maddi, manevi yıpratıcı bir süreç hepimiz için güzellikler diliyorum:KK200:

Eklentiler

• 1000112762.jpg
    1000112762.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 41
Senin kaç embriyon var canım, sorun ne düşük amh mı? Klomenle mi tedavi oldun iğne mı
Ben klomen ve gonal f iğne beraberinde tedavi oldum sonra onlara cetrotide ta eklendi. Tedaviye 23 aralıkta başladım 5 ocakta 23 yumurta toplandı 5. güne 11 adet embriyo geldi. Ocak ayı reglin geçince kendini hazır hissedince dondurulmuş transfer yapabiliriz dedi doktor. Biz 3 senelik evliyiz ilk sene cocuk düşünmedik ama sonraki sene olmayınca aşılama ve tüp bebek denedik. Olumlu sonuclar alamayınca merkez değişikliği yaptık. Aret hocadan çok memnunuz. Daha önceki merkezde de 13 yumurta toplandı 5. güne 6 adet geldi. ilk transferim 2023 martta çift embriyo taze transfer oldu. tutmadı, Temmuzda histereskopi yaptırdım, Kasım ayında dondurulmuş transfer oldum yine çift embriyo ancak o da tutmadı. Sonra Aret hocaya gittim dedim benim 2 embriyo daha var başka merkezde nasıl ilerleyelim hocam ? Gen testi yapıldı mı size dedi yok dedik hemen gen testi yaptı bize sonucları çok şükür benimde eşiminde sorunsuz çıktı. Dilerseniz oradaki embriyoları bizim merkeze taşırsınız onlara da bi test yaparız, dilerseniz baştan başlarız dedi ve biz eşimle sıfırdan başlama kararı aldık. açıkçası burada embriyo sayısı 23 e çıkınca inanamadık bize çok büyük moral oldu. Diğer merkeze göre Aret hoca opu işlemine kadar her aşamada bize çok titizlikle yaklaşarak yardımcı oldu.

Aret hocada transfer aşamasını da merak ediyorum, beni fırsat buldukça burdan bilgilendirir misiniz
Transfer sürecinde önce coraspirin, dekort ve folikasitle başladım, 5 gun sonra kontrole gittigimde biilaç daha ekledi gunde 3 kez 2 tablet seklinde. Bugun Ozan hoca gordu, kan istediler. Merkezden aradilar yarin aret hoca gormek istiyor diye yarin tekrar gidecegim, yine bilgi gecerim. Siz ne zaman transferiniz

Transfer sürecinde önce coraspirin, dekort ve folikasitle başladım, 5 gun sonra kontrole gittigimde biilaç daha ekledi gunde 3 kez 2 tablet seklinde. Bugun Ozan hoca gordu, kan istediler. Merkezden aradilar yarin aret hoca gormek istiyor diye yarin tekrar gidecegim, yine bilgi gecerim. Siz ne zaman transferiniz
Cok tesekkurler bilgi verdiginiz icin. Benim 3 tane embriyom var, bugün muayene oldum ama yumurta görünmüyor dedi hoca 🥺 yine de klomen verdi, cuma tekrar gidecegim. 6-7 tane falan embriyom olduğunda transfere geçmek istiyordum.
Adetten ne kadar sonra gidiliyor transfer için?

Cok tesekkurler bilgi verdiginiz icin. Benim 3 tane embriyom var, bugün muayene oldum ama yumurta görünmüyor dedi hoca 🥺 yine de klomen verdi, cuma tekrar gidecegim. 6-7 tane falan embriyom olduğunda transfere geçmek istiyordum.
Adetten ne kadar sonra gidiliyor transfer için?
Süper 3 embriyoda çok iyi. Ama fazlasiyla baslamak konforlu tabi insallah cogalicak. Adetten 5 gun sonraya randevu verdiler.

İgnelere basladik. Progestan her gün ve proluton 5 gunde bir. Dekort gunde 1. Progestan fitil. Ve antibiotik basladi. Cumartesi sabah transfer olacagim
hayirli ugurlu olsun simdiden 🩷 insallah gonlunuzden ne geciyorsa o olsun 🙏
bir arkadaşım 8 progestan fitille başladım demişti( başka merkezde) siz kaç kullanıyorsunuz

hayirli ugurlu olsun simdiden 🩷 insallah gonlunuzden ne geciyorsa o olsun 🙏
bir arkadaşım 8 progestan fitille başladım demişti( başka merkezde) siz kaç kullanıyorsunuz
Fitil sabah ogle aksam 1 tane Allah tan :) ama 2 tane progestan ignesi oldugu icin arayı kapatıyordur. Kırmızı pancar suyunu duymamisyim arastiriyim hemen

Merhaba ben dün reglin 5. Günü muayne olmaya gittim, E2 ve P4 kan değerlerime bakmak için kan aldı, rahim kalınlığıma baktı corasprin, dekort ( bunu gece yatarken iç ve tuzlu yiyeceklerden uzak dur iştah açabilir bu ilaç dedi) ve diofol folikasit ( bunu zaten opu işleminden bu yana da içiyordum hergün) verdi şimdilik pazartesi gününe kadar bunları içicem pazartesi günü tekrar rahim durumuma bakıp bunlara ilave olarak iğne ve ilaç ekleyecek sanırım. Çift embriyo transfer edeceğini söyledi şimdilik henüz transfer günüm net değil. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Bu arada merkezle anlaşmalı olan eczacıdan hep ilaç ve iğneleri temin ediyorum. Ordaki görevli arkadaş ilaçlara önümüzdeki günlerde ciddi zam geleceğini söyledi. Bende şimdiden prograf aldım bir kutu. Şuan reçeteme yazılmadı henüz bu ilaç. Hiç yazılmazsa da o zaman iade edeceğim o şartla aldım. Oksapar vs tüm ilaçlara iğnelere ciddi zam gelecek dedi :KK43: burdan bende bilgilendirmek istedim sizleri

Hic fikrim yok :) kan diyolar veriyoruz 2 test yapiyor ama yarın sorayim. Sonuclarida gorememek sinir bozucu
Genellikle her gidiste östrojen ve progesteron kan değerlerine bakıyorlar hemşireden sonucları talep ettiğinizde bir önceki teste göre artış durumunu yorumluyorlar

Fitil sabah ogle aksam 1 tane Allah tan :) ama 2 tane progestan ignesi oldugu icin arayı kapatıyordur. Kırmızı pancar suyunu duymamisyim arastiriyim hemen
Progestan iğnesine önümüzdeki günlerde sanırım beni de başlatacaklar, iğneyi her gün aynı saatte olma zorunluluğu var mı? Yoksa + - 1-2 saat değişkenlik olabiliyor mu?

Merhaba ben dün reglin 5. Günü muayne olmaya gittim, E2 ve P4 kan değerlerime bakmak için kan aldı, rahim kalınlığıma baktı corasprin, dekort ( bunu gece yatarken iç ve tuzlu yiyeceklerden uzak dur iştah açabilir bu ilaç dedi) ve diofol folikasit ( bunu zaten opu işleminden bu yana da içiyordum hergün) verdi şimdilik pazartesi gününe kadar bunları içicem pazartesi günü tekrar rahim durumuma bakıp bunlara ilave olarak iğne ve ilaç ekleyecek sanırım. Çift embriyo transfer edeceğini söyledi şimdilik henüz transfer günüm net değil. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Bu arada merkezle anlaşmalı olan eczacıdan hep ilaç ve iğneleri temin ediyorum. Ordaki görevli arkadaş ilaçlara önümüzdeki günlerde ciddi zam geleceğini söyledi. Bende şimdiden prograf aldım bir kutu. Şuan reçeteme yazılmadı henüz bu ilaç. Hiç yazılmazsa da o zaman iade edeceğim o şartla aldım. Oksapar vs tüm ilaçlara iğnelere ciddi zam gelecek dedi :KK43: burdan bende bilgilendirmek istedim sizleri
Tedavin hayirli ugurlu olsun canim, insallah guzel haberlerini de verirsin 🙏Pandemiden beri mercimek bulgur stokluyorduk😝 Fiyat artacak diye her şeyde stokcu olduk valla 😄 ben de alayım ilaclari. Yaklaşık transfer ilaclari ne kadar tutuyor acaba 🤔

X